FIV in Ungaria 40

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Crisis, bafta in august. pentru ajutor, am schimbat si saptamana, am trecut de jumatate!
Tabitha, succes si tie!

Julia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Cris sa fie cu noroc de data asta. Poate ajung si eu tot in august cu toate ca nu am inceput AC. Dar am facut analizele, ca asa mi-a zis Zadori.
Te pup de o mie de ori.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Tabi: bafta multa,multa, sa ai o super reusita!

Olteanco,pe unde umbli? Mi-e dor de ta!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cris

ce tare ma bucur ca incepi !!!!!!
Zici ca ne-am vorbit cu CM , si la mine 28.07 a fost z 1 a CM.
Inca nu i-am scris dr.Z pt ca mi-am facut astazi analiza TSH si FT4 pentru ca mai nou am un stres cu ele , maine am rezultatul si o sa-i scriu !!!
Sper din suflet sa am un raspuns pozitiv si sa incep si eu la sfarsitul lunii august.
BAFTA tuturor fetelor in tratament sau in pregatire !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS Dumnezeu e mare si stiu ca va fi o resusita. Eu si gasca suntem alatruri de tine. x4
MIHA2004 Cum te simti?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

tabitha - mersi , am sa icerc sa i trimit iar mesajul; bafta multa !

pup

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Julia, Nusy, daria: Hai ca o sa fie bine, trebuie sa fie bine in final, nu-i asa?

Fetelor, eu am o grija mare acuma. Trebuie sa repet FSH-ul in ziua 2 de CM. Habar nu am cand o sa inceapa CM, ca e cam neregulat. Iar daca imi vine CM sambata, duminica ar fi a doua zi si nu este deschis la laborator, nu pot sa fac analiza duminica. Pe de alta parte, cei de la laborator dau rezultatul f. tarziu, dupa vreo saptamana si oricum eu pana atunci trebuie sa incep AC... Asta e, o sa mergem pe nevazute... Ma rog acuma sa-mi vina repede CM, dar sa nu-mi vina sambata, ci in orice alta zi a saptamanii. Va pup dulce si va tin pumnii sa va iasa ceea ce ne dorim toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Da...deci oi fi eu mare viteaza, dar m-am inmuiat tare cand am vazut mesajele voastre. Am simtit energia pozitiva transmisa, am simtit ca sunteti alaturi de mine, am simtit ca si voi va doriti reusita mea. Si va multumesc pentru asta! Pe mine nu prea ma impresioneaza multe lucruri, dar voi reusiti si chiar destul de des.

Pe 6 august am programarea la control. Sunt foarte nerabdatoare si emotionata. Parca m-as duce pentru prima oara .

Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Tabitha te rog sa mai scri o data istoricul tau medical pentru ca sincer nu mai tin minte. Nu ai voie pe lista de aspirante decat pana in septembrie oricum. Ne vedem la Szeged!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

crisis: Promit sa fac tot ceea ce tine de mine ca sa ma incadrez in lista de aspirante doar pana in sept. (anul asta, desigur). Asadara: ICSI cu biopsie - nereusit in 2005 in Turcia; 4 IAD la Giulesti in 2006, ultima terminata cu extrauterina operata laparoscopi; acum ma pregatesc pt. FIV cu donator la dr. Zadori, pe 29 august incep tratamentul.

Mergi la inceput