Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 11
slippers76 spune:
Mandarinutza, ptiu, ptiu, sa nu deochi fata! Pupam frumusete de Antonia! Si zi asa... va place pe tobogan, ai?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Neata.
Sabina, eu nu as lasa carutul acasa, eu nu cred ca as rezista cu wrap ala peste tot. Vedeti voi cum inghesuiti din bagaje si cred ca junior poate sa isi mai care si el. Drum bun si concediu placut!
Aaa, prosoape si cearsafuri si altele mai poti lua si de acolo, din vreun bazar sau chiar din metro sau selgros constanta. Noi asa am practicat anul trecut.
Teodora, te-a lasat sotul asa sexoasa la intalnire?
Se vede extraordinar cat ai slabit, arati beton si ma oftic de mor. Nu ti-e mila de mine ca si asa am pitici pe creier?. Si clar azi nu ma vad cu tine, auzi la ea 65 de kile. Eu tot 62 si nu ma simt bine deloc asa. Si ca sa ma necajesti, pe langa ca mor de oftica la cat ai slabit, mai pui si poza cu mine roscata. Bineeeeeeee!
Ana, pai tu muncesti mai mult de 8 ore in ritmul asta. Iaca asa eram eu in prenatal, cica nu mergeam la serviciu, dar eram zi si noapte pe calculator si telefon. Moama cate ati luat si voi in conced. Uite de aia nu vreau sa dezvat baiatul de borcane pana nu terminam cu concediile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Moaamaaa, m-am ambitionat si nu mai halesc nimic pana nu ma vad cu Teo la Cheile Gradistei. Ba saptamana viitoare ma duc si la sport ca nu e fie-mea acasa sa ma grabesc.
Mandarinutza, ce frumusica este Antonia si ce mare a crescut! Voiam sa te inteb legat d eruptia ei, cum aratau bubele? Ca are o colega de a mea probleme cu baiatul ei si pare sa fie ceva similar. Insa ea zice ca ale lui sunt mai mari, ca blandele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Annisia spune:
Sabinuta, vezi ca Realul din Constanta este deschis non-stop. E chiar langa Metro, la intrarea dinspre statiuni. Deci, daca ti se face de doua liniute, te urci in masina si gasesti cearsafuri, lumanarele, preze (astea sunt contraindicate in acest caz), sampanica...
Spor la treaba!
La multi ani pentru mamica ta!!!!! Sa fie sanatoasa si sa te ajute sa va cresteti stranepotii!!!
Drum bun si vreme superba!!!!
Micul Yannis creste mare
carpatina spune:
banc romania - olanda
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei.
Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice :
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?"
Toti sunt de acord.
La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5!
Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute...
La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si...
" Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90."
Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani adimercedes! Multa sanatate si numai bucurii sa-ti aduca cei dragi!
=====================
Annisia spune:
Roxule, eu am 70 de kile, cu mine te intalnesti? Auzi, dar ce ne facem ca mai trece cate una buna pe strada si ne da peste nas? Eu m-as duce pe un camp, sa fiu singura si sa ma simt cea mai cea... EEEEE????
De unde trebuie sa o iei pe Alexandra? Vreau si eu sa o vad!!!! Nu fiiii!!!!
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
Neatza!
Am reusit sa termin si eu asta-noapte ce era urgent pt servici, asa ca sunt o idee mai relaxata azi, desi imi pica ochii in gura de somn
.
Teo, felicitari pentru rezultatele f bune de la negocieri si pt silueta. Eu vreau o luna de masaj anticelulitic, dar abia in septembrie se aproba la buget
O sa mai incerc pana atunci sa fac abdomenele, poate s-a mai remediat situatia si nu mai sunt ca un gandac rasturnat.
Sabina, distractie placuta la mare. Ce as merge si eu! Mi se pare insa greu sa merg la hotel cu Stefan care nu papa legume la borcan deloc, deloc, plus ca are nevoie de frigider pt fructe si iaurturi, etc. M-ar tenta un apt in schimb. Carutul nu l-as lasa nici eu.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
carpatina spune:
Mah, trebuie neaparat cand ajung in Romania sa gust si eu mancarea din borcanele pe care o mananca papanashii vostrii. Ca am luat si eu un borcan de lasagna cu telina (hip)... si zau daca nu mi s-a facut rau cand am gustat.. Ioana a mancat cateva lingurite.. dar cred ca a faut-o doar de pofta...
=====================