Gasca de Constanta (99)
Raspunsuri - Pagina 18
Fiquelle spune:
Mamacita, multumesc pentru oferta, dar mi-am cumparat una manuala de la Chicco, am dat pe ea 65 ron (putin, zic eu) si chiar e buna, am reusit sa desfund zonele angorjate...nodulul insa nu cedeaza! oricum, luni merg la eco, la Euromedic...
Crix, ieri pe la 18.30 am ajuns pe plaja
...bebe a stat in londou, la umbra, eu am stat imbracata, tot la umbra, Sofi si tati s-au balacit in voie...sper sa ajungem si azi, caci a fost placut, iar Alex a dormit asa bine....
Tania, bine ca mai ai putin...nici noi nu am apucat sa finalizam reparatiile din apartament, acum retusam ce se mai poate, avand bebele in casa...
Week-end placut!
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
mamacita spune:
Fiq,pai nodulii sunt unul din motivele pt.care ziceam ca e mai buna electrica.Sigur,faci cum crezi,important este happy-end-ul.Pentru o pompa manuala mi se pare scumpa,cea electrica a fost 3 mil.,dar acum am inteles ca s-au mai ieftinit,pe la 2 mil.,iar atunci cand am luat-o eu pe a mea,cele manuale erau cca.200.000.oricum,sper sa fii ok,sunt multe mamici care s-au descurcat fara pompa "at all".
Eu sunt mai fricoasa,n-as fi iesit cu bb asa mic direct pe plaja.Distractie placuta in caz ca repetati experienta.
Ontica Camelia spune:
Buna!
Mada noi nu am fost cu Teo la plaja anul trecut. Va dorim distractie placuta! 
We placut!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Fiquelle spune:
| Citat: |
| Fiq,pai nodulii sunt unul din motivele pt.care ziceam ca e mai buna electrica.Sigur,faci cum crezi,important este happy-end-ul.Pentru o pompa manuala mi se pare scumpa,cea electrica a fost 3 mil.,dar acum am inteles ca s-au mai ieftinit,pe la 2 mil.,iar atunci cand am luat-o eu pe a mea,cele manuale erau cca.200.000.oricum,sper sa fii ok,sunt multe mamici care s-au descurcat fara pompa |
Mamacita, saru-mana, atunci vreau pompa
...te pot contacta pe PM sa stabilim detaliile?P.S. Ai avut dreptate, jena la urinare s-a dus fara alte medicamente...de la sine, pana la urma...am luat 3 Zinnat si apoi am refuzat noua reteta, desi inca ma durea, nu am vrut sa mai incarc organismul cu alte medicamente...si a disparut incet-incet!
TatianaS spune:
Buna Dragelor,
Mada, sper sa-ti fie bine si sa scapi de nodul cat mai repede. cum e bebe, mancacios? ai sa vezi ce repede o sa se faca mare.
Crix, nu stim inca daca se mai poate face ceva in privinta vizei noastre. poate doar sa avem un mare noroc...Pe noi inca nu ne-au afectat prea mult ploile de aici. ploua in fiecare zi aproape...dar atat, nimic infricosator. In legatura cu invitatia de a veni la noi, sa stii ca am vorbit serios. :-) Ce fel de lenjerie te intereseaza? Daca nu gasesti ce doresti acasa, da un semnal...iti trimit eu ceva frumos pentru alexia. pupici.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Va doresc inca de acum o saptamana cat mai buna! Numai bine!
Fiquelle spune:
Tatiana, multumim de intrebare, bebe Alex e mancacios, papa si doarme...deocamdata e cumintel, sper sa nu-si schimbe bunurile obiceiuri.
Doar ca e foarte cald, si nu mai stiu cum sa-l tin in casa, i-as da body cu maneca scurta, dar ii ingheata manutele, iar in cele lungi cred ca se coace...asa ca alternez hainele, cand il simt prea incins si se maraie...voi cum va descurcati cu temperaturile?
CRIXIA spune:
salutare constanta!
we asta a fost agiatat, cu musafiri... si multa plaja, chiar exces! Alexia a fost ascultatoare si si-a facut somnul de pranz pe sezlong, sub umbrela, invelita. A obosit-o apa bine, caci a dormit 2 ore in balamucul de pe plaja.
Madadaca stati la umbra e bine! Noi ne-am descurcat greu cu alaptatul in deplasari, curgea singur lapticul, trebuia sa fiu cat mai aproape de casa!
Tatiana multam enorm! retin invitatia, poate, poate....
Cat despre lenjerie, vroiam sa fac cadou unui copil o lenjerie cu spiderman. Vazusem intr-un mag, dar nu-mi aminteam. Pana la urma am luat altceva!
Eheee, am ramas cu gandul la magazinele de copii din state! Deocamdata i-am luat Alexiei cateva lucruri, dar mai trag cu ochiul pe pozele tale pentru sezonul urmator!
Dady ce bine ca se vad roadele! 
mamacita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fiquelle
Mamacita, saru-mana, atunci vreau pompa ...te pot contacta pe PM sa stabilim detaliile?P.S. Ai avut dreptate, jena la urinare s-a dus fara alte medicamente...de la sine, pana la urma...am luat 3 Zinnat si apoi am refuzat noua reteta, desi inca ma durea, nu am vrut sa mai incarc organismul cu alte medicamente...si a disparut incet-incet! MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008) |
Bineinteles ca ma poti contacta pe pm,abia acum am mai avut timp sa intru pe aici,sa vad postarile;stiu prea bine cum e cu trasul de mine,cand de catre unul,cand de altul.Si eu alternez manecile.
TatianaS spune:
Buna fetelor,
Crix, situatia s-a schimbat, vijelia ne afecteaza si pe noi. astazi a plouat toata ziua si chiar tare. Se asteapta ca la noapte furtuna sa ajunga si la noi, va fi doar foarte multa ploaie si vant...cel putin asa spun ei acum...dar se poate inrautati. am primit tot felul de avertismente, ne-am mutat toata mobila de gradina in casa. Am toata casa plina cu ghivece de flori, biciclete, trotinete, si alte jucarii...e ca la nebuni la mine acum. Inca nu stim daca ne vom pune protectiile la geamuri sau plecam mai nord, la verisorii nostri...suntem in asteptarea noutatilor.
Mada, aici e foarte cald, dar avem aer conditionat peste tot, in casa, in masina, in magazine, institutii. In parcuri sunt un fel de cismele care imprastie particule foarte fine de apa. Daca stai sub ele te poti stropi pe tot corpul si astfel racori...la noi n-am vazut asa ceva...sunt tare utile.
Va pupic..fug sa mai vad stirile.
Fiquelle spune:
Tatiana, sa aveti parte doar de un pui de furtuna...poate va lasa mai usor...tinem pumnii sa va fie bine. 
Crix, ii dau sa pape oriunde: pe plaja, in masina, in parc...cand il apuca foamea, scot "biberonul natural" si hranesc puiutul.
Noroc ca el e cumintel, cere cam la 3 ore, apoi doarme. O data sau de doua ori pe zi sta treaz cate o ora, dar nu plange, se uita pe pereti sau la noi![]()
Am fost ieri la eco si mi-a zis ca nodulul de la san este un chist, o acumulare de lapte (un canal infundat) si ca am mai multi de fapt, desi eu nu simteam decat unul. Cica se duc atunci cand incepe bebe sa pape mai zdravan. Si asa m-am linistit, ca mi-era putin teama sa nu fie altceva, eu avand antecedent in familie...
Fetelor, in ce parcuri iesiti cu piticotii seara? poate asa sa ne vedem si noi...haideti sa votam un parc si o ora dupa care sa ne intalnim. Ce ziceti? Eu propun parcul de la gara, ca e mai racoros (mi se pare mie
), ca are fantana aceea frumoasa...are si un mic loc de joaca .Noi mergem cam dupa ora 18. Alte propuneri?
Pupici tuturor.