Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by papanash

azi am primit o vizita, cine ghiceste cine-i simpatica primeste o mie de pupici
http://www.flickr.com/photos/22410163@N08/2545312679/

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Ghighi -- are mama o fetita cat un ghemotoc, are mama o fetita frumusica foc

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Mai trec din cand in cand si pe la voi sa vad ce mai fac papanasi si am vazut un film minunat! Multumim si noi tare mult Luy, un gest minunat din partea ta

Pentru bebelusi cu probleme cu pielea, noua ne-a recomandat dr. Oilatum, care si curata si hidrateaza, de cand il folosim nu mai avem deloc probleme.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amironeanu

Buna seara!

Mai trec din cand in cand si pe la voi sa vad ce mai fac papanasi si am vazut un film minunat! Multumim si noi tare mult Luy, un gest minunat din partea ta

Pentru bebelusi cu probleme cu pielea, noua ne-a recomandat dr. Oilatum, care si curata si hidrateaza, de cand il folosim nu mai avem deloc probleme.

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

Andreea ce mai faceti voi?

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Danielle, tie-ti scrisesem un mesaj luuuung despre un prieten din roma, de capul caruia se tin fosti colegi sa revina-n tara, am pierdut mesajul dar imi refac fortele si-ti zic inca o data, sper sa nu mai mai incomodeze reclama

Si noi avem prieteni (fosti colegi de facultate) care se tin de capul nostru sa ne intoarcem in tara. 2 insi, lucrand la firme diferite, cam o data la 3 luni vorbesc cu mine despre o posibila reintoarcere in tara, aratandu-mi o viata asaaa roz in inginerie electrica asistata de calculator si facand oferta de angajare .. sotului .
Noroc cu mine, care stau pe pozitii ...

Din serialul "gradinita", azi am fost la alta gradinita + cresa sa imi inscriu fata pe lista de asteptare. Citesc pe net ca sunt 70 locuri la gradinita + 30 la cresa. Ajung acolo: linisteee maaaare. Doua educatoare si 5 copii in curte, se jucau in nisip. Dau sa intru, zaresc afise mari: avem Roseola, Scarlatina si inca o chestie care se ia de la insecte intepatoare (si n-am reusit sa o traduc). (erau bogati in bolile copilariei!) Ii spun ca vreau sa o inscriu, si-mi raspunde ca datorita nr limitat de locuri si cererii mari, e recomandat sa aduc de la angajator o adeverinta cu orele mele de munca. Eu nu pot sa caut job atata vreme cat nu am fata inscrisa la cresa, si astia nu imi ofera loc la cresa atata vreme cat n-am servici

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

papanash,sunt pe baricade,astept mesajul :D

ramona,pe noi nu ne cheama nimeni,din contra,zic sa stam cat mai mult aici ca nu avem ce face acasa,dar sotzul meu iubit vrea acasa si gata,il dau eu la cale

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by afibebe

quote:

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

cristi

sunt mare

alte pareri ? mai asteptam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Greyeras, Danuta, Rox, Alinush, Yaya, Luy, Ricea, Alehiam, Danielle, Maria, Betty, multumesc frumos pentru urari
Luy, speciala, cu un cadou special... ca de obicei. Multumesc

am ramas placut surprinsa sa vad ca inca de dimineata m primit atatea urari, pe forum, pe Sms, pe mess, prin telefon, ceea ce inseamna ca am multi prieteni. Multumesc.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

cristi

sunt mare

alte pareri ? mai asteptam.....

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

quote:
Andreea ce mai faceti voi?

cristi

sunt mare

Multumim de intrebare, suntem ok. Numai ca Matei raceste foarte des si foarte usor. La inceputul lui mai a facut a doua otita, a luat 10 zile antibiotic si acum iar a racit. Din fericire mananca bine, e vesel si doarme destul de bine (cand nu i se infunda nasul). Si are 4 dinti si inca vreo 2 pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hello.

Papanash, am stat si la camera cu baie comuna la Craita - de regula sunt 2 camere la o baie, deci nu e prea nasol. Totusi, cu Stefan nu vreau asa pt ca trebuie spalat si el, ii mai spal bibe, castronel, lingurita, un fruct si mi-e cam greu cu baia pe hol.

Luy, tare as vrea sa ne vedem maine pt ca vin la dentist, dar am o zi plina, la 11 ma duc pe la casa pt ca incep sa puna faianta si gresia, la 12 juma tre sa fiu la Badsi pe sos Pipera, la 5 la dentist. Nu cred ca o sa mai fiu in stare sa vin mai devreme ca sa apucam sa ne plimbam inainte.

Am fost azi la petrecerea de 1 iunie organizata de firma unde lucreaza sotul, ne-am relaxat putin si noi, a primit si un cadou.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput