Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj
Raspunsuri - Pagina 20
svety spune:
Multumim pentru urari. Noi am facut un chef de pomina la Bistra. Dani a suflat in lumanari, a primit cadouri, a fost fericit. Eu la fel ca m-am hututat in leagan (de ala tip bancuta - suuuper facut de socru') si am lenevit all day long.
Si iaca asa au trecut trei ani. Sa vedeti ce mare e Dani...voi nu l-ati mai vazut de cand era bebe. Nu mai facem intalniri cu copilasii in Gradina Botanica? Ca in vremurile de alta data...
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
romana_74 spune:
La multi ani Dani! Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Putem si joi, daca fortam... adica as avea antrenament la tenis si nu as lipsi! In fact, Matei nu io!!!!
Bysko spune:
Multumim pentru aprecieri!
In septembrie venim la Cluj sa ne gasim garsoniera/apartament de inchiriat- in functie de ce gasim pe piata o sa ne decidem. M-am uitat pe net, dar m-am speriat de preturi. Plus ca e la inceput de an universitar, asa ca preturile sigur vor fi in crestere
.
si cand om veni, ne luati si pe noi la o plimbare in gradina botanica? Busra a vizitat-o cand era in burtica la 5 luni si i-a placut tare mult![]()
mariana tache spune:
Buna, dragele mele!
LA MULTI ANI! DANI! Svety, sa-ti traiasca printisorul; sa aibe sanatate si noroc in viata.
Ioana, sa stii ca si mie imi convine tot joi; si te rog sa fortezi nota si sa vii la intalneala!!!
Concluzie: intalnire, joi - 31.07.2008, ora 18.00, la Napoli Centrale.
Raluca, Cristiana, imi pare rau ca sunteti in suferinta
; aveti grija de voi! Cristiana, te-ai gandit la un masaj? ajuta mult!
Deabia astept sa treaca luna asta; poate august vine cu mai mult soare pt toata lumea.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Deci ramane pe joi la 6 la Napoli deci sarbatorim ca apoi intram in post nu?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Yagmur spune:
Svety, sa-ti traiasca baiatul. LA MULTI ANI, Dani!!! Eu as veni in gradina botanica la o intalnire cu piticii nostri.
Semnat petitia......
Asa o durere de cap ma incearca..... saptamana trecuta am mancat prea mult si acum incerc sa dau jos ce am pus 
Imi pare tare rau ca ratez intalnirea... dar chiar nu pot veni cu Luca si as ajunge si tarziu...
O zi frumoasa in continuare..... Stanca/Raluca..... coffee time.... eu astept
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ralucames spune:
poftiti la
!!!
Manu, tare as vrea sa ne vedem sapt. asta cu copiii![]()
Mariana, multumim de urari, deja e ceva mai bine
Stanca, 
Svety, nu in ultimul rand, sa-ti traiasca printzu, sa va bucurati de el si sa ti se implineasca toate dorintele

Simona, ce mai zici?? prin ce ape te scalzi?? sper ca ti-e bine
fetelor, de Roxana si Raluca de Bucuresti
, ce mai stiti???
ok, azi mergem la vaccin, sa vedem cum ne vom simti dupa....![]()
o zi frumoasa tuturor
http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Vin grabita la cafea ca sunt cam adormita.
Raluca succes la vaccin.
Lista pentru joi:
Mariana
Stanca
Ioana
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
Cine imi da o cafea ca-s KO. Vin de pe teren, inainte am bagat niste anchete si-s rupta
.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)