Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 9

danutz spune:
Neatza,
In primul rand Danita, multa multa sanatate! Eu una iti tin pumnii sa te pui cat mai repede, la propriu, pe picioare.
Din capitolul asta nu am citit decat ultima pagina, Aelita, felicitari mami pentru minunea mica Andres! Am plans de emotie cand am vazut pozele voastre, ce dulce e Sofia pe langa cosuletul lui!!!
Auzi la ea, s-a apucat de gatit cand s-a intors de la spital!!!
Revin!

danutz spune:
quote:
Originally posted by dianocica
a mea nu mai reactioneaza la palme peste fund, numai peste fatza. a, ce idee buna, la asta nu ma gandisem ()
mai nou cand o pun la colt zice ca vrea pipi (dupa bataie). am lasat-o sa fac pe ea, dup-aia sa vezi ce ma smechereste cu pipiul sa n-o mai pun la colt.
aveam lacrimi in ochi si nu vreau sa ma gandesc la cat de umiliti sunt acei copii ACASA, zi de zi. si sunt copii pe care ii stiu, perfect normali, doar dornici sa copilareasca :( eram cu d care ma solicita si m-am simtit teribil de neputincioasa.
va rog din suflet, cand va mai ganditi ca vor sa ma smechereasca, ca va manipuleaza, ca sunt rai, incercati sa vedeti si realitatea lor. si sa ii ajutati sa o inteleaga pe a voastra, chiar daca nu o pot accepta de acum. si iubiti-i si acordati-le tot sprijinul. le sunteti MAME
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Valeleu!!!!

danutz spune:
Si felicitari Oana si David pentru KK la olita! Ne faceti invidiosi!
Dia sper ca sunteti mai bine acum...Noi o sa mergem la fratele lui Zeugma, dar abia la sf de august...timp berechet sate descoasem pana atunci!
Laura, ma bucur mult pentru tatal tau, sanatate multa!
Mai stie cineva ceva de Porumbita? Ca din socotelile mele e cam la termen!!!
Lavinia, chiar ca nu-l mai reconoscusem pe Mihaita! Si oricum sunteti 2 frumosi, cu sau fara zulufi!

kikineata spune:
Corect..felicitari Oana si David pt. kk la olita...noi facem decat pis-pis si nu mereu dar e un inceput!
Si iar corect...ma danutz cata dreptate ai...am o presimtire c-a nascut Porumbita....hei Porumbito ori esti in mutari si trambalari.Spune-ne ca esti bine!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

kikineata spune:
Dandusa, Raluca io astept cu interes poze de la intalneala sau alte mamici care au fost prezente...sa vedem clovnii...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

deeaA spune:
buna,mamici
aelita sunt atat de scumpi puiutii tai,sunt desavarsiti ,sunteti o familie tare frumoasa,iti doresc multa sanatate ,ca fericita esti
felicitari oanei si lui davidpt.facutul la olita ..noi mai avem muuult pana acolo
incerc sa pun si niste poze cu noi de la padure.....revin

deeaA spune:
lavinia scump rau e tunsuliciul tau
danitamulta sanatate,sa te refaci repede si fara dureri prea mari

iulia-stefy spune:
Yagmur, multumim de aprecieri.
Raluca, multumim de urari si aprecieri.
aelita, dulcei tare copilasii tai. Asa m-a impresionat Sofia cum il iubeste ea pe Andres.
Ktrinel, de gat ce sa mai zic, ca eu sunt tot asa... Am ajuns la ORL si mi-a dat tratament de soc intai, acum sunt ceva mai bine, dar mai am vreo 7 zile de aerosoli si alte.... alea. Multa sanatate.
acs, multumim.
dandusa, important e ca s-a simtit Crinuta bine, mai putin la final.
Aseara l-am trimis pe tati s afaca baie in cada si langa cada am pus cadita si am chemat-o pe Stefy. A bocit ce a bocit, si-a adus mingiute, ratuste, vapoare, ea nici nu mai avea loc in cadita. Pina la urma s-a decis sa intre in cadita. Tot mi-a dat picioarele sa i le spal, cand pe unul cand pe celalalt... se mai uita la tati, dar a stat. La spalat pe cap.... mi-a dat sampon, peria de par s-o perii, dar sa nu o ud pe cap. Pina aici a fost cum a fost, dar la clatit.... Azi am fost si i-am cumparat o stropitoare s-o folosim in loc de dus la baia urmatoare, ca numai cand aude dusul tipa si prefer sa nu....
Ma uit ca fulguletii inca mai beau lapte la biberon. Stefy nu mai bea lapte de la 1 an si doua luni. Ii dau cu paste, cu cereale, iaurt dar la bibi nici sa nu-l vada. La ea toate mesele sunt cu lingurita. In bibi mai bea zeama de compot sau apa si cam atat. Si daca n-am reusit in primele trei luni sa o conving, acum nu mai incerc.O las in pace.
Iar acum cu caninii... a sa nu uit sa o laud ca in ultimele 10 zile i-au iesit cei doi caniin de sus.
De mancat, cand scot legumele cu lingura din ciorba sa ii bag in gura, imi i-a din lingura cu mana legumele mai mari si le baga singura in gurita. La ea am terminat cu blenduitul de mult si cu tocatul fin la fel. In schimb pe perioada eruptiei dentare sau cand are gatul iritat ne intoarcem la mancarea mixata, decat sa vomite sau sa nu manance. In rest ea mananca si bucati mai mari. Acum are treaba multa cu ciresele. La unele scoate samburii, la altele ii inghite, dar persevereaza. Dimineata cand a intrat in bucatarie, direct la castonul cu cirese s-a intins.
poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

iulia-stefy spune:
Laura, bine ca au iesit bine rezultatele. Multa sanatate tatalui tau.
Dia, imi pare tare rau de Oana. Saracuta. Nu stiu ce sa spun, dar eu stiam ca la diaree nici supozitoare nu se pun. Poate ca nu tin eu bine minte. Eu ii dau paracetamol pastila pisata si dizolvata in apa, cu seringa de la Nurofen. Multa sanatate la micuta.
poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Laura13 spune:
salutari mamici!
imi cer tare scuze ca nu am mai scris de mult. de citit mai citeam, mai rasp pe mess cand mai puteam, dar, din cauza lipsei de timp la voi nu mai ajungeam.
avem o perioada tare naspa. florin e f rau bolnav, are puroi pe amigdale, febra 39.5 non spot, care cedeaza 1h dupa algocalmin, dupa care o ia de la capat. de o saptamana e asa, in ciuda tonelor de medicamente (inclusiv antibiotic) care le baga in el. nu stiu ce se intampla, luni mergem la spital, daca nu se indreapta situatia. eu sta la serviciu de la 8 dim pana seara la 9, vin numai la baitza, si asa va fi pana pe 16 iunie.
dani, saracul, sta cu cine poate. cu bona, cu andrea, o singura zi a sta cu florin si azi cu mine. 1/2 de zi, pt ca 1/2 de zi am facut curat si am lucrat de acasa. dar multumesc lui DD e ok, e bine, e vesel, nu mananca decat de 2 ori pe zi (si fara rontaieli de nici un fel si alea 2 mese chinuite si cantate si cate 150 de grame......), se vede ca ne duce lipsa (nu de asta nu mananca, dar se vede, asa .... cand ajungem cu el se bucura atat de tare, nu se deslipeste de noi si tot asa), dar....
am vazut poze, o multime, nu vreau sa nominalizez ca sigur voi uita pe cinva, copilasi....unul mai frumos decat altul. toti, fara exceptie.
sper sa nu ma uitati definitiv, promit ca voi incerca sa intru mai des, sa si scriu si sa fiu la curent cu toate noutatile.
va pup, s usor
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006