Gasca de Constanta (99)
Raspunsuri - Pagina 17
CRIXIA spune:
Mada, ce frumusel e bb, cred ca seamana cu mama ta! ![]()
Cu mulsul la apa calda, mai adaptam dupa program, improvizam la chiuveta, sau mai saream! La pompa electrica am fost si eu, e eficienta, mai ales la inceput, dar am avut parte de asta doar in maternitate, acasa... manual!
Prinde bine pentru perioada urmatoare, cand bb va da de gust si va suge din ce in ce mai mult! Intr-un fel pregatesti sanii pentru perioadele "fomiste".
Dodo La multi ani! Ti-ai facut sufletului tau un cadou special!
Ontica Camelia spune:

La multi ani Marii, Marini si alte derivate ale numelui! Sa fiti sanatosi, voiosi, frumosi!
Mada am vazut pozele cu cavalerul & co
, sunteti o familie frumoasa si fericita. Multa sanatate!
Distractie placuta tuturor azi in aceasta zi sfanta!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Fiquelle spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!
Cine stie sa-mi spuna si mie cam cand as putea sa merg la plaja? Ca anul acesta am vazut marea doar de 2 ori, de la distanta...
Fetelor care ati nascut vara, ati mers la plaja in aceeasi vara?
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Fiquelle spune:
...voiam sa zic plaja, dar la umbra, bineinteles...![]()
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
mamacita spune:
Fiquelle,de la Medella era pompa,dar am mai vazut de la Avent,care iar e firma buna,si de la Nuk.Eu am intarcat-o pe Anabela de o saptamana si am dat pompa colegei mele care a nascut de cateva zile.Din motive medicale a ablactat deja,asa ca mi-a zis ca mai tine pompa cateva zile;daca iti mai trebuie cand mi-o returneaza,ti-o dau tie...
mamacita spune:
La multi ani Mariilor si derivatelor,alte urari nu mai apuc sa adaug ca ma cheama printesaaaa!
CRIXIA spune:
Mada eu n-am reusit in vara cand am nascut sa merg la plaja, iar motivul ar fi "programul cu bb". Eu zic sa nu te duci cu bb vara asta, este prea micut, de fapt sensibil pentru tot mediul exterior.
La multi ani de Sf Maria!!! sa ne/va traiasca cei ce poarta numele sfant!
Dodo-pui spune:

La multi ani,
sa traiesti cu numele
Mariuca
de crig;
Cristina 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
crig72 spune:
multumim mult de urari !La multi ani tuturor Mariilor si multa sanatate!
weekend placut tuturor!
Mariuca
dadi_t spune:
Cu intarziere:
La multi ani, Bogdan Lucian(fairy-adina), Gabi (Dodo_pui),Ioana Alexandra(irinabungau)!" Multa sanatate,noroc si impliniri!
La multi ani, Mariilor !(fetitele Corneliei, luiCrig,Fiquelle,Ione Si Narcisa)
Pt. maine:
La multi ani,Stefan Daniel(giana)! sa cresti mare, sanatos si norocos!
Incepe sa se lumnineze tunelul....sunt cam pe ultima 100 de m cu lucrarile,dar vreo saptamana tot mai dureaza...
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!