Mamici aspirante din nou (34)
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
Ioana felicitari!

Sarcina usoara si Doamne ajuta sa fie bine pana la termen!
Sunt atat de fericita ca ai reusit!
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sim spune:
Draga mea prietena, Ioana de atata timp ma tot gandesc oare cum va arata mesajul tau si cum va arata cel prin care iti voi raspunde... a venit ziua in care sa ne bucuram impreuna si drept iti spun abia astept sa primesc peste 9 luni mesajul tau ca ai nascut usor si ceea ce ai asteptat atat s-a implinit. 
Ma rog la Dumnezeu sa ai sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare clipa din cele 9 luni care iti stau inainte. Iar mai apoi minunile din burtica ta sa va umple viata de lumina!
Cu drag te imbratisez si ma bucur asa cum m-am bucurat pentru mine! 
sim spune:
Ei, ca tot am uitat ceva:
Mariana draga mea, te rog sa adaugi graviduta noastra de onoare, Ioana, in lista unde si-a dorit si ne-am dorit de atata timp sa fie!
Mutumesc 
dariana spune:
asi, asa e, ai dreptate, merci de felicitari
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
dariana spune:
asi, asa e, ai dreptate, merci de felicitari
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
cornelia_laura spune:
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, IOANA!!!
Ma bucur nespus de mult pentru voi....nu am cuvinte....am asteptat atat de mult vestea asta. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina binecuvantata si un bebe sanatos!!!!
Daiopri spune:
Ioana felicitari! era cat pe ce sa fim in aceeasi odisee:)
Cornelia tu cum mai esti?
Mie mi se pare ca tare incet trec saptamanile si abia astept sa miste sa stiu si eu ce face pe acolo. In rest o sa fac analize genetice si aia cu pliul nucal sa vedem cum stam.
Marimar iti tinem pumnii! La fel fetelor de la mamicile la al doilea copil.
Ca tare repede a trecut timpul...
Inca o data BRAVO IOANA!
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Ioanatugs spune:
Sim, Cornelia_laura, Mariana_1976, Daiopri, Kid2003, Madyn, Ignatica, Asi 

va multumesc din suflet pentru urarile voastre calduroase!
Inca am impresia ca vorbesc despre o alta persoana, nu de mine. Si eu sunt atat de surprinsa si de fericita ca s-a intamplat, incat nu ma pot bucura cum ar trebui! Mi-am repetat azi analiza si s-a dublat, e 202 semn ca e de bine si pe 29 iulie merg la prima eco.
Sim draga, atat de mult m-a bucurat telefonul tau, cat nu-ti poti imagina. Parca ne cunoastem de o viata!
Multumesc frumos dentru tot!
Irinel ce mai faci?
cu drag Ioana
biscu spune:
Felicitari Ioana!!!
Mare veste. Si eu n-am mai intrat de ffffff mult timp aici.
Ma bucur tare mult ca am citit aici prin cate ai trecut.
Sarcina usoara!!
Felicitari si tie asi!!! Am reusit sa citesc din urma, dar doar capitolul asta. Stiu ca ai renuntzat la un moment dat. Dar asta se intampla, nu? Cand te astepti mai putin, pac :) Stiu cat de mult ai dorit bb2 si stiu ce inseamna.
Salutare la toate fetele!!!
biscu
Irinusha spune:
Am avut asa o presimtire de am mai intrat la voi ... :)
Ioana, mare veste ... si frumoasa!
Felicitari din toata inima!!! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara ... si un bb-lus pe masura! Numai bine graviduto! 
Mariana, am vazut la semnatura si tin sa-ti spun felicitari ptr. Mena! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si voioasa pe langa fratiori si suriori! Sanatate multa!
Numai bine mamici ... si multe II cu bb-lusi sanatosi si frumosi!
Imblanzitoarea de monstrii: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie