Mamici aspirante din nou (34)
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
Ignatica multumesc 
Daria cred ca vine bebe2.Fa un test.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dariana spune:
Da! l-am facut acum si intradecar e un bebeloi in burta
. Ideea e ca eu nu prea vroiam cel putin acum....nu ma hotarasem daca mai vreau bb sau nu.....acum ce ma fac??
hm! eu tot nu pricep cum se poate asa fara ciclu sa ramai gravida, eu stateam linistita ca nu am treaba cat inca nu mi-a venit.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
Ignatica spune:
dariana felicitari. Cred ca dupa ce te vei obisnui cu ideea, iti va placea foarte mult
.
ingeras ce mai faci?
Stie cineva ceva despre cornelia_laura? Despre Irinel stiu ca e in concediu in Romania.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
asi spune:
Dariana intai se produce ovulatia si apoi vine ciclul.Deci tu ai "prins" ovulatia si nu a mai venit ciclul.Acum trebuie sa mergi la doctor sa iti estimeze si data nasterii.Felicitari!
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ionica spune:
Buna ziua
Pe mine ma primiti la aspirante din nou?
Sunt "Ionica din costa rica"( ce rimeaza)![]()
Am fost pe listutza de aspirante ceva timp, acum am o printesa de 21 de luni dar mai vreau unu repede ca imbatranim amandoi.
Acum ,suntem in germanica cea ploioasa,sper sa-mi iasa pasientza,daca nu plec iar in Rep.Dominicana si ma imbat cu "mamajuana"
Pentru cine nu stie, mamajuana este o bautura pe baza de plante super buna pentru probleme de fertilitate.
va pupic si va mai scriu,
"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Acesta a fost si a ramas "subiectul meu de suflet", pentru ca aici am postat prima oara de cand am intrat pe forum si aici mi-am facut multe prietene. I-mi cer scuze ca nu am mai intrat sa va spun ce fac si sper sa ma revansez de acum incolo, mai ales ca am deja un alt statut: SUNT GRAVIDUTA!!! Abia azi am aflat cu un test beta HCG, in z11 de la Embrio Transfer, pentru ca am facut FIV pina la urma si am avut valoarea de 103.4
cu drag Ioana
mariana_1976 spune:
Ioana nu pot sa-ti spun cit de mult am asteptat sa ne scrii vestea asta! Am ramas fara cuvinte si imi curg lacrimile pe obraji!Te imbratisez tare tare si iti doresc o sarcina fara probleme asa cum o sperati!!!
kid2003 spune:
Ioana, felicitari!!!!!!!!

Te-am "vazut si "citit" de multe ori cu drag pe forum si ma bucur enorm, enorm de reusita mult asteptata!
Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe frumos, sanatos care sa iti lumineze fiecare secunda din viata! Bravo! M-am emotionat toata! E minunat!!!
bb2
MADYN spune:

Ioana felicitari! 
O veste minunata! Sarcina usoara si un bebe sanatos care sa-ti aduca numai bucurii!
.
m & m - (1-aug-2006)
Ignatica spune:
Ioana sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara, felicitari din tot sufletul. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David