Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Ioana sa nu ma injuri prea tare, dar nici la unguri si nici acum nu am starea de spirit necesara ca sa continui lucru la prezentare. Astept sa treaca perioada asta crunta si pe urma sper sa o termin.

Stai linistita, ai grija de tine si de burtik!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klavia spune:

multumesc pentru primire, fetelor!
nu sunt graviduta, dar ma pregatesc cu informatii.
mai am de citit ce ati scris voi aici, plus inteleg ca asta e o continuare. (eu abia am intrat, e un forum f. mare si asta m-a dezarmat totdeauna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crisis81: Nu ne mai spui nimic...? Cand e ziua in care vei face testarea? Eu vreau sa incep galeria!! Sigur vei veni cu vestea cea mare!!

Mergi la inceput

Pai se poate??? Nu mai e nimeni aici..???
Cris_2081: Daca suntem in Constanta sambata viitoare poate reusim sa ajungem la Parintele!! Eu si asa am considerat ca pe o binecuvantare numai faptul ca am stat langa Sfintia Sa, dar tare mult imi doresc sa primesc si un sfat.
Crisis81:
Mari_lolutza: Tu nu mai spui nimic?? Cand incepi procedura?
Fetelor, de Cornelianeli mai stie cineva ceva? Nu a mai postat de multa vreme....
Madaluta: Indraznesc sa-ti cer din nou adresa cabinetului si numele dr.-ului tau de familie.....nici acum nu sunt inscrisa si chiar nu stiu unde am notat detaliile! Multumesc anticipat!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

criss: cum mai esti ? ce faci? asteptam starul pt galerie...
Maria: trimis PM cu datele dr de fam
Klavia: bun venit aici la subiectul acesta si iti doresc sa ajungi graviduta repede, repede. cat despre stirile referitoare la maternitatea noastra, sunt intradevar urate..dar se intampla si multe lucruri bune( eu am nascut amandoi copiii acolo si n-a fost nici pe departe cum auzisem)Asa k ramai tu insarcinata frumusel si repejor, du sarcina cu bine la final...caci de nascut vei naste cu siguranta bine. Pana atunci se va deschide oricum si clinica particulara, iar daca nu o poti face la Bucuresti la Euroclinic.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Madaluta: Am sunat, dar mi s-a spus ca nu mai primeste decat noi nascuti....
Fetelor, cine imi poate recomanda un dr. de familie bun??? Astept pm!!
Crisis81: Eu am tras cu ochiul la un alt subiect si astept sa dai si aici vesti!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Eu una nu indraznesc sa sper si de aceea nu am imprastiat "vestile". Am un test pozitiv cu un Beta mic, asa ca astept ziua de miercuri ca sa vedem daca este ok si apoi voi indrazni sa sper.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Crisis81: Eu tin pumnii....maine te asteptam cu vesti bune!!!
Dear-bambie, Mari-Lolutza si toate celelalte fete....pe unde sunteti??
Chiar nu-mi poate nimeni recomanda un medic de familie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MARIA 08, scumpa mea, nu m-ai uitat! Am fost pe 10 sept. la Giulesti sa-mi fac dosarul. Am fost tare ingrijorata din cauza ciclului, pt. ca de doua luni nu mi-a venit decit cu utrogestan, iar acum sint z 1. De miine incep inhibarea cu diphereline 0,1 timp de 10 zile si vinerea viitoare ma prezint la echo.
Sper ca toamna asta sa se lase cu cit mai multe gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, cind am fost la Bucuresti, am vazut din autocar o barza pe cimp. O fi vreun semn? Bine-ar fi!

Mergi la inceput