Gasca de Constanta (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ehee,Mada, ce mamica puternica esti! Felicitari pentru avantul tau la piata! Nu ne-ai spus de Sofi, primul contact cu fratiorul ei!

Tatiana adevarat ca se adapteaza mult mai usor copii! Pupici Biei! Inchid ochii si o am in minte cum mergea spre cresa, pe laga parculet, de manuta cu mama ta, vesela, zambitoare! Imi e dor de voi, sper sa va revad candva! Daca nu veniti voi, poate mai venim noi, ca avem viza pe 10 ani!
Eu nu cred ca m-as adapta prea usor! In 15 zile de abia am gasit ceva de mancare care sa-mi potoleasca foamea, dar sa ma gandesc sa locuiesc! De multe ori cumparam si lasam la masa, caci predomina gustul dulce in multe preparate. Noroc cu restaurantul hotelului ca oferea bufet suedez si mai alegeam o leguma cruda, fructe..si alte gusturi cunoscute. Dupa o saptamana am reusit sa mananc un iaurt, gaseam doar indulcit, gata pt amestecat fructele.
Cred ca pt cei maturi e un pic mai greu, dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani, Teodorei!Cami scuze pentru intarziere,dar tot in santier suntem si abia am treusit sa intru pe lapttop...restul casei e un dezastru....e al doilea faiantar care ma lasa....simt ca nu mai pot....parca e blestemat balconul asta...bucataria am reusit s-o termin.

Madalina, sa fie intrun ceas bun si sa fiti sanatosi si puiutul Alexandru sa fie la fel de cumintel si mancacios!Tie refacere grabnica!!
Felicitari Mamacita!La inaltime ca deobicei!!!!Anabela si Alexutu cum se impaca, n-ai mai povestit de multisor nica de ei....???!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Crix, cred ca am uitat sa povestesc acest aspect deoarece e liniste si pace...nicidecum gelozii sau probleme...Sofia a cerut bebe acum 1 an, acum l-a primit...deci, e foarte fericita...il pupa de sute de ori pe zi, trebuie sa o dezlipim noi de pe el, vrea sa faca ea orice pentru el: ea sa-l schimbe, ea sa-l tina in brate, ea sa-l "spele" (partial, cu buretelul, inca, pana cade buricul), ea totul...daca vine taica-sau sa il pupe iese scandal, il da la o parte, zice ca Alex "e al ei" E, bineinteles, foarte posesiva. Problema este ca si Alex, fiind tot leu, s-ar putea sa nu suporte dominatia si posesivitatea ei, atunci cand va creste. In rest, Sofi e chiar ok, e matura, il supravegheaza cu mare grija, il sterge la gurita cand regurgiteaza, il mangaie cand plange, ma ajuta, imi da la mana diverese chestii cand il schimb. E chiar de folos... Voi? Nu treceti la bebe 2? Alexia nu cere bebe?

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ne-au plecat rudele.
A fost placut,Bogdi a avut parte de ffff multa atentie si dragalasenie,i s-a implinit un mare vis sa ceara si sa i sa dea(doar de aceea sunt mamaie si tataie nu?!)
Am iesit in fiecare seara pe plaja,la restaurant[Florin(fratele vitreg a facut cinste)]Am pozici si am voie sa le postez ceea ce o sa si fac,dar mai tarziu sau maine-cand o sa am putin timp.
Am primit 100 ron ,pe care-i voi folosi la gineco pt ca azi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv.Nu stiu exact cand am ramas,ceea ce stiu sigur e ca am luat antibiotice-prescrise de dr de fam ,care mi-a facut si un eco la care nu s-a vazut sarcina.In functie de ceea ce-mi va spune dr gineco voi vedea ce e de facut(nu vreau sa fac avort,DAR daca e cea mai mica sansa sa fie afectata sarcina de la medicanentele luate-o voi face)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fiquelle,incearca un paracetamol,e permis si s-ar putea sa mai scapi de usturimi,Zinnatul nu trateaza acele dureri si chiar s-ar putea sa-l iei degeaba,cum cred...

Multumesc,fetele,si va intorc pupicii,mai ales pe cei speciali!

Dady,cum am scris,sunt la limita imposibilului cu timpul,nervii si conditia fizica,numai de povestit nu am timp,desi dor mi-ar fi.Pupici si voua!

Dodo,daca ai luat antibioticele in primele 3 saptamani de la conceptie si apoi nu,da-i bataie inainte fara probleme!E legea"tot sau nimic",iti va explica gineco mai amanuntit(la cine esti?sper sa stie ce spun eu).
Pa!

Mergi la inceput

Mada mii de pupici surioarei grijulii!
Noi.....(eu) deocamdata nu mai iau pilule, dar nici un semn pana acum! Si Alexia isi doreste si sper sa i se indeplineasca dorinta candva, indiferent cat va fi diferenta!

Dodo si eu zic ca nu sunt prb! Sa dea DD sa fie totul bine, indiferent de alegerea ta!

Dady felicitari pentru bucatarie! Sa privim partea buna a lucrarii!

Ah, ce putin mai e din vacanta micutilor! Alexia e nerabdatoare sa-si revada colegii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Dodo iti doresc ca totul sa fie ok!te asteptam cu vesti bune!

numai bine tuturor!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani,
Sofia Maria(fiquelle)
sa fii sanatoasa ,
sa-ti bucuri parintii alaturi de fratele tau.
Madafelicitari
Buna tuturor,

ca-mi sunteti alaturi .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Sofia Maria!
Mada ii dorim sanatate, bucurii sa creasca mare si inteleapta! Iar voua, parintilor, va dorim sanatate, putere de munca si sa-i cresteti frumos, sa aveti numai satisfactii de pe urma celor doua ale voastre.

Dodo multa sanatate!
Tatiana felicitari Biei pentru progresele de la lb. engleza, este isteata.
Tania greu cu mesterii astia neseriosi.Rabdare si...sper sa gasesti repede pe cineva care sa finalizeze treaba.
Crixia, pai hai sa-ti fac putina galerie, poate se prinde mai repede.
Cornelia cred ca Maria si Stefan sunt incantati si abia asteapta vacanta la Disney. Ma bucur ca Stefan este bine dupa operatie.

o zi buna tuturor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

La multi ani Sofia! Deja ne-a povestit mami cum ai primit tu cel mai dorit cadou, pe Alex! Sa dea DD sa te intelegi cu fratele tau, la fel ca si mami a ta! Sa va indragiti si sa va fericiti parintii!
Mada, din tot sufletul La multi ani pentru Familia implinita!

Camelia, ce galerie, ca mi-ati facut pofta toate cele care aveti bb2. Prb mea e un pic medicala, sper sa ma lase totusi sa mai pot face un bb. Chiar azi am fost la medic si m-a incurajat spunandu-mi: "femeile cu diagnosticul asta raman mai greu insarcinate, dar nu se pune prb ca sunt infertile". Mi-a mai dat o speranta!

Mergi la inceput