Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 21
aerlilian spune:
Magdita ,poate faci si modificari pe prima pagina...prietena noastra Ioanatugs are bhcg 103 in z11!!!Uraaaaaaaaaaa!!!
Cu cine ma vad maine dimineata la spital???
happyella spune:
Buna fetelor!
eu sunt noua pe forum...
de curand m-am hotarat sa-mi schimb medicul ginec si sa merg la dr.T
voi care sunteti pacientele d-lui imi puteti spune daca prescrie si tratamente homeopate (eu una asta am inteles de pe site-ul d-lui dr)...pt ca as vrea sa incerc mai intai varianata naturista.
va multumesc 

pentru toate fetele optimiste
asteptand o MINUNE 
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png
goss76 spune:
Buna fetelor,
urmeaza sa fac o histeroscopie investigatorie cu Tutu la Elias. Nu am nici o idee cu privire la bani si procedura si daca se poate as dori sa ma luminati si pe mine un pic. (goss76@yahoo.com)
Pupici,
goss
georgia_c spune:
m'neata ....
va invit la o cafa , 3 in 1 .. ceai , si multi bbici ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
bun venit fetelor noi , si sedere scurta , sa fuga repede la gravidute
happyella, nu prescrie dansul , te trimite la o dna dr homeopat , daca considera ca este cazul
kora , io am facut laparo in data de 24.06 , si la o sapt distanta , la scosul firelor , dr t , imi spunea ca peste 2 sapt se deschide clinica , in edeea ca io vroiam sa mearga sotulica sa faca o spermograma ...oricum , orice informatie am , o voi posta si aici , daca vrei iti pot da si tie un mesaj pe PM
despre mine ... sambata m-am dus la cabinet , si se sparsese "ousorul', normal m-am dus repede acasa la clocit , dupa care am plecat la o nunta in provincie ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Ma duc sa cetesc romanele pe care le-ati postat si mai pove!
Sorelllaaa, buna cafeluta!
Pupici pe burtici,
Felix
aerlilian spune:
Sunt absolut bulversata.Deci,vineri,in z8 aveam un folicul de 11 pe OD cu e6,iar astazi,in z11,am un folicul de 18 pe OS,pe OD nu am nimic,cu e9,5.Si vineri si astazi,monitorizarea mi-a facut-o Ioana.Ce sa mai inteleg?S-a minunat foarte tare de endometru,in sensul ca era incantata de cat este de bun.In rest...voi ce credeti?
mmc_nd spune:
Dragele mele, ce veste extraordinara imi vad ochii luni de dimineata|!!!
Ioanatugs , FELICITARI, draga noastra, sarcina usoara si bebe(i) sanatosi!
Eu imi fac curaj sa-l intreb pe dr.T de histero...
O saptamana frumoasa si linistita va doresc!