Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 14

sim_stoian spune:
Ma retrag la nani, sunt rupta de oboseala. Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

afibebe spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Ma retrag la nani, sunt rupta de oboseala. Noapte buna.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
noapte buna.
merg si eu la somn.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

papanash spune:
quote:
Originally posted by danielle02
papanash,sunt pe baricade,astept mesajul :D
ramona,pe noi nu ne cheama nimeni,din contra,zic sa stam cat mai mult aici ca nu avem ce face acasa,dar sotzul meu iubit vrea acasa si gata,il dau eu la cale
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
in mare spun, sotul meu are un bun prieten in roma, e acolo de vreo 7 ani si a plecat de-acasa ca s-a certat cu parintii ( astia aveau si au multi bani, proprietati, etc ).
a luat-o de la 0, a muncit pe branci , si-a adus prietena cu care s-a si casatorit si acum asteapta un copil, s-au impacat cu parintii intre timp.
au muncit amandoi si si-au cumparat 4 apartamente ( care sunt inchiriate acum) in oraselul de bastina din romanica si cateva terenuri. mentionez ca ar putea sa traiasca numai din chiriile pe care le incaseaza. se tin de capul lor o gramada de fosti colegi, actuali 'prieteni' care de-abia-i asteapta sa vina in concediu in tara sa mai dea de baut

au mai incercat dar nu s-a lipit nimic de ei....
tot ei insista ' veniti in tara, deschide un magazin, un restaurant, ceva, aici toti banii se duc pe mancare si pe bautura'- au dreptate cu consumul preponderent pt. stomac pt, marea masa, dar....pentru ce sa vina ? sa stea in fiecare seara la terasa cu amicii, asa cum fac in concediu ? sa-si aduca copilul in romania, de unde au plecat ei acum 7 ani fiindca nu ar fi putut realiza aici nici un sfert din ce au acum ? sa plateasca inzecit pentru traiul zilnic cand acolo totul e asa simplu si facil daca esti cinstit si muncitor ?
reclama ma enerveaza, nu pot sa vad ce scriu si cred ca am fost cam incoerenta...
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

papanash spune:
Gata, s-a incheiat concursul, castigatoare e Afibebe, o mie de pupici.....
premiul special care consta intr-un dans la bara, se acorda......se acorda.........se acorda....in aplauzele publicului......
.....pentru.......
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2545528031/
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Sabina spune:
Danielle, nu vreau sa par dura, dar pentru tine, ca femeie si pentru viitorul casniciei tale trebuie sa ramai in Anglia.
In tara...nici nu vreau sa ma gandesc cu toate neamurile pe cap ce se poate alege de sufletelul tau. Ca sa fiu subtila....
te pup tare si ma rog sa iti fie bine de tot,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

moldoveanca spune:
Salutare dragelor,iar intru tarziu pe forum si voi faceti nani deja.Vladut al meu e super mucios nu stiu ce sa-i mai fac.I-am pus sterimar curatat nasucul cu batista bebelusului,facut aerosoli.Problema e ca nu doarme foarte bine daca are nasucul asa de infundat si mi-e mila de el.
teo

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Danielle, nu vreau sa par dura, dar pentru tine, ca femeie si pentru viitorul casniciei tale trebuie sa ramai in Anglia.
In tara...nici nu vreau sa ma gandesc cu toate neamurile pe cap ce se poate alege de sufletelul tau. Ca sa fiu subtila....
te pup tare si ma rog sa iti fie bine de tot,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

multumesc sabina si papanash,am nevoie de niste sfaturi ca sa imi mai descretzeasca mintea,e greu cand esti intre ciocan si nicovala,trebuie sa ma impart si aici si acolo,
maine ma duc la scarbici asa ca pup dulce si noapte buna,sunt franta,aseara am ajuns la 10 acasa,am spalat fata,eu am facut un dus rapid si azi la 7 trezirea,

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

moldoveanca spune:
Dani,ati petrecarit si ati uitat de noi???Pacat,ei lasa ca venim noi la voi la plaja sa o vedem pe printesuca la costumas de baie
teo

moldoveanca spune:
Maine ma duc cateva ore la munca sa vad cum e si ramane piticul cu tati deja mi se rupe inima de dor.
teo