Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Na, ca m-a apucat depresia cu suncile mele de la burta. Desi am slabit sub greutatea de inainte de sarcina cu Stefan, mi-a ramas colacelul de salvare la burta. Bine, eu as mai vrea sa slabesc vreo 5 kg ca sa ajung la greutatea pe care o vreau, poate se mai duce in septembrie ceva la masaj.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Simule, poti sa te duci si la hotel, numai sa aiba frigider cu congelator. Si iti faci mancarea de acasa, iar acolo o pastrezi la congelator. Bine, ti-ar mai trebui si un cuptor cu microunde la tine sau macar o plita electrica, sa ai si unde sa o incalzesti... Dar se poate!!! In apartament, ar trebui sa cunosti proprietarul, ca cine stie cu ce conditii te trezesti si nu poti sa stai cu baiatul acolo...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabinule, drum bun, distractie placuta, vreme frumoasa, la multi ani mamei tale si sedere cat mai placuta in Ro. SUnt convinsa ca Sofia e numai dupa dansa.
Carpatina, adevarul e ca si pe mine m-au ingrozit borcanelele, in sensul ca, nu as fi in stare sa maninc unul intreg. Si mama mereu zice: dar tu ai gustat ce-i dai lui? tie iti place?
Pai mai mama, daca mancarea e pentru bebelusi facuta special?
Si ea: lasa-ma draga, ca pe vremea mea nu exista borcanele si au crescut bebelusii bine merci!
Asadar, pune mana si fa-i tu si intotdeauna gusta. Daca-ti place tie, atunci da-i si lui. Ca e si el sufletel si nu trebuie sa manince toate ciudateniile, doar ptr ca sunt facute special ptr bebelusi. Mai zi ceva!

Io cand aud de kg, ma apuca ameteala. La mine ultimele 4kg nu pleaca nici daca beau numai apa. S-au sedimentat atat de bine, incat tare greu va fi sa le dau jos. Am asteptat pana acum si nu mi-am luat haine, in ideea ca ajung la cat am avut inainte de sarcina, si atunci ma duc cu drag la cumparaturi. Uite ca socoteala de acasa nu se potriveste, drept ptr care, sambata, mai tragem o tura de magazine, de luat tricouri, camasute, rochite si altele. Numai sa gasesc. Sper sa nu iau iar la gramada ca trebuie si sa nu le imbrac. Ca mi s-a mai intamplat.
Intalneala placuta azi. Sigur va fi timp frumos.
Noi azi avem gym si intalnire cu neuroloaga. Ma gandesc cu groaza ca o sa-i ia sange fluturasului. Offf.
Mandarinuta, pup o Antonia dulce tare.. Draga de ea!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, asa e. Practic "muncesc" toata ziua (si noaptea). S-a dus si mama eficientei... Inainte, cand Vlad era micutz si tatea cuminte in scoica, in patutz sau in carucior, il luam lang mine, vobeam cu el, ne hlizeam, siin timpul asta imi faceam treaba. Dar acum, cand nu vrea decat sa umble, sa se catere si sa cotrobaiaca, nu pot sa muncesc decat cand doarme. S tot in timpul ala trebuie sa fac si mancare, si curat si etc si etc. Daca as fi la birou ar fi altceva. dar deocamdata nu se (mai) poate.

Sim, sa stii ca eu m-am descurcat nesperat de bine la hotel. Si inca cu 2 mofturosi. Vlad a dormit in patutul lui, iar de mancat a mancat ce i-am facut eu, la steamer. Am facut aprovizionarea de doua ori cu prospaturi din Constanta si a fost ok. Iar steamer-ul l-am folosit zilnic. L-am folosit inclusiv ca sa incalzesc ce scoteam din frigi. Pe post de microunde. Cred ca o sa repet figura asta si la munte, vara asta. M-as duce cu ei o saptamana undeva. Dupa ce ma intorc de la Cracovia.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, la fel e si la mine cu munca.

Annisia, pai ar insermna sa imi car bucataria dupa mine, mai bine nu ma mai duc

Carpatino, sa stii ca am gustat si eu borcanelele si sunt naspa rau.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, uite si steamer-ul e o solutie!!! Bravooo!!!

Hai sa va povestesc ce mi s-a intamplat zilele trecute... Am o verisoara care trebuie sa nasca. Cum a ramas gravi, am trimis-o eu la medicul meu (cum trimit toate tipele din anturaj, de altfel). Toate bune si frumoase, o sa fie fata, ce bucurie!!! Ne-am apucat sa cumparam hainute (boteaza sora ei, care mie imi e mai mult decat o sora - tipa aia buna de la botez, de care ma intreba Rox). Cam cand se apropie livrarea, nasa e plecata in Antalya si ziceam sa-mi lase mie sau maica-mii hainutele si toate cele sa scoatem fata din spital. In sensul asta, dadui si io iama la cumparaturi, sa-mi aduc pioasa contributie. Intre timp, nasa a cumparat carut, patut, rochite, fustite, rozuri si siclamuri cat cuprinde. Eu ma prezint cu sarsanalele la usa matusi-mii (ca acolo le strangem pana vine bebe) si imi da vestea: la ultima echo i-a spus ca face baiat!!!! Mama, am zis ca turbez (mai mult decat sunt)!!! Cum, bre, sa te tina atatea luni ca faci fata si apoi iti spune calm ca e baiat? Macar daca ma sunau si pe mine si nu-i luam o gramada de rochite si costumase... Ne-a lasat masca nenea doctoru...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Mai Multe Lunite Darius!!!
sabina, drum bun si La Multi Ani mamei tale!
melania,super locatia casutei voastre! Sa mearga constructia repede si fara multe batai de cap! e frumos sa fii langa padure si sa nu te bata pe picior vecinii..noi nu am vrut in bucium langa releu unde aveam deja construita casa, am ales centrul..acum cam imi pare rau, caci am praf cu tona in casa, chiar daca faci in fiecare zi..iar in curte, nu pot sta in fundu gol daca vreau(nu ca as sta), ca am vecini multi si curiosi..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Ramonaiani- lasa tu opiniile neavizate si nu te speria inainte sa vb cu un dermatolog…important e sa mergi la unul bun.
Nanuta- si noi am stagnat la circumferinta capului …avem 44 de 2 luni jumate
Teo- in conditiile astea m-as intoarce si eu la munca. Am vazut poza…SUPERRRR!!Imi dai voie sa te invidiez? Pt ambitie si perseverenta bineinteles
Sabina – NU lASA CARUTUL acasa!!! Eu l-am luat la munte si am luat si patutul si eram si 4 persoane in masina…iti dai seama. Pata de care vb tu eu am avut pe fata, pe obraz tot dupa nastere. Dermatologul mi-a zis ca e din cauza scaderii imunitatii dupa nastere si tb cauterizata.Nu am vrut iti dai seama…in 5 zile a disparut de la sine.
Slippers- si cu steamarul???…hai ca m-ai intrecut. Sotul meu zicea draga dar mai avem de luat si cadita si masa de infasat si gata avem toata camera copilului cu noi. Noroc ca Tudor papa borcanele
TEO si ROX – buna alegere la Cheile Gradistei si noi suntem fani ai zonei…am stat acolo de cateva ori si ne-am intoarce cu placere insa sa faceti rezervari din timp ca e full
Mandarinutza- simpatica pustoaica…mai ales cu baticut… si iti seamana din ce in ce mai mult…la ochi in special
Annisia- vezi de aia nu am cumparat mai nimic pt bebe inainte de nastere…desi doamna dr la fiecare eco poza puta si o punea in medalion s-o vada tatl …ca tare mai era mandru ca are baiat
Kriss – Multam pt incurajari, noi am tinut neaparat sa fie casa intr-o zona retrasa si sa am curte mare de aceea ne-am indepartat de oras cat am putut dar la o distanta totusi rezonabila ca sa nu avem pb cu traficul.Eu sunt nascuta si crescuta la bloc si nu oriunde ci in Bucuresti asa ca sunt satula de aglomeratie si trafic si de felul meu sunt mai retrasa…nu ca nu as socializa dar asa minimum necesar. Si noi avem niste prieteni f buni care au cumparat o bucata de teren in oras de 300 mp si au dat cam cat am dat noi pe 1000 si ceva de mp dar ei nu regreta pt ca sunt genul mai snob cum adica domle sa ai buletin de Barnova? Iti dai seama mentalitate e lasa ca stau eu la tara la aer curat si sa stea ei cu nasu in teava de esapament. Cat despre Bucium eu nu as fi plecat de acolo mai ales ca acum sunt niste preturi….dar stiu ca poate ai optat pt oras pt ca e mai comod cu mersul la serviciu cu facutul cumparaturilor sau ca esti aproape de rude si cunoscuti…eu nu am rude aici asa ca…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Melania . M-am mai linistit. Am incercat sa il mai masuram noi si noua ne ies 43cm, sper ca nu din disperare. Azi ajungem la neurolog si o sa il masoare si ea. Sa vedem ce va spune.
Teo, felicitari ptr kg pierdute! Ai avut vointa nene!
Annisuco, naspa faza. Una peste alta, sa fie bb sanatos ca asta e important, sexul conteaza cel mai putin, crede-ma!
Ana, esti tare ca rezisti si cu 2 copilasi si bagi si munca la greu, ca eu cred ca munca la domiciliu e cea mai solicitanta, mai ales cand ai si 2 copii. Daca te duci la birou e una, ca mai uiti pentru moment de toate, dar acasa e mai greu.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Fetele, ce facem cu intilneala, prestam azi sau o lasam pe saptamna viitoare? S-au anuntat ploi dupa-amiaza.

anca si Bb Vladut...

Mergi la inceput