Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=102537454UQbyeH&full=&upload=flash

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Iar am facut eu ceva si nu merg pozele,mai bine ma duc si eu la culcare dar sa nu uit:Luy esti minunata ,ti-am mai spus asta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Dau si eu o tura dis de dimineata... Am citit un pic azi noapte.. si-am ajuns la zi acum.

Papanasho, pana la urma ai trecut la Humana 3 cu arome? Mai e cineva care da laptele asta? Ca mie mi se termina stocul de 2 si trebuie sa comand (aici nu gasesc Humana, il comand in Germania), dar am o retinere din cauza aromelor... Un sfat, ceva? (Nu ziceti va rog Milupa ca nici asta nu e de gasit pe aici)
De la Nestle care lapte e pentru varsta asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Dau si eu o tura dis de dimineata... Am citit un pic azi noapte.. si-am ajuns la zi acum.

Papanasho, pana la urma ai trecut la Humana 3 cu arome? Mai e cineva care da laptele asta? Ca mie mi se termina stocul de 2 si trebuie sa comand (aici nu gasesc Humana, il comand in Germania), dar am o retinere din cauza aromelor... Un sfat, ceva? (Nu ziceti va rog Milupa ca nici asta nu e de gasit pe aici)
De la Nestle care lapte e pentru varsta asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Nan 2 pana la un anisor, apoi Nan junior.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by papanash

Gata, s-a incheiat concursul, castigatoare e Afibebe, o mie de pupici.....

premiul special care consta intr-un dans la bara, se acorda......se acorda.........se acorda....in aplauzele publicului...... .....pentru.......
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2545528031/

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Nu sunt chiar o mie.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata! deci cand ne intalnim? eu de pe 16 cand vine mama nu mai sunt disponibila.
Mad, fa-te frumoasa, ca tre sa vii la fotograf

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Pentru intalneala eu nu mai sunt disponibila de pe 12 iunie, plecam la mare.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. La munca si la stres. Repejor raita pe forum. Am rezolvat si cu muntele, am rezervat o viluta cu totul la Cheile Gradistei. Cu Turcia e ok totul, am si platit. Mai am sa organizez plecarea la Disneyland si gata.

Cecilia, noi pentru Alex gateam in concediu pana la un an jumatate. In Grecia am luat un apartament cu bucatarioara si ii fierbeam acolo legumele. La pensiunea respectiva daca au bucatarie nu vad de ce nu ar avea si oale, iar legume gasesti sigur pe la piata. Poti sa mai incerci si cate un borcanel sa il testezi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carpatina, rozica ta a mers pana acum pe Humana, sa inteleg? Eu i-am dat lui Y numai Humana. Acum e pe Humana 3. I-am luat initial cu vanilie si banana, iar acum are cu mar. El e foarte incantat de laptele asta. Si mi se pare ca aroma, tocmai, contribuie la placerea bebelusului de a-l bea. Y se impaca cel mai bine cu banana (au si cu banana simpla si in combinatie cu vanilie). Eu zic sa incerci, fara teama. Pupici!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Cand ma chinuiam sa o invat sa ia biberonul am reusit pt ca i-am dat lapte cu aroma de vanilie. Am tinut-o pe Milumil 2 cu vanilie pana am trecut la Milumil 3, pe care l-am ales simplu (sa descopere si alte gusturi).

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput