Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 17
tamaryllis spune:
Mi-a povestit un coleg dintr-un alt oras ca aveau ei la serviciu un scaun pe care cine se aseza ramanea 
![]()
Pana la urma si-a schimbat jobul si cand a fost in vizita la fostii colegi s-a asezat pe acel scaun (mai mult in gluma) si peste scurt timp sotia sa era insarcinata. Probabil o coincidenta, dar intamplarea e placuta. Pacat ca nu pot merge si eu sa ma asez pe acel scaun!![]()
Cu timpul ajungi sa recurgi la cele mai neobisnuite metode!
georgia_c spune:
vreauuuu si io pe scaunnnnnnnnnnnnnn................
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tamaryllis spune:
Cum ar fi sa intri in institutia respectiva si sa intrebi care e scaunul care te gravideste?![]()
magdita spune:
Neata gagici,
Poftiti la cafelutza, ceiut, 3 in 1 , laptic cu cereale si prajiturici pentru viitoate mamici
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
m'neataaaa...
iete ca fusei la monitorizare , si nu a aparut dr t .. a venit tot ioana ... ce sa va zic ...tanarul domn (foliculul) , nu s-a spart
,a ajuns la 21 , drept pt care merg si maine la monito si daca nici maine nu se sparge fac pregnyl ... cred ca voi avea nevoie de ajutorul vostru , sa-mi explicati si mie cum se face pregnylul , daca iti e rau de la el , nu de alta dar maine seara ma duc la o nunta , in arges, deci voi fi pe drum (io's din bucuresti) , si vreu sa-l zgaltai pe ousor 

, sa-l dansez un pic ... oare oi putea ?
magdita .. buna cafa virtuala
Albert Einstein
mada23 spune:
Neatzaaaaaaaaa
pupici la fete 
pt tratatziune Magdi
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
mada23 spune:
Georgi...stai linistita, daca zgaltii outul e de bine se sparge mai repede, glumeam, de la pregnyl am usoare dureri de burtica si niste bufeuri cam atat, dar nu cred ca te impiedica sa
, asa ca petrecere frumoasa
Tamy...venim si noi sa stam pe sacaun pleaseeeeee, nu fi rea il tii numai pentru tine, da-ne adresa ca ma sui in tren acu 
![]()
Magdita...buna cafelutza, sper ca ai respectat reteta Feiciei, da? 
Monica...multumim ca treci si pe la noi, pupici tizei mele dragalase si buburuzei din burtik 
Lali...
Aerlilian...
fetitza matinala , vesti ceva?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
magdita spune:
Georgic
, pregnylul se face in fundulet, o rogi pe Ramona sa ti-l faca la spital, nu doare deloc, are mana usoara. Eu nu m-am simtit in nici un fel de la pregnyl, parca nici nu l-as fi facut. Distractie placuta la nunta, toate ne dantzuim week-end-ul asta, tu, eu, Feli
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
i-as zice ramonei sa mi-l faca dar nu mi-a zis sa-l cumpar
...o fi vreo farmacie prin zona , sa-mi iau si io de acolo si sa vin repede la spital sa mi-l faca .... hmmm ... dar poate se sparege .. ce frumos ar fi ... si raman si gravi in deplasare , la nuntifera ... vai ce vise am ..![]()
Albert Einstein
anadomnica spune:
Fetele, daca tot se vorbea de pregnyl, eu dupa ce-l fac ... urmeaza cateva zile 7-8 zile dupa aceea am toate simptomele de gravideala ![]()
: beau multa apa, fac des pipi chiar si noaptea, sunt foarte emotiva... si am usoare stari de greata
asa ca "enjoy the feeling". Cel putin eu ma bucur de aceste simptome si sper sa nu se opreasca odata ce s-a eliminat pregnylul ![]()
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE