FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 19
valeria72 spune:
Cris sa stii ca desi nu scriu te urmaresc din umbra si o sa-ti intind o manuta si tie si la toate fetele luptatoare de aici sa va iau dupa mine la Odisee 
12+ 
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
miha2004 spune:
Suntem bine,ieri dimineata am facut cerclajul si am venit aseara de la spital, mici dureri, o usoara sangerare care s-a oprit,osa va spun mai multe cand o sa ma simt mai bine, va pup pe toate.
Mihaela
16+
ioana_p76 spune:
Cris iti doresc ca aceasta incercare sa fie cu mult noroc! Iti tin pumnii si te astept numai cu vesti bune! 

toate fetele!
Ioana 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Miha3 spune:
miha2004 - ma bucur mult pentru tine. Sa fie intr-un ceas bun! Fetita sa va aduca numai bucurii!
Astept noutati despre cerclaj. Cum a fost? Spune-mi amanunte ca o sa fac si eu la urmatoarea sarcina.
crisis81 - eu o sa fiu la Szeged in 05.08 la ora 11. Am inteles ca tu o sa fii in urmatoarea zi. Ma bucur ca incepi FIV. De data asta sa treci la gravidute si dupa aceea la mamici fericite. Sa ne tii la curent.
alina_37 si tabitha - Bafta! Sa fie cu ochisori!
micky2007 si luck - totul e sa vreti, imediat o sa incepeti si voi. Bafta!
valeria72 - Sa ai grija de voi.
julia75 - e mare deja baietelul tau. Sa ai grija de voi si sa nu faci efort.
Va pup pe toate
Tabitha spune:
miha2004:
sa-ti fie de folos cerclajul si sarcina usoara in continuare
Miha3:
Numai bine!
miha2004 spune:
Miha3 pe mine m-a marcat ce ti s-a intamplat tie si de cate ori mergeam laeco il puneam sa verifice colul care era de obicei de 4 si inchis mai putin ultima data cand era de 3,15 tot inchis dar in partea de sus avea un mic V si ca sa fim siguri ca nu o sa faca figuri mai tarziu am ales sa facem cerclaj. Norocul a nu am avut mult tim la dispozitie de cand mi-a zis si pana l-am facut pt ca ma luase frica si ieri pe la spital chiar am plans, asa ca sa-l disper pe sotul meu, care nu era convins ca fac bine si considera ca ma supun unui risc inutil. Procedura in sine nu m-a durut deloc chiar am fost adormita dar cand m-am trezit primul lucru pe care l-am simtit a fost o
durere mica in zona pubiana dar am primit calmante si a trecut. Apoi cabd am mers la toaleta am vazut ca sangerez putin abia aseara s-a facut maro. Aseara am venit acasa dar ma mai doare inca, mai putin ca ieri si stau numai in pat, ma doare daca stau in fund sau in picioare, parca ma tine ceva acolo jos. Sper sa fie cu folos si fetita mea sa stea aici in burtica pana la 9 luni.
Va
pe toate
Mihaela
16+ 
Liana30 spune:
nusy iote-o muma
daca tie dor de ea![]()
mihaaaaaaaaaa te puppp ma bucur ca esti bine..te mai pup odata ..muahhh..muahhh..si pe Dan muahhhh na!!!![]()
va pup pe toate si va tin pumnii ..ne vedem la bancutza ![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Tabitha spune:
Liana: na ca te-am prins
Te tzuc dulce dulce si mi-e dor de tine.

Am nevoie de o informatie de la cele care au facut FIV la Szeged. Pe una din hartiile pe care le-am primit de la clinica scrie ca am nevoie de bilet de internare. Chiar asa este? Trebuie sa-i cer medicului de familie bilet de internare? va multumesc mult pt. opinii si va pup pe toate.
Liana30 spune:
moldoveancoooo na ca ma prinsasi
si io te pup..nu-ti trebe muma nici un belet..scrie acolo asa di forma..![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!