Gasca de Constanta (99)
Raspunsuri - Pagina 19
Ontica Camelia spune:
Buna!
Mada ma bucur ca te-ai linistit in privinta provenientei nodulului, las' ca incepe Alex sa suga mai puternic si scapi de problema.
Daca nu ma insel, anul trecut pe vremea asta dilema despre imbracatul bb-linei am avut si eu si, mi-ai raspuns ca la Sofi ai folosit costumase subtiri. Eu anul trecut am alternat costumasele cu body & pantalonas.
Tatiana sper sa treaca repede aceasta perioada delicata dpdv climatic si sa nu aveti probleme din pricina ei.

Dodo- Gabi ce decizie ai luat in legatura cu bb2?
Tania
bine ca ai inceput sa intrevezi sfarsitl lucrarii
.
Noi suntem bine, Alexandra este la bunici in Palas, Teo este acasa, este cam maraita din motive de dinti. Am fost duminica la plaja cu ea si nu reuseam s-o mai scot din apa. ![]()
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ontica Camelia Dodo- Gabi ce decizie ai luat in legatura cu bb2? |
Dupa-amiaza ajung la gineco si hotaram impreuna cu dr ce-i mai bine.Eu sper sa fie totul ok sa pot sa pastrez sarcina,acum cum o vrea DD.
ca te gandesti la noiBlogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Fiquelle spune:
Camelia, intr-adevar, am si acum costumasele subtiri de la Sofi, le folosesc si pentru Alex, dar parca acum mi se pare mai cald decat in vara cand am nascut-o pe Sofi, de aceea am uneori senzatia ca ii e cald chiar si in ele...si acum, de exemplu, i-am pus body maieu si pantalonas ff subtire...
Gaby, sa ne anunti ce spune dr...in principiu nu ar tb sa fie pb daca nu le-ai luat spre sfarsitul perioadei, cand deja asteptai menstruatia. tinem pumnii sa fie ok...
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
CRIXIA spune:
Dodo toate ne gandim la tine! Hai sa vii cu vesti bune!
Mada si noi papam peste tot, dar prb era ca aveam f mult laptic si curgea celalalt san. Imi amintesc ca am cules 50ml dintr-un san(curgea singur in timp ce bb papa din celalalt). Nu faceau fata protectiile de san, de aceea ma feream de iesiri.
Tatiana mai bine nu te intrebam d evreme, ca se anunta deja! Sa treaca fara efecte negative!
Cornelia ce mai fac copii?
Dodo-pui spune:
ca-mi sunteti alaturi.
Am sosit de la dr
7+
Cu DD inaite si vom fi in primavara mai multi![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Wow!!! Sa dea DD mult bine in jurul vostru! ![]() ADinutza a aflat? |
Am mers impreuna la dr gineco

Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Fiquelle spune:
Gabi, ma bucur ca vestile sunt bune!
Cand ai DPN-ul?
Crix, wow, chiar ca aveai mult lapte...la mine nu curge chiar asa mult...![]()
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
mamacita spune:
Fetelor,incredibil dar adevarat si din ciclul"toate mi se intampla numai mie"
:dupa nici o luna de serviciu,iata-ma din nou acasa,cu piciorul in ghips! Am o fractura,prima in 40 ani,printr-un mecanism de care nici eu nu stiam ca exista:fractura de oboseala/stress,se pare ca prin suprasolicitare-mers mult cu greutate in brate(Alex are 17,5 kg,de multe ori o luam si pe Anabela pe celalalt brat,deci+8,5 kg,se faceau ceva...).Am facut se pare initial o fisura,am topait linistita(vorba vine,ca ma durea,dar eu sunt rezistenta la dureri)vreo 2 saptamani cu ea,pana cand ieri m-am trezit cu piciorul si mai umflat si dureri aproape insuportabile.Mi-am facut treaba(3 anestezii la cezariene,sunt de-a dreptul workoholica!),apoi m-am dus sa-mi fac o radiografie,ca ajunsese de-a dreptul dubioasa situatia.De acolo s-au accelerat lucrurile,cand au vazut ca am fractura m-au trimis urgent la ortopedie,m-au luat colegii,mi-au pus o atela gipsata,mi-au dat o carja si m-au dus cu carutul pana in parcare,unde venise sotul sa recupereze masina intreaga si nevasta schioapa.
Acum stau pana luni cu piciorul in sus,gheata,antiinflamatoare etc.,sa se dezumfle edemul,ca sa poata sa-mi puna ghips definitiv(3-4 saptamani)luni si poate scap fara operatie.Mi-am comandat pe net un dispozitiv ca o gheata de plastic special ptr.asa ceva,sper sa-mi ajunga pana luni si sa evit ghipsul,caci pe aceea o pot scoate ptr.baie,ptr.exercitii fizio etc.Imi vine sa ma impusc,m-am isterizat acasa,iar acum mai si topai in carje!
In alta ordine de idei,Dodo,felicitari,ma bucur sincer!
Fiquelle,bine ca ti-a mai confirmat cineva,ti-am spus ca sunt benigni,am avut si eu,dar daca aveai istoric familial e mai bine ca te-ai controlat.
Tatiana,sper sa treceti cu bine prin incercarile naturii.Perdele cu stropi de apa vad ca sunt si la noi acum la moda,chiar duminica am fost la un club pe plaja care avea asa ceva,e intr-adevar racoritor.
Crix,si eu pateam exact ca tine cu laptele si e fiziologic,e normal,dar eu imi dezvoltasem o tehnica de alaptat in care cu antebratul liber de copil
imi apasam mamelonul(liber si el de copil
0,iar mana aceluiasi antebrat sustinea sanul la care se lucra
(beton explicatie,de-a dreptul academica,nu?).
Dodo-pui spune:
Poftiti la capitolul 100
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!

Wow!!! Sa dea DD mult bine in jurul vostru!