Gasca de Constanta (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor!

Indraznesc si eu sa va deranjez cu o rugaminte: imi puteti recomanda un salon civilizat unde pot face masaj anticelulitic/de slabire in Constanta? La sfarsitul lunii vom veni 2 sapt in concediu si nu as vrea sa fac pauza....daca stiti ceva in zonele Casa de Cultura/ICIL/I.C.Bratianu/Eliberarii, ar fi ideal....

Va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Mada felicitari !!Sanatate multa tuturor si pentru ca in curand va fi si ziua Sofiei tin sa-i spun de pe acum La multi ani!!!pentru ca eu ca si altii(Cornelia nu esti singura )intarzii cu urarile.
Camelia sa va traiasca Teodora!!!am vazut pozele de la mot si chiar ma gandeam oare sunt copii care nu plang cand li se ia motzul?Mi-a placut ce a ales printesica ta.Mariuca a fost tare nedumerita cand a vazut foarfeca si bineinteles a plans cand i-am luat cateva fire pe care le avea
Crixia am vazut si pozele voastre.faina vacanta!

pupici

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

Felicitari Madalina!
Sa-ti traiasca copilasii iar voi sa fiti fericiti alaturi de ei!!

Nu stiu ce se intampla de nu ma mai pot loga cu nik-ul vechi. A trebuit sa-mi fac alt cont. poate ma ajuta cineva cu niste info....Roxy unde esti draga mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata, fetelor dragi!
Multumesc mult pentru sustinere si pentru cuvintele frumoase, sunteti minunate!
Incerc sa spun repede, ca de-acum trebuie sa se cam trezeasca Alexandru Nicolas, puiutul mic nascut cu mare noroc pe 4 august la ora 14.15, cu 3200g si 51 cm, Apgar 9. Spun noroc pentru ca am plecat de-acasa la eco si apoi direct la spital, fara sa stiu cum va fi, nu stabilisem prea multe detalii nici cu domnul doctor...ce mai, aveam ceva emotii. Alexandru mi-a purtat insa noroc: am avut marea sansa si onoare de a avea alaturi in acele momente doi oameni absolut speciali, carora le multumesc inca o data aici, si stiu ca tot nu e de ajuns. Este vorba de doamna doctor anestezist (Mamacita) si domnul doctor Peteanu. Fac si eu ca la Oscar: ... multumesc domnului doctor Peteanu Valentin si doamnei doctor anestezist Balcan AlinaAu fost extraordinari, m-au ajutat si au avut grija ca totul sa fie perfect. Rahia a fost o simpla intepatura de puricel(si nu exagerez deloc, abia am simtit-o),nu am avut absolut nicio durere de cap, datorita mainii de aur a Mamacitei, iar operatia a decurs cu bine, desi cred ca am speriat-o putin de Mamacita cu puseele mele de tahicardie paroxistica...adica mi-o lua inima la galop...dar Doamne-Doamne a fost acolo sus si langa mine, cand mi-a trimis-o la capatai. Voi incerca sa scriu povestea nasterii, sa va narez mai pe larg ce si cum....oricum, suntem bine, eu m-am refacut usor, am pierdut putin sange si nu m-am anemiat deloc, operatia e mai mica decat prima si doare mai putin, datorita mainii de aur a dnului dr Peteanu. suntem acasa si cam asta e...S-a trezit Alex, fug si revin cand...mai pot. Pupici.

Madalina si cei doi adorati: Sofia Maria(12.08.2004) si Alexandru Nicolas (4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mada foarte frumos! Ma bucur pentru momentele fericite, de multumirea ta.... sa o tine-ti asa cat mai mult! Ce zice Sofi, cum a reactionat?

Tatiana ai schimbat calculatorul de curand? nu prea sunt explicatii... doar admin stie cel mai bine. Important este ca te-ai descurcat! Ce mai face Bia?

Crig multumim!

Mergi la inceput

Neata!
La mine in casa e liniste deplina, toata lumea doarme...eu mi-am facut deja somn de 7-8 ore, mi-ajunge...sper sa fie asa cuminte Alexandru si mai incolo... nu s-a trezit decat de doua ori peste noapte, nu plange, doar papa si se culca la loc...Doamne-ajuta!
Fetelor am si eu o intrebare: in zona scutecului voi cu ce ii dati de fiecare data? cu crema cu zinc / Bepantene / ulei ? Eu l-am dat pana acum de fiecare data cu Bepantene dar ma gandesc ca acesta e totusi un medicament, nu ar trebui dat mereu cu el, nu? Si nici nu mai tin minte cum faceam la Sofi
Ieri mi-a venit lactatia mare, si am reusit sa evit furia laptelui, deja o zona de angorjase si ma cam speriasem...a cedat aseara pana la urma, prin masaj...acum am lapte la greu, iar bebe e mancacios si deja imi pare ca a inceput sa faca si falcute...by the way...nu are cineva un cantar de bebe pe-acasa, sa mi-l imprumute cateva luni?
Stie cineva (Roxi, unde esti?) daca pot lua Rowatinex in timpul alaptarii? am o jena si durere locala de la sonda urinara pe care mi-au fixat-o la spitalsi mi-a dat doctora de familie Zinnat 1/zi...
Va pup, sper sa descarc poze azi, sa pun aici. O zi buna.

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Neata!
Fetelor am si eu o intrebare: in zona scutecului voi cu ce ii dati de fiecare data? cu crema cu zinc / Bepantene / ulei ? Eu l-am dat pana acum de fiecare data cu Bepantene dar ma gandesc ca acesta e totusi un medicament, nu ar trebui dat mereu cu el, nu? Si nici nu mai tin minte cum faceam la Sofi

Mada bun venit acasa! Alexandru merita fiidca este cuminte si te lasa sa . Eu am dat-o pe Teo pana la 5 luni cu Bepanthen, nu suporta nik altceva, se irita la greu. Treptat, am trecut la ulei fiert, cu care vad ca-i merge bine. La Alexandra am folosit doar unguent cu galbenele. Cantar nu am avut, o cantaresc la dispensar cand am nevoie. De Rowtinex nu stiu ce sa-ti spun, da-i PM Roxanei, poate iti raspunde pe privat.

We placut!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fiquelle,multumesc pentru multumiri,esti prea draguta!
Pe ambii copii i-am dat cu un unguent cu musetel si calendula din Germania,Welleda,tub alb,extrem de eficient,si tine cu lunile caci dai strat subtire.
De Rowatinex...nu stiu ce sa-ti spun,nu vad de ce ti-ar prescrie Zinnat sau orice altceva fara o cultura in prealabil;eu te avertizasem ca este o reactie inflamatorie care se remite de la sin in maximum o saptamana,sa nu te panichezi,si doar daca dureaza mai mult sa-ti faci analize si tratament.Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

Buna dragelor!
Mada, m-au emotionat cuvintele tale. Tare frumos ai descris marea ta bucurie! Iti doresc ca bebe Alex sa ramana la fel de mancacios si somnoros! Sofi ce zice? cum a reactionat cand l-ai adus pe bebe Alex acasa?
Astept sa scrii povestea nasterii...Mii de pupici de la noi si toate urarile de bine!

Crixia, Bianca este bine, multumesc de intrebare. Merge in fiecare zi la gradi si deja vorbeste limba mult mai bine decat noi...la modul de exprimare a cuvintelor ma refer. Nici vocabularul nu este prea rau dupa doar cateva luni de engleza. In rest, distractie...mergem la inot, am fost si noi de ziua ei la Disneyland,ne intalnim cu prietenii sau stam acasa si facem lectii...daca le pot spune asa. incercam si noi, stangaci inca, sa invatam literele si cifrele.
Nu intreaba de Romania...nu-si mai aminteste decat de cateva persoane de acolo. Daca ar veni mama mea aici, atunci cred ca pentru ea ar fi foarte usor sa uite de tara ei. S-a adaptat foarte bine, se simte bine aici, si-a facut prieteni si probabil este si normal ca la varsta ei sa fie asa de usor sa faci schimbari. Mai greu e pentru noi.
Tie cum iti merge cu munca?Pupici Alexiei!

Cornelia, la ce Disney mergeti? Veniti aici, in Orlando? Daca da...te roooogg sa dai un semn sa ne intalnim!!!!Pupici copilasilor tai super frumosi!!!

Am sa incerc sa mai pun cateva poze.

Pupici tuturor...si mai ales Mamacitei!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ieri am lipsit la apel din motive de hoinareala...am fost sa comandam tort pt ziua sofiei, ceva cumparaturi etc, am facut papa...ce mai, sunt bine de tot pe picioare, nici nu s-ar zice ca am nascut de o saptamana.

Mamacita, asa e, uitasem complet ca mi-ai spus de acest aspect...problema e ca pe joi urinam plangand aproape si m-am speriat...asa ca am apelat la doctor...si mi-a dat Zinnat...

Tatiana, ma bucur ca Bianca s-a adaptat asa frumos acolo...ei ii va fi mult mai usor asa.In Ro cand mai veniti?

Azi sper sa reusesc sa descarc poze, intentionez sa stau mai mult pe-acasa. Pupici tuturor si o saptamana frumoasa!

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput