FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 17
miha2004 spune:
Salutari, vin si eu cu noutati, am fost ieri la eco si desi nu "garaneaza " a zis ca o sa avem o fetita care e normal dezvoltata dupa toate masuratorile si frumoasa pe deasupra. Maine dimineata la 7,30 mergem la spital sa ne facem cerclaj, colul nu s-a deschis dar nu este f lung si preventiv o sa-l legam, am emotiii pt ca se face cu anestezie generala si eu de obicei am probleme cu asta dar sper sa fie totul bine pt BB-ita mea si pt mine .Ne-a zis ca dupa 4 ore putem pleca acasa si totul o sa fie ok, ma rog sa sa aiba dreptate.
Internet multumesc pt sfaturi ma simt mai bine de cand am vb cu tine, un
pt Daria.
Atelocin va sun dupa cerclaj cand ma simt bine
pt tine, Doru si mi-e dor de voi
Liana nu stiu daca citesti dar sper sa fii bine, 
Adela
gasca
Va
pe toate si o sa va povestesc cum a fost cand o sa ne intoarcem.
Mihaela
16+
alina_37 spune:
Julia, valeria va multumesc, m-am mai linistit acum. Din povestile fetelor inteleg ca fiecare are o grila diferita de tratament, sub aspectul cantitatilor si succesiunii medicamentelor.
Bafta tuturor!
Tabitha spune:
Buna, fetelor. Bafta multa celor care sunt in focuri, de oricare ar fi ele (focurile). Ma primiti si pe mine cu ceva vesti? Ieri am fost la prima consultatie, cica totul pare ok, in ziua 2-3 a urmatorului ciclu incep anticonceptionalele, pe 29 august incep injectiile pt. FIV si pe 2 sept. tre sa ma duc la dr. Zadori sa ma vada. Cam atata. Oricum, sper sa iasa ceva de data asta, si la mine si la voi toate. Va pupic.
Dupa ce o sa ma dezmeticesc ce medicamente am cumparat, o sa va intreb despre ele si despre injectii, ca de astea mi-e cel mai frica (oare o sa fiu in stare sa mi le fac singura?).
alina_37 spune:
Buna dimineata tuturor!
Am nevoie de ajutor din nou: voi face injectii cu suprefact, gonal f si menopur. Stiu ca suprefact si gonal f pot fi facute in abdomen si nu am nici o problema cu asta, insa nu sunt sigura daca pot sa administrez si menopur tot asa. In caz ca nu se poate abdominal aveti vreo sugestie cum poate sa fie autoadministrat?
Multumesc!
crisis81 spune:
E a treia oara cand scriu acest mesaj si promit ca daca nici acum nu merge trimis renunt. Am incercat aseara si dupa un mesaj lung de tot pierdut m-am suparat si m-am culcat. Deci .... de la capat.
Olgutza bine ai venit si sedere cat mai scurta in randul aspirantelor!
Tia sper sa ne vedem
!
Speranta pe prima pagina gasesti site-urile de la pensiuni si poti alege de acolo una.
Julia75 unde ai scris
19+ scri in continuare "baietel" intre paranteze patrate
Adela nu-mi convine, dar asta e! Va 
Simo in sfarsit mai aflu si eu ceva de tine! Ma bucur ca sunteti bine. Vreau sa vad poze cu burtica veritabila ![]()

Buluna multa bafta si sa te vedem
in 9 luni!
Valeria mai asteptam cu carucioarele. Sanatosi sa fie!
Miha2004 cam rarut pe la noi. 
Tabithanu-ti face griji. Sunt usor de facut si nu dor deloc. 
Alina la fel faci si menopur, exact ca pe celelelte tot in burtica 
Eu ieri am fost z2, am facut analizele, i-am scris doctorului, mi-a raspuns, am inceput AC si pe data de 22 August incep deja stimularea.
Va pup pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
szivarvany spune:
Cris, sa se lase cu bb

Felicitari pt burticile roz 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
dariaioanaxx spune:
Cris - multa bafta, sa fie cu bebelus sau bebelusa de data asta ! eu din pacate n am primit nici acum raspuns de la dr. Z. , ce o fi cu el ? poate ii greu sa se uite in dosarul meu de anul trecut sau ce o fi ...!?
Tabitha - succes !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Tabitha spune:
crisis: mi-ai luat-o inainte. Eu voi incepe stimularea pe 28-29 august. Iti doresc sa ai numai rezultate bune, ca sa-mi dai si mie sperante si mai mari decat cele pe care le acum. Ma inscrii si pe mine in lista de aspirante? Promit sa nu stau mult acolo.
Daria:
Probabil o fi super ocupat. Mai trimite-o o data mailul sau incearca sa il suni. Eu asa am procedat si am reusit sa dau de el.
Fetelor, am vazut atatea cupluri de romani la Szeged de nu-mi venea sa cred.
Si hai sa va povestesc cum a fost. Am ajuns cu ceva timp inainte de ora programata, le-am dat asistentelor sa-si faca copii dupa dosarul meu medical (s-au speriat cand au vazut ce gros era) si dupa aceea, dat fiind ca nu se pricepeau la engleza, au adus o traducatoare romana - maghiara care le-a ajutat sa-mi intocmeasca fisa personala (nu mi s-au cerut bani pt. traducere). Dupa circa 20 minute dupa ora programarii am fost chemata la dl. dr., cu care am stat de vorba mult, despre trecutul meu medical, despre prima experienta de ICSI in Turcia, am vorbit mult despre voi (ca m-a intrebat cum de am ajuns acolo si i-am zis despre forumul acesta despre care desigur deja stia multe), am facut o ecografie de control, mi-a dat tratamentul de inceput, mi l-a explicat pas cu pas si apoi gata. Totul a durat vreo 45 minute. Cand am iesit de la el imi suna telefonul, era sa plec fara sa platesc consultatia, noroc ca m-au strigat asistentele. Imediat ce am iesit m-am dus si am schimbat bani si apoi am cumparat medicamentele pt. perioada de inceput. Pentru fetele care au nevoie de transport, pot sa le spun ca eu am facut drumul Timisoara - Szeged si inapoi cu o masina. Soferul m-a asteptat peste tot, m-a dus, m-a adus, serviciu ca la carte. M-a costat 100 euro pt. ca eram singura persoana in acea zi. In general soferul duce mai multe persoane si de ex. daca sunt 6 pers. platesc fiecare 20 euro dus si intors. Mie mi s-a parut convenabil. Daca mai vreti si alte informatii, va stau la dispozitie.
Va pup si numai vesti bune sa auzim.
alina_37 spune:
cris multumesc, m-am linistit in cazul asta...Imi faceam griji pentru ca prind un weekend in timpul stimularii si nu ar fi avut cine sa imi faca menopur intramuscular. In abdomen m-am invatat sa fac injectiile singura anul trecut. Va fi "frumos" cand voi fi pe tren catre Budapesta... Eu incep stimularea cu o zi inaintea ta, pe 21 august...pacat ca nu vom merge la aceeasi clinica.
Bafta multa si sa fie ...cu ochisori!