Gasca de Constanta (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Multumim mult pentru urari!

Acum: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelpppp!
Am sanii angorjati, noduli si muuuult lapte.....uffff, la Sofi n-a fost asa greu cu laptele....astept sfaturi, ce sa fac, la cine sa apelez...cunoasteti vreo moasa sau asistenta care sa ma ajute, eu ma mulg, dar nu reusesc sa "sparg" zonele intarite sau nodulii...voi ati patit asta? ce ati facut?

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Dodo-pui, felicitari pt sarcina, nu-ti face griji, si eu am luat pastile si chiar si antibiotice exact in primele 7 zile de dupa perioada fertila...periculos este daca le iei in perioada cand deja astepti menstruatia...

Crix, chiar ca facem galerie...lasa ca are grija Doamne-Doamne sa fie cum iti doresti...important este sa speri in continuare...mult noroc...asteptam vestea cea buna! Alexiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

La multi ani Sofia!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta cea draga!! Mada, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de copilasi!!

Crixia, nici nu stii ce mare bucurie mi-ai face sa vii aici. Cu mare placere va invitam sa veniti la noi...oricand doriti..numai sa aveti in vedere ca viza noastra va expira anul viitor in august.
In legatura cu mancarea, noi ne-am adaptat destul de usor. Gatesc si acasa, dar mancam si mult in oras. aici fiind foarte multi imigranti, si bucataria este adaptata...deci gasesti cam tot ce vrei.
Pupici Alexiei de la Bianca. Nu-si mai aminteste de ea...dar putem schimba asta! Mult spor la bebe2...si noi facem galerie!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Va multumim pentru galerie! Sa dea DD! Nu-mi pierd speranta, uneori nu ma gandesc prea mult, nu calculez, astept in tacere!

Mada te-as putea ajuta cu un sfat, o tehnica, de fapt! Dupa alaptat, mergi la dus, lasa apa caldutza-calda sa curga pe sani si maseaza-te cu mainile de sapun, ca sa alunece! Apa calda dilata canalele, masajul cu sapun e mai usor de facut, aluneca mai bine....incearca! La mine a functionat! Dupa fiscare alaptat goleam sanii de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana, multumim! Sa inteleg ca reveniti la anul? Nu se poate prelungi? Nu-i nimik ca Bia nu-si mai aduce aminte, asa-s copii!
Cum a fost la voi dupa ce a trecut urganul? A influentat cumva conditiile meteo? Se vorbea la NY ca s-ar resimti pana in departari, acolo era doar ploaie si vant!

Unde gasesc(in Cta) lenjerie de pat pentru copii(1 pers) cu desene animate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fiquelle,LMA tardiv,dar din inima!
Pe mine m-a ajutat pompa electrica,altfel nu reuseam sa scap de noduli,de care eram plinaaaa...
Crixia,te asteptam in gasca de mamici de 2 ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Sofia! surioara grijulie!

La multi ani Bogdan Lucian!

La multi ani Ioana Alexandra!

La multi ani Dodo! felicitari! Sarcina usoara!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Cu intarziere uram "La multi ani Bogdan Lucian(fairy-adina), Gabi (Dodo_pui),Ioana Alexandra(irinabungau)!" Multa sanatate si impliniri!

Mada si eu foloseam aceasi tehnica cu apa calda si sapun dupa alaptat si muls. Sper sa treaca repede si usor aceasta perioada.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Crix, dupa fiecare alaptat? pai o sa stau numai in dus! Merci, sigur voi incerca!

Mamacita, ce marca era pompa? saru-mana de incurajare, credeam ca numai eu am sanii plini de tot felul de formatiuni ciudate dupa furia laptelui!

Mergi la inceput

Pozele promise (cu intarziere)

http://community.webshots.com/album/565461998juPOsZ?vhost=community

Mergi la inceput