Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi am stat pe langa casa, azi, ne-am gospaodarit, fetele s-au jucat.dupa-masa mergem la Iulius la piscina, a inceput sa ne placa

Mariana, am o strangere de inima, de ce erai asa rau blue?evenimentul de ieri?suna-ma daca ai timp si chef please.

si eu tare m-am bucurat de intalneala, eu o sa am o saptamana infernala, sefa mea e in concediu si ma apuca ameteala numai cand ma gandesc...alegeti voi o zi si stiti ca vin cu drag daca pot.

we fain si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata (avand in vedere la cat m-am trezit eu).

Tocmai mi-am baut cafeaua cu lapte si m-am gandit sa va ofer si voua una.... daca am la cine...

Cristiana, esti o draguta; nu pt evenimentele de vineri am fost blue; cel mult pot spune ca acele evenimente au accentuat starea; multumesc ca te-ai gandit la mine.

Va doresc sa petreceti o duminica tihnita cu familiile voastre.
tuturor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Vin si eu la intalnire! In afara de marti si joi!

MARIANA- sunt bine! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Eu tocmai vroiam sa propun ca zi de intalnire joi ca eu nu pot miercuri dar da Ioana nu poate .
Vedem noi si gasim o zi favorabila pentru toate.

Ioana
tu ai fost la mare?
Ai mei pleaca de azi intr-o saptamana la mare.Am emotii de cum se vor descurca.

Doamne fetelor m-am uitat la televizor si m-am ingrozit.Ce de tragedii!!!Am vorbit cu fii cei noi si mi-au spus ca-s izolati.Nu mai pot pleca de acolo ca e jale in jurul lor.Drumul spre Viseu e inundat si spre Bistrita e rupt drumul.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata.
Eu cred ca zic pas la intalnire..... nu as face altceva decat sa alerg dupa Luca..... si chiar simt ca nu am putere..
Si eu sint tare blue... am inceput sa am insomnii si sa ma gandesc la emigrare..... ; sper sa nu ma tina prea mult
Va pup si o saptamana frumoasa

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

La multi ani Dani!
Svety sa iti traiasca puiul sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii si sa aveti un fratior/surioara cat mai curand.
Scuze de intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

vine fata cu butoiul de PINK

La multi ani Dani!sa cresti mare sa fii fericit norocos si iubit!
fetelor de ce nu ne apar sarbatoritii din iulie pe prima pagina?

noi ne-am culcat la 1 azi noapte, am avut niste prieteni plecati de 5 ani in Anglia si care vor face nunta in august la Piatra Neamt.au stat la noi peste we si tare bine am povestit.
am fost si la ziua lui Daniel Muresan ieri da la Sofi i-a fost rau de la masina si pe cand am ajuns a vomat de am fost plina si ea si eu din cap pina in picioare.trebe sa va spun ca ma dispera cat e de mofturoasa la mancare, am crezut ca o sa fie altfel dupa primul an in care a papat tot dar e tare sclifosita

no si sa ma plang ca am o durere cumplita de spate ,ma doare la mijlocul spatelui unde nu m-a durut niciodata dar asa ca abia respir.astept leacuri babesti

va pup, mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor, nu prea am putere de povesti, dar m-a mobilizat Criss, cu durerea ei de spatesanatate!! aceasta durere o am si eu de cam 2 sapt., ma lasa si iar ma ia, in fct. de cat de activa sunt... imi trece doar cu frectii cu spirt sanitar, ca diclofenac nu am voie... is cumplite durerile, abia fac fatza la bb si casa...

multumesc Mariana de gandurile bune, Doamne ajuta sa iesi repede intr-o zona superpink

si colac peste pupaza, in vikend am facut o criza biliara, sora cu moartea... abia mi-am revenit dupa 12 ore de la debut... nu va explic... bine ca a trecut si acum sunt mai pe picioare... asta e...

va pup si sper sa nu va fi deprimat cu detaliile despre noi

all

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

cititi aici:
http://www.petitieonline.ro/petitie/impotriva_defrisarii_arborilor_seculari_din_parcul_central_al_clujului-p25780051.html

(poate si semnati)

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Raluca am semnat.
Nu imi vine sa cred ca se intampla asta.Eu iubesc muzica si filarmonica dar sa taie copacii pentru asta e un act criminal.

Mergi la inceput