Gasca de Constanta (99)
Raspunsuri - Pagina 11
CRIXIA spune:
La multi ani Patrick! 
Roxana, sa aveti parte de clipe minunate!
Va multumim muuult de tot pentru urarile de ziua mea si a Alexiei! Am fost plecati in concediu, fara Alexia, asta a fost foarte greu de suportat. Pentru prima data am plecat fara ea o perioada asa de lunga, 15 zile. Am experimentat America: Las Vegas, Los Angeles si New York! Ieri am aterizat acasa, suntem deviati cu fusul orar, in revenire. Ieri sotul meu a adormit dupa amiaza 2 ore, si cand s-a trezit m-a intrebat "Suntem acasa la noi??!!" Nici lui nu-i venea sa creada. acum am toata excursia varza in cap, nu stiu ca sa va spun, asa ca mai bine descarc pozele si probabil o sa-mi reamintesc totul.
Revin!
Fiquelle nastere si refacere usoara! Nu te ingrijora, cei mici se fac mari, sanatos sa fie!
Dady gata cu faianta? Doamne cat stress cu curatenia!
Va pupacesc si va multumesc inca o data pentru gandurile voastre!
Dodo-pui spune:
buna dimineata Constanta,
Crixia bine v-ati intors din vacata,ma bucur sincer pentru voi;
Tuturor o zi placuta si 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Cornelia spune:
Buna dimineata!
La multi ani Patrick!
Scuze pt. intarziere, dar eu, ca de obicei, sunt defazata.
Crixia, super vacanta! Sunt invidioasa
. Eu am renuntat la ideea ca vom mai pleca singuri undeva. Am fost la munte si a doua zi ne-am intors, ca ne lipsea agitatia de acasa
.
I-am scos firul lui Stefan, ca era doar unul, dar cusut longitudinal, intradermic (mi-a spus medicul ca asa nu o sa-i ramana cicatrice). Taietura are vreo 3 cm si mi s-a parut cam mare pe burtica lui. Plus ca e un pic umflata. Mi s-a spus ca totul e in regula, ca arata bine, dar eu sunt Toma Necredinciosu'. Si ca sa continui in acelasi stil, aseara am observat ca e un pic rosu in zona de sub taietura, pe burtica, exact in zona unde probabil i-au "umblat" pe canal pana la testicol. Si pare ca si putin umflat. El nu se plange de nimic, doar cand ii umblu la taietura, in rest e bine, nu are, febra nimic. Dar o fi normala roseata aia? Va intreb si eu pe voi...
Roxana mai exista vreo speranta sa ne scrii? Eu simt lipsa interventiilor tale la obiect precum si a vorbelor bune pentru orice situatie. Vroiam sa o spun mai de mult, dar am zis sa nu ma bag... dar totusi ne mai citesti
?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Ma scuzati, ca dau buzna aici...va rog, imi puteti spune unde putem face un echo testicular doppler in Constanta? Va multumesc mult!

O zi minunata tuturor!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Katink spune:
Buna dimineata!
Lume noua primiti?
Recunosc ca nu am timp de citit, dar stiu ca existati
, asa ca la voi m-am gandit sa apelez cu o intrebare.
Sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva cu un raspuns.
Exista in Constanta magazin(e) care vand perle/margele din sticla, pietre semipretioase?
Sa auzim de bine,
Katink cu cele doua mandrute Emma Andreea (5.08.2005) si Carla Maria (6.04.2007)
Katink spune:
Asa ceva ma intereseaza http://www.margelesiaccesorii.ro/index.php?cPath=65&osCsid=0327f2c22432b6a40216a0d344c4f39f vrea sa le vad intr-un magazin, nu sa le comand de pe net.
O sa venim in concediu si ma gandesc sa nu ma car cu ale mele de aici ci poate gasesc si in Constanta sa cumpar.
Sa auzim de bine,
Katink cu cele doua mandrute Emma Andreea (5.08.2005) si Carla Maria (6.04.2007)
Ontica Camelia spune:
[quote]citat din mesajul lui Katink
Asa ceva ma intereseaza http://www.margelesiaccesorii.ro/index.php?cPath=65&osCsid=0327f2c22432b6a40216a0d344c4f39f vrea sa le vad intr-un magazin, nu sa le comand de pe net.
O sa venim in concediu si ma gandesc sa nu ma car cu ale mele de aici ci poate gasesc si in Constanta sa cumpar.
Sa auzim de bine,
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
salut!
primim lume noua cu mult drag, da-ne mai multe despre voi.
La toate magazinele mari din C-ta gasesti standuri cu "perle/margele din sticla, pietre semipretioase". Acum depinde si ce iti doresti tu. 
[quote]citat din mesajul lui dear_bambie
Ma scuzati, ca dau buzna aici...va rog, imi puteti spune unde putem face un echo testicular doppler in Constanta? Va multumesc mult!
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Nu dai buzna, daca te putem ajuta iti raspundem daca nu pastram tacerea
. Ai incercat la dr. Dascalu sau Ciufu? Te intreb fiindca alt raspuns nu stiu sa-ti dau. Poate iti mai raspunde altcineva. 
WE placut!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Salut!
Am promis ca revin! Intre timp mi-am revenit si eu cu diferenta de fus orar, cineva de sus a avut grija de mine, m-a menajat zilele astea... n-am avut curent electric 2 zile! M-a enervat situatia, dar m-am obisnuit repede, tot ce-mi venea in cap sa fac avea la baza "electricitate" si ma lasam pagubasa. Credeti-ma ca n-am avut timp sa vad pozele, filmarea, nici eu.... am profitat sa stau cu fii-mea, ca ma reintorc la servici si o sa-mi fie dor de timpul asta liber.
katink welcome! Pentru ceea ce cauti tu, eu iti recomand in oras mag. Obsidian (este situat pe strada Unirii, zona Faleza Nord) dar am vazut ca si-au deschis si un stand in City Mall.
dear_bambie tie iti recomand sa apelezi la EuroMedic. Uite aici tipurile de analize : http://www.euromedic.ro/home/ro/centre-constanta.php .
cateva poze din concediu: http://community.webshots.com/slideshow/564923014tcpNbt?mediaPosition=1
vladis spune:
Buna dimineata de week-end, fetelor!
Cornelia, cand e vorba de puiul tau e normal sa fii Toma, eu una tot cam asa reactionez; imi pare rau ca esti nelinistita si ca nu te putem lamuri, tot un cadru medical este cel mai in masura sa faca asta; cat despre interventiile Roxanei sunt in asentimentul tau, hai sa facem putina galerie 
Crixia, super concediul vostru si pozele, unele sunt de-a dreptul spectaculoase, dar chiar asa e si tara
Katink, ceea ce vrei tu gasesti la bijuteria Veronica, este in zona Tic-Tac din Tomis Nord.
Cami, va pregatiti sa luati motul, nu? Petrecere frumoasa, asteptam vesti despre alegerile motzatei
Week-end placut tuturor!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Fiquelle spune:
Buna, fetelor!
Am si eu o intrebare : la anestezia epidurala sau rahie exista contraindicatie la "alimentare" cu ceva ore inainte? ca mie nu mi s-a zis nimic despre asta...si am auzit zilele trecute ca cica nu trebuie sa mananc cu ceva ore inainte...stiti ceva despre asta?
Maine dimineata la 10 merg la eco, si daca bebe Alex are greutatea ok, plecam la spital...asa ca am mari sanse ca maine sa-mi vad baietelul...si nu stiu ce sa fac, sa mananc sau nu dimineata acasa?
A, si inca ceva: voi cum ati procedat cu banii pt medic? l-ati intrebat direct? inainte sau dupa operatie?
Crix, bravo voua ca ati plecat asa departe, eu sunt speriata de avioane, nu stiu daca voi avea vreodata curaj sa plec atata drum...
MADALINA
38+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)