Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu sunt pentru saptamana viitoare, poate pana atunci ne trece si noua faza asta cu temperatura. Azi noaptea avea 38.5, nu stiu ce sa mai cred, diseara mergem la Budimex la dr ei sa vedem ce zice, mi-e greu sa mai cred ca de la dintisori face temperatura de marti dupa-amiaza. Bine pana azi noapte nu a depasit 38, dar totusi persista prea mult si Aduta abia mananca, ma rog de ea pt cateva lingurite, ea care halea totul inainte. Gingiile arata de parca stau sa explodeze si roade tot ce apuca, dar..... nu ies.
Fetelor voi ati auzit de Zymaflour sau cred ca asa se scrie, ca pe aici pe la blocul meu toate fetele dau copiilor de mici in fiecare zi cate o pastiluta, cica pentru dintisori si ca vezi tu daia ii ies asa greu Adutei dintii ca nu i-am dat. Mi-e doctora nu mi-a zis niciodata despre asa ceva. Voi ce stiti? Dati asa ceva bebeilor?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

noi am fi venit si azi. dar acum sa vedem daca se mai tine

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by greyeras

Eu sunt pentru saptamana viitoare, poate pana atunci ne trece si noua faza asta cu temperatura. Azi noaptea avea 38.5, nu stiu ce sa mai cred, diseara mergem la Budimex la dr ei sa vedem ce zice, mi-e greu sa mai cred ca de la dintisori face temperatura de marti dupa-amiaza. Bine pana azi noapte nu a depasit 38, dar totusi persista prea mult si Aduta abia mananca, ma rog de ea pt cateva lingurite, ea care halea totul inainte. Gingiile arata de parca stau sa explodeze si roade tot ce apuca, dar..... nu ies.
Fetelor voi ati auzit de Zymaflour sau cred ca asa se scrie, ca pe aici pe la blocul meu toate fetele dau copiilor de mici in fiecare zi cate o pastiluta, cica pentru dintisori si ca vezi tu daia ii ies asa greu Adutei dintii ca nu i-am dat. Mi-e doctora nu mi-a zis niciodata despre asa ceva. Voi ce stiti? Dati asa ceva bebeilor?

Cristina sanatate adutei. sa treaca si sa fie de la dinti febra si nu de la altceva.
Eu nu-i dau zymaflour lui Robert. Si dinti i-au iesit de la 5 luni incepand. Oricum, am inteles ca e destul de discutabil ca avantaje zymaflorul.

mandarinutza superba antonia. Mie mi-a placut mult aici

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

www.flickr.com/photos/21367727@N02/2590381361/sizes/l/in/photostream/" target="_blank">New look

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

ce superrrrrrrrrrr arati teo sa o tii tot asa

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna!!!Sunt innebunita,David nu mai vrea sa manance mai nimic,vrea sa tina el lingurita,daca ii dau lui ceva in manuta sfarama tot,doar biscuitii ii rontaie,voua vi se intampla asa ceva??

Mergi la inceput

Mad multumesc mult . Imi pare rau ca nu putem sa va vedem azi. Am vorbit iar cu dr ei si zice ca nu-i o temperatura foarte mare si daca totusi papa ceva e bine ca nu refuza mancarea deloc. Vom merge doar pe un siropel la alegere la 8 ore inca vreo 3 zile si daca pana luni nu se intampla nimic mergem sa luam un sumar de urina si alte analize sa vedem poate e altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

fetelor, cum ramane cu intalneala?

ca noi de la sectorul 5 care este, avem mult si bine pana in herastrau si la cum se circula trebuie sa lum si o mmaaarrreee marja de eroare

greyeras eu nu ii dau nimic pt dinti alesiei, si nici tanti pediatra nu mi-a zis sa ii dau

eu ii fac alesiei in fiecare zi mancare la un aparat primit de la nasii nostri care are si steamer si pasator intr-un singur aparat
l-am luat peste tot in concediu sau excursii

se numeste babycook de la beaba, cred ca se pot lua si de pe net

io fara carucior nu am plecat niciodata in excursii; a fost cel mai folosit articol

mergem sa mancam legumele cu carnita si apoi mai aruncam un ochi sa vedem cum a ramas totu

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Pofta buna Alesia!
Da Nico asa ma gandeam si eu. Nici pe aici nu auzisem de asa ceva. Noi avem in meniu legume cu ou azi, avem oute proaspete de tara.
Sper sa fie vremea frumoasa sa tina cu voi azi la intalnire. Multi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai fetelor, eu sunt cel mai mare fan al intalnirilor!!! Propun sa ne vedem in alta locatie, ce ziceti de asta???? Am putea sa mergem in Tineretului, la Cafeneaua Actorilor. Este acoperit si foarte spatios, pe marginea lacului, au si zona pentru nefumatori si niste salate minunate. Macar suntem la adapost de vant si ploaie. Iar intalneala din Herastrau o lasam pentru saptamana viitoare, cand vor veni si mamicile ocupate azi. Ce ziceti???? Ramane pe azi la ora 17 (si la 16, cum va convine), in Tineretului, ca sa avem timp sa ajungem cu toatele???

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Alehiam, nu stateai in zona mea? Ca te luam eu de e shtrase, daca te coafeaza!!!

Oricum, ramane in picioare si intalnirea de la iarba verde, pentru saptamana viitoare (marti, miercuri). Deja am vorbit cu Aniast si e dornica, dar azi nu a putut ca a fost bebe Vlady bolnavior. Sanante multa si ne vedem next week!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput