Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 8

bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
repede-repede: cum se face mar copt??? in cuptor la ce temperatura si cate minute????
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
sper ca nu e prea tarziu

marul copt il fac la microunde :
-tai marul in doua scot semintele din mijloc
-il pun intr-un vas iena cu putina apa
-maxim 5 min si e gata iese super

Bamboletta

aelita spune:
RALUCA- ce frumoase sunteti !!!
KIKINEATA-
quote:
Ca mi-a casunat pe tine acu. Tanti din poze cu pulover in dungi gri cu negru e profa de aerobic?

ACS-

fotomodel il faci pe Victor !!
DANDUSEL-ce-ai, mami, de plangi ?

Laptele matern,daca i-l ofer eu Sofiei da din cap ca " nu",daca il las penoptiera,il ia si fuge cu el.Asa ca sa stii..i-l lasi la vedere sa il inhate ea

Si noi stam prost la capitolul mancare iar zilele astea. azi ,bibe la ora 7 si la 13 cateva linguri de mancare. atat.si suculet de fructe un pic.apa.Acum doarme pana la 18,si deci pana la ora aia sta doar cu atat..
frumoasa rau Crinuta !
DIANOCICA-si tu plangi,mama?

LAURA13-
quote:ma bucur mult de tot,multa sanatate tatalui tau !!!
tata nu are cancer! plang de usurare, nu pot sa va zic ce a fost in sufletul meu.

DIA-
quote:of...asta va lipsea ...imi pare tare rau ! multa sanatate si sa va treaca repede !!!
oana a facut o enteroviroza

quote:
am scapat de data asta, nu m-a servit si pe mine cu orez

hai ca v-am facut pe toate sa plangeti ?

DONIA-

ROXANICA-
quote:
Aelita, sunteti desavarsiti! Si pentru ca sunt si eu o minunata , am plans de-a sarit camesa pe mine citind povestea ta si vazand pozele. Absolut incredibil ce povestesti tu acolo, cat de atenta si iubitoare e Sofia cu Andres, nemaipomenit!!

HAHAAAAA
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by kikineata
Bai care a zis de piramidon, mama mi-am amintit de el...te durea capu'...ia un piramidon, te durea alta...ia un piramidon....ce copilarie frumoasa am avut...of of mi-e dor. Io-te-o si pe Donia cu tetraciclina...ce-mi faceti mai.
--------------------------------------------------------------------------------
DONIA :quote:
ce nostalgii ai si tu! Mai spune...

A DEJU-m-a spart fetita aia !!!! mai ales cu new zeeland,Paraguay si altele mititele.. ! bestiala !!! vorba ta,punem atlasul pe pereti

dar mi-e ca ilpunem degeaba

despre crizele lui Eric: Sofia a facut si face asa in zilele cand o supara dintii. se tavaleste din orice,ii intri greu in voie,dar cand apar dintii ii trece si ei tavaleala din senin.
DIANOCICA- discutia femeilor din parc,la care aiasistat ,m-a lasat masca:
quote:ce sa mai zic..
a mea nu mai reactioneaza la palme peste fund, numai peste fatza.
quote:
aveam lacrimi in ochi si nu vreau sa ma gandesc la cat de umiliti sunt acei copii ACASA, zi de zi. si sunt copii pe care ii stiu, perfect normali, doar dornici sa copilareasca :( eram cu d care ma solicita si m-am simtit teribil de neputincioasa.
va rog din suflet, cand va mai ganditi ca vor sa ma smechereasca, ca va manipuleaza, ca sunt rai, incercati sa vedeti si realitatea lor. si sa ii ajutati sa o inteleaga pe a voastra, chiar daca nu o pot accepta de acum. si iubiti-i si acordati-le tot sprijinul. le sunteti MAME

lizzy spune:
danita s-a internat azi la 12 la ortopedie la tg.mures, la 1pm a intrat in operatie de urgenta, cu rahi-anestezie, avea ruptura de menisc, cred. pe genunchiul cu care a mai avut probleme si acum 1 luna, si care era inca in refacere, a fost lovita ieri de un tampit, ca altfel nu-i pot spune, care impingea 20 de carucioare de metal de cumparaturi la un supermarket... a lovit-o in plin, din lateral, practic i-a dislocat o bucatica din genunchi dupa operatie am vorbit cu sotul ei, pare sa fie totul in regula, am vazut-o inainte de operatie, ma duc s-o vad deseara dupa 8, dupa ce ajunge si manu de la cluj :)
daca aveti un gand bun pt ea... dau print deseara si ii duc
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

bamboletta spune:
Salutare
Nu ne dati disparute suntem bine,ochelarii nu sunt gata inca
e stricat nu stiu ce aparat cu care lucreaza ei si mai dureaza
,daca luni nu sunt gata vreau banii inapoi ii facem in alta parte
ieri am avut botezul doar ca a fost fff greu la inceput finutul plangea ca din gura de sarpe,il durea burtica,au curs 10 randuri de apa de pe mine
pana la urma totul a fost bine,la sfarsit a adormit bustean
Antonia a stat cu mama mea acasa,nu ne-am riscat sa o luam cu noi imi pare rau dar cred ca ar fi facut si ea crize pe acolo ca vrea la mami si tati in brate
,am vb cu ea la tel de nu stiu cate ori numai mami si tati zicea incontinuu
poze deocamdata nu avem si care le am am iesit urat astept altele frumoase
Lavinia-vazut pozele chiar imi era dor de voi
,te-ai tuns
iti sta f bine
Yagmur-deci Luca vroia sa faca baie in lac si Antonia tot la fel ar face
Dia-ma bucur ca Oana e mai bine
Ahh uitasem Aelita-sa-ti traiasca feciorul
superbe pozele mi-au dat
e asa scumpel si Sofia pe langa el
tu arati super,felicitari
Laura-ma bucur ca tatal tau e bine ,multi de la noi
Danita-imi pare tare rau,multa sanatate sa te faci bine repede
felicitari fulguletilor care fac la olita
astep sa se trezeasca sa iesim afara inauguram un topogan nou
fug sa pregatesc papa da semne de trezire
Bamboletta

acs spune:
Dianarus Sper ca sunt bine baietii si tu la fel!
Danita, refacere rapida si fara dureri!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Donia spune:
danita, multi pupici si sper sa nu ai dureri si sa se faca bine repede genunchiul! Vezi sa nu te apuci de alergat de maine, dar peste 2 ani cand o sa ne vedem, sper sa imi arati un genunchi (chiar si doi
) de domnisoara!
dianarus, multi si pentru tine, sa ai de unde da si la altii! Sper sa va distrati bine cu Yagmur si Luca si poate ne aratati si poze de la chef!
Lavinia, cu zulufi sau fara, sunteti niste frumosi amandoi!
acs, pe leagane si eu ma dau, la fel si pe topogan. Nu numai ca-mi place, vorba ta, dar uneori si trebuie, ca altfel n-am cum sa ajung jos la Cristi. Sa stii ca am mai vazut mamici cu copii ca ai nostri pe topogan, macar acum avem o scuza Cand or mai creste... la lasarea serii, mai pe ascuns...
Dar tubul ma enerveaza, ca trebuie sa merg de-a busilea si constat ca am cam pierdut abilitatea asta
Roxanica, povesteam eu pe cand eram gravide ca n-am stiut cata fericire o sa-mi aduca vederea unui caca (primul) in olita! Si uite cum va vad pe rand fericite... Ce sa zic? La multi caca!
aelita, lasa ca nici noua nu ne-ar strica atlasul pe perete! Ca m-a compelxat fetita aia la cateva state africane
Noi aseara am stat de vorba cu vecinii din stanga, el e ungur, ea e poloneza, mai in varsta, foarte faini oameni. Am primit cadou si o radacina de leustean, am vorbit cu Pista in ungureste, iar el si Cristinel s-au facut prieteni la catarama Cristi incerca sa fure flori prin gardul de plasa de la vecin, vecinul i le rupea si i le dadea de bunavoie, dupa care Cristi fugea la noi in gradina si ii aducea flori. I-a cules cateva petale de lalele si si-a bagat manuta micuta prin gard sa i le dea vecinului
m-a terminat! Cand a terminat lalelele, a inceput sa-i dea iarba, a mirosit liliac si a rupt cat a putut si l-a adus si pe ala... alerga atat de fericit de colo, colo si apoi inapoi la Pista cu manuta plina de tot ce gasea prin curte. Of, of...!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

roxanica2006 spune:
Danitaaaaa, of, ce rau imi pare...ce ghinion sa te loveasca tocmai la piciorul problema. Acum deja ai iesit din operatie, sunt sigura ca esti bine, refacere rapida, draga mea!
Stai linistita, Paul e bine merci cu cotoroanta, invata poezii pe cand se-ntoarce mami.
Dianarus, voi cum mai sunteti, nici o vorba despre voi?? Sa aveti petrecere frumoasa cu Luchita si Yagmur!
Donia, da, da, ai mare dreptate, zburdam prin casa de fericire dupa primul kki la olitza, chiar atunci m-a sunat un coleg de serviciu si, fiind in focurile emotiilor, i-am spus si lui vestea. sa stii ca s-a bucurat mult.
Cat de dragutz Cristinel cum ii daruia lui Pista flori prin gard. daca eu as fi in locul tau, adica stabilita in Canada , Doamne ajuta, m-as simti tare bine cu un vecin ungur, la noi sunt multi, si asta m-ar face sa ma simt acasa.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

mamaana spune:
va doresc un sfarsit de saptamana minunat!!
danita multa multa sanatate - sa te refaci repede
dianarus cum sunt baietii?
mi-au plecat socrii duminica seara... fetele sunt la daycare... azi au mancat. macar atat. de dormit dorm in fiecare zi.

kikineata spune:
Am io vaga impresie mai Danita ca tu esti fotbalista...ba meniscu', ba genunchii. Ce fatalitate frate sa te loveasca unu cu cardu' ala de carucioare...Sper ca esti bine, refacere rapida si sa ne dai vesti cand ajungi acasa.
Dia io am copt doar la cuptor marul isi pastra dulceata si-i dadea cea mai buna aroma din toate variantele de preparare. Il lasam juma de ora.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

a_deju spune:
danita, of of.. de ce ti-a fost frica, de-aia n-ai scapat... imi pare tare rau refacere rapida iti doresc!!!! da' za dobitoc cu carucioarele era angajat la supermarket??? macar sa-i dai pe-aia in judecata, sa te vaz apoi multi-meleonara :))) ehhh.. de parca de glume iti mai arde matale acuma.... iaca, un buchet de flori
si un mareeeeee pup de la noi
!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx