FIV in Ungaria 40

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: saru-mana de raspuns, m-am speriat crezand ca trebuie sa fac rost de acest bilet de trimitere, lucru cam "imposibil" de realizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
citat din mesajul lui Tabitha

Am nevoie de o informatie de la cele care au facut FIV la Szeged. Pe una din hartiile pe care le-am primit de la clinica scrie ca am nevoie de bilet de internare. Chiar asa este? Trebuie sa-i cer medicului de familie bilet de internare? va multumesc mult pt. opinii si va pup pe toate.

Mie mi-a cerut dr. Zadori sa am de la medicul de familie (sau orice alt medic) o adeverinta din care sa reiasa ca sunt sanatoasa si mi se poate face anestezie. Poate despre asta e vorba.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Liana ma bucur ca ai mai aparut! Sper ca esti bine! Te

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioana: multumesc mult de informatie, o sa incerc sa obtin o adeverinta de felul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA2004Te toata gasca. Ma bucur ca sunteti bine.
LIANA Pe unde umblasi? Te-ai mai gandit sa ne dai si noua un semn de viata? x4
CRISIS Sa nu plangi ! Toate fetele te iubesc si sunt alaturi de tine, stii de ce ? Pentru ca ai un suflet mare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Acum am urcat la calculator si placuta mi-a fost surpriza sa vad ca ati ajuns la pagina 20. Bravo fetelor!!!
Eu am fost azi la , nu ca-mi place mie dar a venit Sandica cu sotul si am fost sa le arat o plaja mai pustie unde mergem noi. Eu, bineinteles, a trebuit sa platesc mingiile copiilor de care se ocupa catelu meu. Apropos' salutari de la Sandica!
Sima1 este si ea aici dar e la apartament, in oras si nu ne-am vazut decat in ziua in care a venit.
Miha2004 scuze ca nu am stat azi la telefon, dar doar ce venisera nebunii astia de 5 minute. mamica cumintica. E o atza acolo si e normal sa te tina. Da' lasa ca rezisti tu.
Marush si sper sa vi acasa curand!
Tia ne vedem pentru ca ma intorc pana atunci.

Vreau sa va multumesc inca o data tuturor celor care mi-ati scris, celor care m-ati sunat, dar si celor care mi-au trimis numai un gand bun pentru acest nou inceput. Inseamna enorm pentru mine si sincer daca nu aveam emotii m-ati ajutat voi sa am
Moniland, Mamagiuliei, Daria, Tabitha, Alina_37, Julia75, Dannette, Micky2007, Luck, Adela, Gyongyi, Valeria, ZisaCami, Sandica, Ioana, Miha3, Marush si Doamne cat de multe sunteti nu va mai enumar.....dar va iubesc pe toate!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Si daca tot spuneam de un nou inceput va propun sa incepem si noi un nou capitol ca tot e data de 1, dar totusi sper sa se scrie mult mai repede decat acesta pe care l-am inceput in iunie !

Avem CAPITOL NOU AICI.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput