Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
Pai...si eu am fost la monitorizare...Cred ca la usa eram doar eu si Georgia.Eu am banuit ca este ea...ca doar noi doua ne anuntasem ieri.Asa este draga Georgia?Aveai posetuta ciclamen pe care ai agatat-o de piciorul sotului?Deci,T nu s-a aratat...stiti deja asta.Eu sunt z8, am un folicul de 11 pe od cu enometru 6.Ma duc si luni dimineata.A fost dragut ca Ioana a venit si cu asistenta dupa ea..Erau acolo vreo 4 persoane,inclusiv un tanar domn si se holbau intre picioarele mele.Dar a trecut repede...
magdita spune:
Aerlilian
, cunosc si eu situatia jenanta de la spital, nu e ca la cabinet, dar ce putem face? Pentru bebe, orice
. Or sa treaca toate probabil, iar in momentul in care ne vom tine copilasul la piept vom gandi ca a meritat tot efortul si toata jena !

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
aerlilian...aha .. tu erai cea "fericita" de ingramadeala din cabinet de la monitorizare
... tanarul domn este bogdan
daaa.. io eram aia de il zapaceam de minti pe sotulica
.....
ei , imi pare bine de cunostinta ...
fetele , cele care vreti sa va duceti azi la cabinet .. sunati inainte , caci la mine ioana s-a codit daca sa ma trimita la cabinet , dar nu stia nici ea , nici ramona , cand vine dr t la cabinet ..asa ca ... cum spuneam maine sunt iar la spital ... va zic io ca de la nuntifera , se sparge ... facem cochilu' argesean ![]()
ana ,mie imi plac toate starile de gravideala , zau de-abia le astept ... numai sa se prinda simburica ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Georgi

Doamne ajuta asa sa se intample, sa vezi ce radem dup-aia !![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
aerlilian spune:
Georgia ,draga mea,Ramona este cea de trei ori cat mine si sanii cat capul?Dupa cum ai vazut si eu am venit cu al meu sot ca sa-i arat ce nebunie e la usa la Tutu.Si eram doar noi doua si cu ei dupa noi...Foarte dragut...
georgia_c spune:
aerlilian yeap ..ea e ramona ...
mei ori am io fata de copil neajutorat , ori sunt baftoasa , caci cu mine toate , inclusiv ramonica au fost dragute ...
stai sa inteleg si io .. la tine este prima data cand mergi la monitorizare la dr t ?...sa nu dai cu rosii , ca m-a lovit filoxera pe-o parte si nu mai tin minte daca ai povestit deja ![]()
Albert Einstein
mada23 spune:
Aerlilian...stai linistita la cate gaurici au vazut, pe a ta nici nu au observat-o, faci antrenament pentru cand o sa nasti, la cati or sa fie in jurul tau...devii imuna.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
lalitica2000 spune:
am patit si eu ca prima data cand am fost la monitorizare la spital au fost in camaruta aia mica bogdan, ioana si inca o tipa. eram asa de stinghera cand a trebuit sa ma cracesc de fata cu toata lumea...dar toate trec pana la urma...
aerlilian spune:
Georgia ,e a doua monitorizare la Tutu si am facut pauza o luna pt ca am fost in concediu.Dupa ce i-am prezentat teancul de analize si investigatii nu prea a avut de comentat,a zis ca incercam doua luni doar cu monitorizare,fara stimulare (pt.ca mai facusem doua stimulari)si apoi daca nu vrea si nu vrea bebe sa se arate,incercam o IA.Laparo am facut la Filantropia si nu s-a confirmat endo.Dar voi stiti cum e Tutu,pana nu verifica el...nu e convins.De-aia a mai si cerut o spermograma si probabil ca daca nu vom reusi nicicum,nu se exclude o a doua laparo.
georgia_c spune:
aerlilian... si sotulica cum sta cu spermograma ....?
Albert Einstein