Gasca de Constanta (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mada nu se mananca inaite la anestezie rahie(stiu din experienta eu am mancat inaintea )si nu vrei sa stii ce a urmat important ca in final totul a fost ok

Asteptam vestile bune si puiutzul sanatos si mancacios

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

madalina,tinem pumnii
sa auzim de bine,sper sa ne ti la curent cu vestile.eu i-am dat dr dupa operatie cat am considerat eu atunci.
azi am vazut-o pe mamacita,impreuna cu frumoasa ei fam.azi ne-am cunoscut oficial.sunt bine toti,ea a inceput munca de sapt trecuta.
anabela,a inceput sa mearga si e f frumos dezv pt un copil nascut prematur.
tr sa ies,mai revin cand am timp.pupici

ege 28+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Buna seara fetelor!
Vin si eu la voi cu o mare rugaminte. As dori, daca se poate, sa-mi recomandati un psiholog bun specializat pe copii.
Va multumesc anticipat.

PS. As mai avea o rugaminte, daca se poate sa-mi raspundeti pe PM pt ca nu prea mai apuc sa intru pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Multumesc de sustinere, sigur ca va tin la curent...la 10 merg la eco, si vedem ce hotaraste dna doctor...ori azi, ori mai amana cateva zile...oricum, eu nu prea am somn, deja cam am emotii...

MADALINA 38+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata Constanta

Mada sa fie totul cum trebuie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Mada curaj,doar nu este prima nastere. Cu 6 ore inainte de anestezie nu se mananca/bea nik, eu asa stiu.

Noi ieri am luat motul Teodorei, multumesc vladis, am avut un copil marait, cu febra de 38,3. A luat de pe tava bani, ruj (cocheta) si creion. Revin cu poze mai tarziu, acum nu ma lasa motzata.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

am pus cateva poze aici http://news.webshots.com/album/564985401xnPjWX

ege 28+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Am revenit cu pozele promise!

ege superbe poze, sunteti frumosi, iti sta foarte bine gravidutza .

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mada, Doamne ajuta! Asteptam vesti.

Ege, superbe si fetita si mamica!

Camelia, mai ce a mai plans motata mica .

Eu ma invart pe la birou, cu gandul la concediu. Dar mai e destul si atatea de facut pana atunci!

Stefan e bine. S-a dus roseata despre care va spuneam. Taietura arata mai bine. Sper sa se vindece mai repede, ca m-am saturat sa ma ingrjorez mereu cand se arunca de pe pat, scari etc. Ieri a reusit sa isi rupa si buza si gingia (credeam ca a ramas fara dintii de sus, dar din fericire s-au tinut bine).

Plus ca nu vrea la gradi. L-am lasat in pace un timp si nu i-am mai pomenit despre apropiata intalnire cu gradinita, sperand ca uita ca nu vrea . Dar de unde. M-a intrebat cineva daca il duc si pe el din toamna si el a raspus ca nu e adevarat, el nu merge la gradi. Si mi-a amintit si mai tarziu ca "Eu nu merg la gradinita, auzi???" Cred ca ma asteapta vremuri grele .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am vizionat poze,superbe, sa va traiasca ege si Camelia!
De fapt...sa va las putin in suspans?intrasem sa va spun ca Fiquelle si baietelul ei sunt bine,altceva nu va mai zic,sa nu-i rapesc placerea.Pupici de la o mamica superinghesuita cu timpul,dar care nu v-a uitat!

Mergi la inceput