Informatii utile Constanta 15
Raspunsuri - Pagina 15
madaluta spune:
Criss:sa tii bebeii acolo 9 luni da????? (e un ordin , nu o urare)
estrelita:stii cum e cu medicii...unii sunt buni pentru anumiti pacienti si pentru altii nu..parerile sunt pro si contra la fiecare dintre ei si din cauza asta fetele nu au sarit cu recomandari... Noi, cele care scriem aici, i-am cam incercat pe toti din c-ta si fiecare a ramas acolo unde a simtit k-i este mai bine.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
estrelita spune:
ralina, madaluta.
Va inteleg temerile.
Intreb pentru ca sunt noua in Constanta, si chiar nu cunosc pe nimeni.
Stiu ca orice tratament difera de la o persoana la alta si orice depinde pana la urma de Dumnezeu.
Nu mai fiti rezervate fata de mine, caci nu sint persoana care v-ar acuza de un eventual esec personal.
Am scris povestea mea in "FIV la Cluj", nu are rost sa o repet...
Tocmai de aceea apreciez orice interventie din partea voastra, doar sintem femei, si chiar insist si astept!
Va pup pe toate si vreau sa intru in "barca" voastra! 
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Am intrat ceva mai rar, din lipsa de timp.
Cris tinem pumnii in continuare! Te asteptam acasa cu bebicii in burtik!
Estraelita bine ai venit! Sigur ca te primim in grupul nostru.
Legat de medicii din Constanta, nu putem sa iti recomandam pe cineva in mod expres, pt ca pe infertilitate aici nu prea sunt, in afara de dr. Lutescu (sunt date despre ei pe prima pagina), in rest ceilalti sunt la inceput in ale infertilitatii (dr. Dantes, Tica)
Insa pt urmarirea sarcinii sunt mai multi dr indicati, poti intra si la subiectul odiseea Sarcinii la gravidute de Constanta sa intrebi.
Eu una daca as ramane insarcinata, nu as stii la cine sa merg, insa as inclina spre dr. Chazli Fawaz de la Provita si spit. Cernavoda si Medgidia, pt ca am auzit numai lucuri bune despre el ref la urmarirea sarcinii si nasteri.Singurul lucru pt care nu as fi sigura e faptul ca e cam aglomerat si in plus trebuie sa nasti la Medgidia sau Cernavoda, unde nu stiu daca au tot ce le trebuie, insa stiu ca este mult mai curat si personalul medical mai de treaba.
Iti doresc multa bafta la fiv!
Si acum putin off-topic (scuze, dar am vrut inainte de toate sa va intreb pe voi): daca va doriti vreun pisicut si va place de vreunul din cei pe care ii am eu (poze la semnatura), spuneti-mi.(sau daca stiti pe cineva care isi doreste) Trebuie sa le gasesc stapani intr-o luna.
Va 
pe toate!
Ioana 

animalutele mele iubite
pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
crisis81 spune:
Ioana al meu sot a vazut pozele pisicilor si il vrea el pe cel gri, care se joaca cu catelul. Asa ca atunci cand vi in vizita sa nu vi singura
.
Mada sa traiti! Ordinele se executa
.
mamica si bebeii superbi!
Estrelita sper ca peste 3 saptamani sa dau o petrecere ca sa sarbatoresc
si atunci daca vi o sa ne cunosti si personal pe unele dintre noi.
Nu stiu daca ati citit de surpriza din ziua ET. Daca nu cititi AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=125645&REPLY_ID=4087378http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=125645&REPLY_ID=4087378
Va pup pe toate si va multumesc pentru urari!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
maria08 spune:
Buna , fetelor!
Dupa cateva zile in care am lipsit motivat ( lipsa net )sunt iar aici.......
Crisis81: Asa da, surpriza ca cea din ziua ET-ului!!! Asteptam invitatia la petrecere!!!!
Am reusit sa fac si eu programarea la Gynera si ce credeti??.....tocmai pe 01.12 mai aveau liber!!!!!! Aglomeratie mare la clinica asta!! Sper sa merite asteptarea!!
Cris_2081: Astept mail de la tine.....poate reusim sa mergem impreuna la manastire!!
Va pup pe toate!!!!!
ioana_p76 spune:
Fetelor, va rog sa-mi dati pe pm adresele voastre de mail sa va trimit prezentarea care a inceput sa circule acum ref la petitia noastra. (cele care nu ati primit-o deja)
Cris ma bucur ca vrei un pisic si abia astept sa ti-l aduc. Noi o sa plecam in concediu pana la inceputul lui oct si ti-l aduc atunci. Numai ca s-ar putea sa ratez petrecerea pe care sper ca o vei da, dar n-are nimic, bem de mai multe ori!![]()
Iti tin pumnii in continuare!
Si ref la prezentarea creata de tine, cand ai timp si e gata, trimite-mi-o sa-i dam drumul si ei.
Maria sa fie intr-un ceas bun programarea si peste cateva luni sa venim si la tine la petrecere!![]()

toate fetele!
Ioana 

animalutele mele iubite
pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Klavia spune:
fetelor ma primiti si pe mine aici?
as vrea sa stiu daca exista in Constanta clinica sau spital particular unde se poate naste. am citit in ziare stiri neplacute despre nasteri in maternitati din Constanta (dar nu stiu exact care)
maria08 spune:
Ioana: Super prezentare!!!
Klavia: Bine ia venit printre noi!! Sa inteleg ac esti insarcinata si cauti o clinica privata unde sa nasti? Deocamdata in Constanta nu avem asa ceva, dar am inteles ca este in constructie si undeva in iarna se va deschide.
Pup toate fetele!
ioana_p76 spune:
Klavia bine ai venit! Sigur ca te primim cu placere! 
Est graviduta cumva?
Ref la clinica particulara pentru nastere, stiu ca se va deschide in curand de catre doctorii Lutescu. Alta maternitate privata nu exista in Constanta.
Maria
prezentarea este super, intr-adevar, si este facuta de o fata de la sub cu campania, Elena.
O sa mai urmeze doua prezentari, una o asteptam de la Cris81
In continuare, va rog pe cele care nu aveti prezentarea sa-mi dati mail sau pm cu adresa voastra sa v-o trimit si voi sa o dati mai departe la toti cunoscutii.
toate fetele si mai astept vesti si de la voi.
Ioana 

animalutele mele iubite
pisicutii nostri
crisis81 spune:
Ioana sa nu ma injuri prea tare, dar nici la unguri si nici acum nu am starea de spirit necesara ca sa continui lucru la prezentare. Astept sa treaca perioada asta crunta si pe urma sper sa o termin.
Klavia bine ai venit printre noi!
Va pup pe toate !!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...