Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 20
bebe2008 spune:
Diafera, eu am ajuns la cabinet in jurul orei 17.00.
Magdita si Mada 
Noi suntem bine si ma rog la Dumnezeu sa fie bine pana la final.
Acum sunt in saptamana 27. Pana acum sarcina a decurs destul de bine. Placenta era jos inserata si de aici surprize nu tocmai placute (dureri mari de burta, scurgeri cand roz, cand maronii...mesaje lui Tutu ...sa vad ce fac si tot asa...). Dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa depasim toate aceste probleme.
Acesta a fost motivul pt care, desi stim de la 13 saptamani ca este fetita, nu i-am ales inca nume. Dar promit sa remediez acest lucru.
Ieri la eco era bine, are 1100 grame si placenta s-a ridicat
.
Nu mai exista pericolul de previa
. Va dati seama ce fericita am fost cand am aflat.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si astept cat mai repede vestea cea mare
magdita spune:
Bebitza
, felicitari pentru vestile bune si pentru carucior
. Doamne ajuta in continuare sa ai o sarcina usoara si fara probleme
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
aerlilian spune:
Mada,Magdita ,multumesc pt sfaturi dar luna aceasta o lasam tot cu monitorizare fara stimulare.Eu am mai facut doua stimulari cu closty si am avut la prima 5 foliculi si la a doua 7.Gonalul face mai multi sau le imbunatateste calitatea?Poate ma lamuriti...
Fireyes,chiar m-am distrat...esti teribila...o mica scenografa,parca am si vazut filmul!
Georgia ,am auzit de reputatia dr.Matei in ceea ce priveste spermogramele!Acum...ce o vrea Dumnezeu,dar macar stiu ce am de facut daca nu e ok,nu?
mcrissa spune:
unde sunteti?e liniste rau aici?am ajuns si eu azi la Tutu la cabinet si cred ca v-am vazut pe toate acolo, ca era asa o mare de oameni![]()
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
monicabo spune:
Coada la Tutu?
Naspa...trebuie sa ajung si eu la el cu niste rezultate...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
KoraPop spune:
Fetelor scuze,ca intervin,T si-a deschis clinica de ferilizare in vitro?Stie cineva daca da si care sunt preturile si eventual reusitele?Multumesc si bafta tuturor!
O fosta tutunica,
Kora
CARPE DIEM!
bebe2008 spune:
Magdi, Dumnezeu ajuta toate sufletele mari asa cum ai tu!
Kora, despre clinica am aflat cate ceva acum 2 zile, de la o fata care venise sa discute cu el despre asta.
Am inteles ca a adus toata aparatura, dar ea nu stia cat mai dureaza pana o sa inceapa efectiv activitatea acolo. Dar acum cateva saptamani Tutu a aranjat o intalnire a cuplurilor care doresc FIV cu doctorul din Israel si Dr. Matei. Mi-a spus ca venisera intr-o sambata si o duminica zeci de cupluri.
Ea si sotul au asteptat de la 14-19 ca sa poata discuta cu cei trei.
E tot ce am aflat si eu intamplator. Poate celelalte fete stiu mai multe.
tanima_i2002 spune:
Fetelor, stiti cumva daca dr T va fi maine la spital? De mult avea obiceiul sa vina zilnic ptr monitorizari. As vrea sa dau o fuga pana acolo. Am sangerari si mi-e frica sa nu se fi intamplat ceva.
8+
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
anaconda2 spune:
Tanima , Tutu nu este in Bucuresti pana luni ! S-a intors acum vreo 3 zile de la Barcelona , si ieri seara a plecat iar , undeva....
Te sfatuiesc sa-l suni daca ai probleme , sau sa-i dai mesaj .
monicabo spune:
Auxi, stii cumva, daca luni T este la cabinet?
Ca sa stiu daca merg pana acolo sa-i arat niste rezultate, sau ma duc in alta zi...
Merci
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria