Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 19
aerlilian spune:
La cele pe care le-a facut pana acum a spart norma...ca sa zic asa...Insa T o vrea facuta de dr Matei,iar ea este in concediu.Mi s-a spus la IDS sa mai incerc sa sun luni.Asa ca...vom vedea.
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Un
pt toate din partea mea!
In legatura cu Dr. T, pot sa va spun ca am fost eu ieri la cabinet (aveam programare) si dansul era deja acolo. In afara faptului ca asteptau vreo 30 de gravide sa intre la consultatie....nimic deosebit....
Deci presupun ca va fi si astazi...sper sa nu ma insel.
Va pup si va doresc tot binele din lume
fireyes spune:
Pastrati si pt mine loc pe scaunul de gravidute... ca si asa exploatez singura graviduta din firma la greu... sunt o umbra, mereu in urma ei![]()
Hihihi, faze din astea cu compasul desfacut la vedere cu public numeros am trait si eu la greu si tot nu ma obisnuiesc. la mine a culminat cand am fost la o clinica privata pt o consultatie de fiv si pe langa doctori (2 la nr), era si sotulica alaturi. si de vazut, m-a vazut el in multe ipostaze, dar labartata pe patul ala gineco cu genunchii la urechi in timp ce dr invartea de facalet prin mine... a fost priceless...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
mada23 spune:
Fireyes...

mare nebunica mai esti
marfa experienta
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
diafera spune:
bebe2008, la ce ora ai fost ieri la cabinet ?
azi merg si eu .. si sa stiu pe la cat ma duc.
COCO2255 spune:
Buna,eu sunt in Z25,in Z18 foliculi 28 si 20 am facut pregnyl.
Ma dor sanii de la ce o fi? De obicei nu ma dor.O fi bebe??
magdita spune:
Fire

, tare zapacita esti !
Bebitza2008
, vesti despre tine nu ne dai deloc? Ca imi era dor de tine
. Ce face BB? Creste frumos, asa-i?
Aerlilian
, vezi cum pui problema cu dr. T legat de stimularea pentru IA. Raman la parerea mea ca stimularea cu clomifen e pierdere de vreme.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Coco
, incearca sa ingnori toata simptomatologia asta dupa clomifen si pregnyl. Seamana mult cu cea de sarcina , dar se poate sa nu fie nimic. Ti-o spune o patita. Stai relaxata si calma, ca daca e sa fie, e !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
fire .. super tare ... pretioasa mica ...cea pretioasa o sa-ti zic de-acum
..
aerlilian ... campion sotulica al tau .. insa s-au mai vazut cazuri , in care dr matei i-a dat jos de pe podium .. io iti doresc ca al tau sot sa ramana in categoria "donatori" , ca asa o sa-l faca tutu daca e beton ![]()
mie niciodata nu mi s-a intamplat sa nu se sparga ousorul ..sa fie efectul laparo ????
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
Fetele hai nici o veste buna, se termina capitolul, ce face-ti 
Georgi...baga-i un pregnyl si vezi ce varza il faci, iti spune stan patitu'
Aerlilian...poate-i sugerezi cumva sa faci stimulare cu gonal, nu mai pierde timpul cu closty.
Bebe...nu ai mai scris de mult, ce mai faci?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "