Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stanca ai fost tare.

No bine ca v-ati intalnit! Eu eram in Cluj

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana am citit si m-am crucit daca ar fi asa nu as astepta eu si alti viitori parinti cu disperare un copil.

Svetylina pai punem la cale intalnirea asta de ceva vreme.Tare ar fi fost frumos sa vii.Explicatiile astea la chestii abstracte ma termina.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Pai de aia l-am trimis sa vezi ce mai abereaza unii! Sa stii ca eu nu am renuntat si stiu ca fetita mea ma asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Io stiu ca puneati tara la cale da nu va hotarati unde si nu m-am mai gandit...oricum n-or intret zilele-n sac!! Ne vedem noi,

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)

Mergi la inceput

Ioana am aflat ca de fapt tipa a scris articolul cum a taiat-o capu'.Adica a interpretat informatiile cum a vrut ea ca datele din articol sunt corecte adica sunt 34 de cereri si 69 de copii din care 40 cu handicap.Fetita ta te asteapta cu siguranta.

Svety sigur ca n-au intrat zilele in sac.Sper ca ne mai intalnim si atunci musai sa vii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hello!

Gagici, azi am avut o zi grea si pana acum 10 min. eram fff, dar ffff, blue.
Ce s-a intamplat? am deschis forumul, v-am citit, m-am uitat la poze... si.... WAW.... am vazut pozele cu nasii Stanca & Bogdan.... instant mi-a venit buna dispozitie.

Stanca, execelente poze! Nasu` e absolut mortal. Sa aveti noroc de fini.
Si... cu scuzele de rigoare pentru intarziere.... LA MULTI ANI! pentru cei 11 ani de casnicie; va doresc sa fiti impreuna pana la adanci batranete cu sanatate, dragoste, fericire!

Raluca, v-am vazut la botez! Nu stiu daca ti-am mai spus sau nu, asa ca iti zis acum: felicitari pt micul increstinat!
Si, LA MULTI ANI! pt aniversarea voastra; sa fiti mereu impreuna, plini de dragoste, sanatate si tot ce va doriti.

Ioana, condoleante pentru bunica ta; cum esti?

Un bun venit! pt fetele din departare care duc dorul Clujului sau urmeaza sa se mute ; Sorana, mi-a placut si mie mult ce ne-ai scris; multumim; te asteptam si pe tine cu poze ca sa va cunoastem.

M-am bucurat ENORM de mult pt intalnirea noastra; dragele mele! ce ziceti? saptamana viitoare repetam figura????????; propun ora 18 (ziua alegeti-o voi), la Napoli Centrale . Astept propuneri, de data (eventual locatie ), inscrieri pe lista.
Sa aveti un vichend minunat.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

am uitat...
Svety, a doau cezariana a trecut f bine; fara nici o problema; mi-a revenit la fel de repede ca si dupa prima. N-ai de ce sa iti faci griji; am nascut cu Todea.
Succes cu bebe2.

paaaaaaaaa

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Un week-end placut va doresc!

Mariana eu sunt de acord cu intalnire saptamana viitoare si sunt de acord si cu locatia!Sper ca vine si vremea buna.Multumim de toate cele

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Vrea sa va spun ca azi m-am trezit la ora 10 deoarece am primit un tel; altfel cred ca dormeam pana la 12.

Excelent cu privire la intalnire!!!
Deci: saptamana viitoare avem intalnire la napoli centrale, la ora 18; gagicile cu impedimente sa aleaga o zi.

Stanca tie ti-e bine in orice zi?

Lista e deschisa:
- Mariana
- Stanca
- .............

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput