Mamici aspirante din nou (34)
Raspunsuri - Pagina 3
asi spune:
Sim ce surpriza placuta sa te "revad"
Sa va traiasca micul vorbaret si sa aveti un inceput bun la scoala cu Ruxi.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
grace30 spune:
vin si eu aici la voi ... va citesc de mult deci ma simt de-a voastra
elenacristina si eu sunt la fel ca tine ... CM nu vrea sa vina, testele sunt negative, ceva simptome de sarcina am (ca sa nu mai pomenesc de feelingul meu)....
bine eu asa am patit si cu primul bb testu facut la 18 zile dupa conceptie era inca negativ (dupa care nu am mai facut - si am aflat tarziu ca eram de fapt insarcinata)
pana la urma poate ne vedem la odiseea de ian feb 
grace30 spune:
Mariana, nu pot sa cred ca astepti al 5-lea copil 
mi se pare incredibil - asa visam si eu cand eram mai tanara - dar abia l-am facut pe primul.....si cine stie daca il mai fac si pe al doilea.
Felicitari mi se pare extraordinar
mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
Daiopri spune:
Fetelor, multumesc mult de urari. Sunteti tare dragute.
Clauclau ti-am zis eu ca atunci cand ma astept mai putin o sa fie nu?:)) Oricum mare lucru cu DC-ul asta.
Asi la voi cand vine puisorul?
Sim, numai bine va dorim. Mariana, Marimar, cum sunteti?
Mariana, am verificat si nu ai nascut:))
Va dorim nasteri usoare.
Fetele aspirante, mult succes si asteptam vestile bune.
Grace mult succes!
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
carminabulina spune:
Daiopri, felicitari pentru samburel
. Sarcina usoara si la termen!!!!
Ce pot spune este ca stiu ca ai asteptat ceva ceva
.
Mami de Mihnea
(15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
sim spune:
quote:
Originally posted by asi
Sim ce surpriza placuta sa te "revad"Sa va traiasca micul vorbaret si sa aveti un inceput bun la scoala cu Ruxi.
Asi draga iti multumesc tare mult! Esti un suflet ales si ma bucur mult ca te cunosc. Sa stii ca desi intru ceva mai rar, si tu si multe dintre mamicile (sau asiprantele) cunoscute aici imi sunteti prietene dragi si din cand in cand mai arunc privirea sa vad ce mai faceti.

Toate cele bune va doresc!

Ioanatugs spune:
Buna dragelor!!
Sim, Asi, Mariana_1976, Cornelia_laura ce mai faceti?? Si mie mi-a fost dor de voi si vreau sa va urez toate cele bune si sa va traiasca copilasii dragi!
Si eu va citesc din cand in cand si ma gandesc mereu la voi, chiar daca nu mai scriu ca altadata!
cu drag Ioana
asi spune:
Daiopri ca orice al pui vine numai cand vrea el sau ea.Inca mai asteptam.
Sim multumesc
.Asa e fetele de la "Mamici...." ne sunt prietene dragi.
Ioana tu ce mai faci?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dariana spune:
Dragi mamici si viitoare mamici, va rog sa ma lamuriti si pe mine daca este posibil sa raman insarcinata in lipsa ciclului. dari are un an si 11 luni si de 2 luni l-am intarcat, ciclul inca nu mi-a venit de cand am nascut (adica de cand am ramas gravi cu dari). am tot citit ca ar fi posibil si daca nu iti vine,, dar oare chiar asa sa fie? va intreb pt ca nu ma simt prea bine, greturi, varsaturi, somnolenta....hm! sincer nu prea as vrea bb 2 cel putin pt moment, dar daca este, asta e!
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
Ignatica spune:
dariana nu stiu sa iti raspund, dar poti incerca un test.
asi te citesc la "iubire fara limite", sunt alaturi de voi sa vina si puiul 2 cat mai curand in caminul vostru cald.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David