Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 13

afibebe spune:
quote:
Originally posted by papanash
azi am primit o vizita, cine ghiceste cine-i simpatica primeste o mie de pupici
http://www.flickr.com/photos/22410163@N08/2545312679/
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Ghighi -- are mama o fetita cat un ghemotoc, are mama o fetita frumusica foc

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

amironeanu spune:
Buna seara!
Mai trec din cand in cand si pe la voi sa vad ce mai fac papanasi si am vazut un film minunat! Multumim si noi tare mult Luy, un gest minunat din partea ta
Pentru bebelusi cu probleme cu pielea, noua ne-a recomandat dr. Oilatum, care si curata si hidrateaza, de cand il folosim nu mai avem deloc probleme.

afibebe spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Buna seara!
Mai trec din cand in cand si pe la voi sa vad ce mai fac papanasi si am vazut un film minunat! Multumim si noi tare mult Luy, un gest minunat din partea ta
Pentru bebelusi cu probleme cu pielea, noua ne-a recomandat dr. Oilatum, care si curata si hidrateaza, de cand il folosim nu mai avem deloc probleme.
Pupici,
Andreade www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi
Andreea ce mai faceti voi?
cristi
sunt mare

ramonaiani spune:
quote:
Danielle, tie-ti scrisesem un mesaj luuuung despre un prieten din roma, de capul caruia se tin fosti colegi sa revina-n tara, am pierdut mesajul dar imi refac fortele si-ti zic inca o data, sper sa nu mai mai incomodeze reclama
Si noi avem prieteni (fosti colegi de facultate) care se tin de capul nostru sa ne intoarcem in tara. 2 insi, lucrand la firme diferite, cam o data la 3 luni vorbesc cu mine despre o posibila reintoarcere in tara, aratandu-mi o viata asaaa roz in inginerie electrica asistata de calculator si facand oferta de angajare

Noroc cu mine, care stau pe pozitii

Din serialul "gradinita", azi am fost la alta gradinita + cresa sa imi inscriu fata pe lista de asteptare. Citesc pe net ca sunt 70 locuri la gradinita + 30 la cresa. Ajung acolo: linisteee maaaare. Doua educatoare si 5 copii in curte, se jucau in nisip. Dau sa intru, zaresc afise mari: avem Roseola, Scarlatina si

papanasha

danielle02 spune:
papanash,sunt pe baricade,astept mesajul :D
ramona,pe noi nu ne cheama nimeni,din contra,zic sa stam cat mai mult aici ca nu avem ce face acasa,dar sotzul meu iubit vrea acasa si gata,il dau eu la cale
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

papanash spune:
quote:
Originally posted by afibebequote:
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
cristi
sunt mare
alte pareri ? mai asteptam.....

rodicamaries spune:
Greyeras, Danuta, Rox, Alinush, Yaya, Luy, Ricea, Alehiam, Danielle, Maria, Betty, multumesc frumos pentru urari
Luy, speciala, cu un cadou special... ca de obicei. Multumesc
am ramas placut surprinsa sa vad ca inca de dimineata m primit atatea urari, pe forum, pe Sms, pe mess, prin telefon, ceea ce inseamna ca am multi prieteni. Multumesc.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

afibebe spune:
quote:
Originally posted by papanashquote:
Originally posted by afibebequote:
cristi
sunt mare
alte pareri ? mai asteptam.....

cristi
sunt mare

amironeanu spune:
quote:
Originally posted by afibebe
Andreea ce mai faceti voi?
cristi
sunt mare
Multumim de intrebare, suntem ok. Numai ca Matei raceste foarte des si foarte usor. La inceputul lui mai a facut a doua otita, a luat 10 zile antibiotic si acum iar a racit

sim_stoian spune:
Hello.
Papanash, am stat si la camera cu baie comuna la Craita - de regula sunt 2 camere la o baie, deci nu e prea nasol. Totusi, cu Stefan nu vreau asa pt ca trebuie spalat si el, ii mai spal bibe, castronel, lingurita, un fruct si mi-e cam greu cu baia pe hol.
Luy, tare as vrea sa ne vedem maine pt ca vin la dentist, dar am o zi plina, la 11 ma duc pe la casa pt ca incep sa puna faianta si gresia, la 12 juma tre sa fiu la Badsi pe sos Pipera, la 5 la dentist. Nu cred ca o sa mai fiu in stare sa vin mai devreme ca sa apucam sa ne plimbam inainte.
Am fost azi la petrecerea de 1 iunie organizata de firma unde lucreaza sotul, ne-am relaxat putin si noi, a primit si un cadou.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list