Mamici aspirante din nou (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinusha multumesc frumos de urari! Nu am uitat cum ma incurajai cand aveam nevoie!
Biscu multumesc iubita!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Biscu multumesc!Se pare ca visul meu de a avea mai multi copii se apropie de implinire.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana felicitari multe multe pentru HcG dublat! Nu am cuvinte sa-ti spun cit ma bucur de vestile astea bune!

Sim si baietelul meu Matei va incepe scoala acum in august.(ca si Ruxi este nascut in 2001).Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul! Imi pare bine ca Tudor este asa comunicativ.Magda a mea nu prea vorbeste inca decit putine cuvinte, insa "exerseaza" tot timpul tot felul de cuvinte bebelusesti...

Irinusha iti multumesc mult pentru felicitari! Mena a dorit sa soseasca tocmai de ziua Americii...

Cornelia, ce mai fac baieteii nazdravani? Ma gindesc adesea la voi mai ales ca nu te-am mai vazut postind pe Dc de o vreme...

Dariana, felicitari pentru sarcina! Sa-mi spui daca doresti sa te trec la noi in listuta!

Ionica, bine ai venit la noi! Tu ai nascut in Costa Rica? Care sunt conditiile in spitalele de acolo? Daca doresti sa apari la noi pe lista, atentioneaza-ma, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

mariana felicitari si sa-ti traiasca bebelusha si ceilalti patru copilasi. esti nemaipomenita, te admir!

ca tot veni vorba de copii de clasa 1 si al meu cel mare a implinit 6 ani anu asta si aici in Canada se incepe clasa 1 de la 6 ani, indiferent ca ii implinesti in decembrie, ianuarie sau mijlocul anului. tot asa, nu-mi vine sa cred ca incepe scoala. Doamne ce trece timpul.

numai bine!!!

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Mariana_1976 multumesc frumos pentru tot! Sa stii ca nu am uitat cum ma incurajai, cand aveam atata nevoie! Felicitari pentru cel de-al 5 -lea copil, sa va traiasca: Mena, frumos nume! Deasemenea multa sanatate si celorlalti copilasi ai vostri, sa va traiasca!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Am fost azi la eco la dr. Tutunaru si am vazut un punctulet mic in uter. Era de fapt un cerculet alb si un punctulet inauntru, insa prea multe detalii nu mi-a dat, a zis ca ne vedem saptamana viitoare. Ma rog sa fie bine si continui sa repet din nou maine beta HCG-ul, sa vad cum a mai crescut. Va pupic si va urez o seara linistita!

cu drag Ioana5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ioana felicitari pentru punctulet.
Cred ca si la mine exista un punctulet, inca nu sunt foarte sigura dat simptomele par sa indice un punctulet.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari Ioana! sa dea Dzeu sa ai o sarcina frumosasa si bb sanatos!
Felicitari pt nasterea Medei, Mariana! ce fericita tb sa fii!
Bine ai venit, Ionica! sa-ti traiasca printesica, suntem prietene vechi noi :)
Dariana, ti-ai revenit din uimire? esti ok? Sarcina usoara si bucura-te de ea!

Ignatica, eu sunt bine, dar nu am vesti dpdv bb2...din pacate. Tot fac stimulari, aproape ca se face un an de cand am pierdut sarcina cu gemenii, dar inca nimic. Se pare ca raman la fel de greu ca si cu Maya, mai ales ca acum am doar o trompa...sunt dezamagita de fiecare data cand imi vine, dar imi trece cand o vad pe Maya si ma gandesc ca Dzeu ne-a binecuvantat cu un copil sanatos, frumos si extrem de destept! Stie la 1an7luni poezii, vorbeste foarte clar si repeta tot, invatam sa innotam, iubeste enorm copiii...am trecut peste un hop psihologic luna asta, pt ca au nascut si sora mea si nasa Mayei si mi-a fost foarte greu cand mi-a venit cm, dar asta e viatza, nu le poti avea pe toate cand vrei tu...maya este extraordinara. Si cand o vad, imi dau seama si mai mult ca mai vreau copii. poate unul, poate 2. Iar acum sunt in "munci de lamurire" sa facem fiv la anu' ca sotzului meu ii e teama pt mine, sa nu patesc ceva...de facut inca 1-2 copii oricum mai fac, sa vedem insa cand m-o ajuta iar Dzeu, ca tare bun a fost cu noi! sper in continuare, ce sa fac? mai pic, ma ridic si o iau de la capat, dar este mai usor decat atunci cand nu o aveam pe maya, nu mai am perioade din alea cumplite si lungi de dezamagire...
Noi am fost in concediu si a fost superb!

Va pupam mult de tot si mai intram!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Ingeras26 multumesc frumos pentru urari!
Criss75 multumesc! Tin pumnii sa ne dai cat de curand vestea cea mare!

cu drag Ioana5+

Mergi la inceput

I-mi pare rau ca nu pot sa va aduc vesti bune, asa cum va asteptati si cum speram si eu! Asa e viata si cu bune si cu rele, nu le putem avea pe toate mereu, dar e bine sa tindem spre o viata roz! Va spun sincer ca nu stiu de unde am atata putere, sa va scriu aceste randuri , avand in vedere prin ce trec in momentul de fata! Nu vreau sa iau nimic in tragic, pentru ca stiu ca sunt oameni care sufera mai mult decat mine si stiu ca intr-o buna zi visul mi se va implini. Cred in continuare cu tarie asta si nu sunt suparata pe Dumnezeu, din contra ii multumesc ca m-a facut sa traiasc magia de a fi insarcinata, chiar daca a fost pentru scurt timp. Da, puiutul meu s-a oprit din evolutie, beta HCG-ul era cu doua zile in urma 515, iar azi era numai 420. Nu am avut nici un simptom, care sa-mi indice lucrul asta, ba chiar il vazusem la eco si era in uter, desi in mod normal un ecograf simplu, poate nu l-ar fi observat. Insa eu am fost la un eco 4D si l-am vazut ieri, ca astazi sa constat ca beta a scazut. Eu am fost ingrijorata pentru ca nu s-a dublat cum trebuie decat la Giulesti, cand a fost in z14 = 120 si dupa doua zile, in z16 = 277, pe urma crestea cu cate o suta la fiecare doua zile. De aici teama mea, ca ceva nu e in regula cu embrionul meu mic. Nu-mi place ca va dau o astfel de veste, dar vreau sa incurajez si alte fete care sunt in aceeasi situatie cu mine, pentru ca eu promit ca nu ma voi lasa pina nu voi reusi, nu voi renunta nici o clipa la visul meu frumos!! In toamna sunt hotarata sa o iau de la capat, acest gand ma intareste si ma face sa traiesc pur si simplu. De acum incolo nu mai vreau sa vorbesc despre suferinta mea, ci doar de ce voi fac in viitor. Singurul lucru care ma sperie acum e, ca desi sarcina s-a oprit din evolutie, ea e inca in uter, nu am nici cea mai mica pata, nici o durere care sa ma fac sa cred ca sarcina s-a pierdut. Oare se va elimina singura, sau voi ajunge la chiuretaj, pentru ca la eco, era bine prinsa in uter. Doar aceste ganduri ma sperie si as vrea sa stiu ce-au facut alte fete in situatia mea? Promit ca dupa ce trec peste acest pas, voi redeveni optimista de odinioara si-mi cer scuze inca o data pentru vestile proaste. Va doresc tuturor aspirantelor, numai vesti bune si tuturor gravidutelor si mamicilor, copii sanatosi!

cu drag Ioana

Mergi la inceput