Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 16

ramonaiani spune:
Danielle are dreptate Sabina. Si pe noi ne tot asteapta parintii sotului cu bratele deschise sa ne intoarcem acasa. Si noi ii tot amanam: daa, mai am contract si anul asta, sa vedem la anu' cum e...
Pe de alta parte, noi ne-am obisnuit independenti, si nu-mi place deloc atunci cand primesc "sfaturi" la genul 'fa aia!' si 'de ce nu o faci cum ti-am zis eu??'. Dupa o discutie pe mess cu web cam si voice cu mama soacra, cu parere de rau, am ajuns la concluzia ca mi-as fi luat campii daca stateam cu ei si mi se intampla zilnic ce s-a intamplat jumatea aia de ora via internet.
papanasha Eliza (06.09.07)

Roxana_G spune:
Este incredibila reclama asta. Acasa am blocat-o pe Mozilla, dar pe Explorer e cosmar. Nu pot nici sa revin la mesajele vechi. Nu pot nici sa postez uneori si nici sa ma loghez la forum, dau in draci refresh. Ca sa nu spun ca atunci cand ma duc pe reclama sa o inchid, dispare si nu o mai pot inchide.
Papanash, si Andrei a stat pe jos. Noi avem acolo parchet si covor, si pe hol si in bucatarie gresie. Am incercat sa nu prea il las pe gresie, dar mai fugea cand nu eram atenta. Oricum el nu merge in picioare, deci nu prea are cum sa cada rau pe gresie. De curat la noi e curat, doar e casa noastra, si tanti aia de acolo e grijulie.
Ramona, cam ciudata treaba cu cresa, e un cerc vicios asta cu adeverinta si locul de munca, nu poti avea una fara alta. Poate mai insisti. Nu stiu daca acolo merge cu o atentie ca pe la noi, dar cine stie. Uite noi deja de agitam sa ne inscriem fata la scoala, la o anumita scoala, si am aflat cum se procedeaza. Daca parintii fac o donatie semnificativa scolii plus atentie directoarei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Ramona, cam ciudata treaba cu cresa, e un cerc vicios asta cu adeverinta si locul de munca, nu poti avea una fara alta. Poate mai insisti. Nu stiu daca acolo merge cu o atentie ca pe la noi, dar cine stie.
Multam de incurajari. O sa mai insist - oricum, mai sunt si alte gradinite

papanasha

cecilia L spune:
Roxana, aste este si ideea sa-i gatesc baiatului, din acest motiv am ales pensiune cu bucatarie.Mai vreau sa te intreb ceva, cum l-ai tinut pe Andrei pe plaja, ma refer la imbracaminte, cu sau fara,cu pampers sau fara?????
Eu recunosc am un stres, cu plecatul la mare, e prima data cand plecam cu el in alta parte decat la bunici.........banuiesc ca nu sunt singura care isi pune astfel de intrebari la primul copil...
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

cecilia L spune:
Danielle, de mult voiam sa-ti scriu ceva legat de intoarcerea in tara, inteleg ca sotul vrea acasa.....probabil la mama(glumesc), stiu ca este greu departe de casa, de parinti sau frati... dar, exista un dar intrebarea este daca te intorci acasa mai poti avea acelasi stil de viata ca si acolo, cat o sa trebuiasca sa muncesti sa poti sa-i oferi tot ce iti doresti pt Ebonne, nu spune nimeni ca acolo nu muncesti, muncesti poate mai mult decat aici, dar sti pt ce muncesti....inteleg ca mai sunt si altii in situatia ta de a se intoarce acasa....sau ma rog de a nu se intoarce acasa....decizia va apartine, tu sti cel mai bine ce te astepta aici......
Eu stiu ca nu as rezista sa se bage cineva in viata mea, fie ea mama sau soacra..... asta referitor la ce zicea Ramonaiani.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

papanash spune:
Carpatina, ii dau humana 3 cu mar, ii place de parca ar avea acelasi gust ca si humana 2,n-a reactionat nicicum, si nu l-am introdus treptat, pur si simplu i-am facut un bibe cu 3 si l-a mancat .
cica mi-a venit comanda de la babypoint dar telefonul distribuitorului din bucuresti e inchis. voi cum ati procedat, ati ridicat pachetul de la ei sau l-ati cerut adus acasa ? de-abia astept produsele, am comandat si scutece de baie si mancare diversa ( lapte, legume, piureuri, budinci ).
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

papanash spune:
Afibebe, pai tu nu vezi ce se tot tzocanesc capetele alea ? iti spun eu ca s-a depasit mia cu mult......da' nu mi-ai zis daca ti-a placut fetita mea . Tac-su s-a suparat ca l-am imbracat in sarafan, l-am cumparat pentru fetita unor prieteni si de cum l-am luat primul gand a fost sa-l imbrac pe ghighi....mama nebuna....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

prisi spune:
buna si de la noi, daca pot sa zic asa
eu am niste zile..., de nici nu mai apuc sa dau pe aici, dar sa nu ma certati si nu ma puneti absenta ca pot motiva
in primul rand sa va zic de Miru , am scapat de infectia urinara, s-a negativat, avem deja 2 uroculturi negative, mai asteptam si de la a3a ca sa fim sigure si am facut si ecografie abdominala la Gr Alexandrescu sa ne linistim ca nu e vreo malformatie, dar avem rosu in gat si de sambata e cu febra intre 38 si 38,5 scade pe moment si revine in 2-3 ore, asa ca acum stam cu panadol si nurofen si mai punem si cate un supozitor cand nu scade temperatura, am fost si la dr. a zis sa asteptam un pic poate trece de la sine , sa nu ii mai dam antibiotic
si ca sa fie menu-ul complet am gasit si masina lovita in parcare, deci m-am plimbat si pe la politie
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

moldoveanca spune:
Hello si eu ma gandeam cum tineti voi puiutii la plaja ca eu tocmai am vazut un costumas care sa-l protejeze de soare si sepcuta si papucei dar tati a zis ca unt nebuna sa las copilul sa se bronzeze un pic.Bine oricum va fi plin de crema si nu o sa treaca picatura de soare hi hi
teo

prisi spune:
Rox ma bucur va a fost bine la mare, am vrea si noi in weekend , dar sa vedem daca se face bine Mirunelu
Sabina multe pentru Sofia , sa o tina tot asa
Papanash ce scumpel e Ghighi
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)