Gasca de Constanta (99)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
salutare,constanta!tocmai voiam si eu sa va spun ca acum vreo 3 ore mada,astepta sa intre in operatie(e vecina mea)...se pare ca mamacita mi-a luat-o inainte...asteptam vesti si despre pitic...
http://paul-mihaita.blogspot.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
mamacita spune:
quote:
citat din mesajul lui umflatel
se pare ca mamacita mi-a luat-o inainte...asteptam vesti si despre pitic...
Hi,hi,hi,avantajul omului de la locul faptei;iar despre pitic o las pe ea sa va dea date numerice
mihaela77O spune:
asta cam asa este,mamacita,ai fost omul potrivit,la locul potrivit
...
http://paul-mihaita.blogspot.com....este blogul baiatelului meu...va rog din suflet,daca vreti si puteti,dati-l si voi mai departe!

,pt voi,in semn de multumire!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
CRIXIA spune:
Mamacita esti la inaltime! iti multumim ca nu ne uiti si ca ne intelegi nerabdarea de a afla o veste minunata! 
Mada sa va dea bunul Dzeu sanatate si multe bucurii! Sa reveniti acasa sanatosi, mancaciosi si somnorosi!
Camelia printesele sunt speciale, doar ca se vede pe cea mica ca nu era in apele ei! Felicitari pentru alegerile facute!
Ege esti o mami norocoasa! Iar micuta, a fost deosebita la petrecere!
Cornelia pana la vremurile grele de gradi, va trebuie o mica evadare, relaxare...., cand vine concediul? Trebuie sa-ti incarci bateriile pentru toamna! Esti tot timpul tensionata, dar te inteleg, nu-i usor deloc! Eu ma stresez cu unul, dar cu 2 cred ca e.... altfel! 
Ontica Camelia spune:
Buna!
Felicitari Madalina, sanatate, refacere rapida si laptic mult!

Bun venit pe lume micului Alexandru! Sa cresti mare, frumos, sa fi manacios si iubit de toata lumea!
Multumim pentru vesti mamacita si umflatel.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Mada

;iar micului Alexandru tot binele din lume si multa,multa sanatate.O sa corectez si in listutza
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
AngeliquedeS spune:
Felicitari, Madalina, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de amandoi puiutii vostri!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
Cornelia spune:
Bine ai venit pe lume Alexandru! Felicitari Mada! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Mamacita, multumim pt. veste. Uite asa mai auzim si de voi
.
Iar sunt defazata
cu urarile.
La multi ani Teodora!
La multi ani Oana (mami de Paul)! Ne mai citesti???
Crixia, se simte din mesajele mele ca sunt tensionata
? Plecam in septembrie in concediu. Nu stiu cat de relaxant o sa fie, ca mergem cu copiii la Disneyland
. Ne-am propus sa nu ne stresam, sa nu ii grabim pe copii si poate - poate va iesi bine ![]()
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Katink spune:
Multumesc pentru primire si pentru informatii
Cred ca totusi am sa vin cu ale mele si daca gasesc ceva mai frumos o sa cumpar, oricum e bine de stiu ca se gasesc si in Constanta.
Feicitari si de la mine Madalinei , sa va traiasca bebelusul, sa creasca mare si sanatos!
Cameliasa iti traiasca fetele, dar mai ales La multi ani Teodorei, acuma am vazut ca este tot pe 5 august nascuta 
Sa auzim de bine,
Katink si cele doua mandrute Emma Andreea (5.08.2005) si Carla Maria (6.04.2007)
Ontica Camelia spune:
Buna!
Multumim pentru urari
.
Katink felicitari si "La multi ani" pentru Emma Andreea (5.08.2005)! Sa aveti numai satisfactii si bucurii din partea fetelor. 
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator