Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Scumpa mea crisis81,
Apreciez raspunsul tau.
Eu sunt de vina, m-am exprimat gresit.
Ma refeream la toata perioada sarcinii (daca vrea DD, bineinteles).
Te astept sa te intorci cu mare bucurie, sa ne dai vestea cea buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!!!

Crisis, Felicitari pentru cele 4 outze!!!Asteptam vesti!!!

toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..bravo..4??..super....asa da productie...asteptam sa ne tii la curent ai sanse sa iti implanteze 3 sau nu pun asa de multi?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

salutare! fetele, vreau si eu sa va intreb ceva: cam in cat timp sunt gata analizele pentru Torch la Synevo??
sa stiu cu cat timp inainte de vizita la ginecolog sa le fac!
multumesc

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Vestile sunt urmatoarele: maine la ora 12 imi planteaza 2 embrioni pe care ii aduc acasa luni. Va pup pe toate si va multumesc!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisis....nu stiu daca mai intri si la endo, dar si noi iti tinem pumnii si ne pentru tine , Doamne ajuta

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

mada23 intru mereu sa citesc la endo, dar de scris nu prea, am scris acum cateva zile, dar nu a observat nimeni. Multumesc mult si va doresc exact ce-mi doresc si pentru mine. Sa ne vedem MAMICI!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Crisis felicitari pentru vestile bune!sper ca totul va fi bine pana la capat

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Crisis,
Astept si eu cu sufletul la gura.
Succesul tau imi va da mari sperante.
Si totusi, nu imi recomandati nici un medic in Constanta?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Estrelita mie imi urmareste sarcina dr Tica Vlad de care sint fffff multumita are destula rabdare incat sa imi raspunda la toate intrebarile si temerile mele.Cele mai multe fete de aici merg la dr Lutescu.
La inceputul cap.pe prima pagina e o lista cu date de contact ale medicilor.Decizia iti apartine.Succes la fiv!

26+

Mergi la inceput