Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

kk la olita!

Felicitari David si Oana!

gata.am plecat!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanico, io am dreptate data asta...orice te durea luai piramidon...mama cum suna pi-ra-mi-don..ha ha ha

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Lavinia am glumit cu tunsul ca si tum-ai certat cand am tuns-o pe Garga. Da-s razbunatoare!! Asa ca ...pregateste-te curand s-o vezi pe Garga cheala...cantareata mea..canta aaaa, aaa, paparapapa, paparapapa...
Bey mor dupa ea v-am zis cum zice Aide, mama! adica haide odata nu te mai imbraci sa iesim sau ma striga sa vin la ea sau cum zice Ci-i aia?? dc io-s moldoveanca m-am scapat s-asa o intreb nu zic...ce e aia?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, mie chiar imi place in toate minunile astea: tub, topogan, leagan etc., mai ales cand incap. Problema e ca mi-e groaza sa se ia careva de mine ca nu-mi este indicat topoganul. Recunosc ca-n leagane ma dadeam cand imi incapea posteriorul; acum e mai delicat: incape, dar cu vanantai. Dar daca prind o seara cand nu-i lume in parc, zau ca-mi dau drumul pe topogan :).

Kikineata, eu ma bucur ca vrea si branza, da-i numai in caz de nevoie (adica foame mare). Daca ar fi dupa el, numai "ga-ga", adica cascaval (inainte ii zicea "ga-gal" sau "ga-ga-gal", dar i s-o fi parut prea lung). Cat despre poza pe topogan, doar fetele ar fi putut sa-mi faca sau vreo mamica din parc :).

Yagmur, tin pumnii! Drum bun si distractie placuta! pofticiosul

Dia, multa sanatate Oanei! Cat despre lapte: 2 zile nu i-am dat nici din cel HN, l-am inlocuit cu cereale cu orez de la Nestle, dar facute moi, pentru biberon. Am folosit mai multe tipuri de cereale: orez cu roscove si orez cu morcov (pe asta din urma scrie ceva de genul: burtica sanatoasa).

Lavinia, sunteti frumosi amandoi!

Victor mananca mai bine. Ieri a vazut-o pe Maria mancand, i s-a facut pofta si a dat gata o portie de piure cu chiftelute (fierte). Azi n-am scapat de el pana n-a inghitit vreo 5 cirese. Si a halit (ca la viteza cu care baga in el nu pot spune altfel) 2 portii de paste cu branza.

Si pe mine ma enerveaza reclama asta. De ce naiba nu ramane inchisa cand apas pe buton! Sa puna acolo un buton s-o incui!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

repede-repede: cum se face mar copt??? in cuptor la ce temperatura si cate minute????

Mergi la inceput

Dia, nu stiu sa-ti dau date exacte. Eu potrivesc cuptorul la foc mediu (180 grade parca) si las merele pana vad ca se fac mai maronii si iese si ceva zeama din ele. Si nu-i dau lui Victor coaja, ca nu-i place (plus ca-mi place mie) :).

Edit: eu le pun intregi la cuptor, in vas de jena. Dar poti sa le tai jumatati si sa le scoti cotorul.

Mergi la inceput

acs, m-am gandit al tine si la yagmur azi. am fost sa ridic pasaportul oanei si ne-am oprit intr-un parc, altul decat alea pe care le frecventam de obicei. si bineinteles ca am dat peste un sistem de topogane cu tunele ... oana a chiuit de fericire cand le-a vazut si mi-a dat niste emotii in tunele, de mult nu mi-a lipsit sa urc dupa ea, mai ales ca erau si niste copii mari care se imbranceau prin tunele ... dar am scos-o la capoat onorabil, a decis si ea ca nu e fun sa stea in tunel :))
o sa incerc si eu cerealelede la nestle orez cu roscove, pan acum i-am dat alea de orez fara lapte de la milupa... ea nestle nu a mancat niciodata ca nu i-au placut, sunt curioasa dc acum se da pe brazda, mai ales ca avem asa o varietate redusa de papa

azi a fost ok, nu s- trezit la 6 pt lapte, s-a trezit de tot la 8:40 si la 9 i-am dat micul dejun (branza calcica + banane) .. si... a mancat ... am umblat toata dimineata cu treaba dar ne-am oprit si in parc, iar al intoarcere inainte de somn i-am dat pranzul... mi-a fost teama ca n-o sa vrea (ca ea pranzul il manca pe la 16-17) dar a mancat si chiar bine (orez + morcovi + carne de pui fiarta)... si azi n-a facut nici un kk pana acum si nici n-a vomitat ... sper ca suntem pe calea cea buna, oricum mai tinem regim minim 5 zile sa nu ne bulversam... na, sper sa fie totul ok, dieta asta s-a potrivit si cu schimbarea de program si de mese, si vad ac e ok pana acum.. mai ramane s-o conving sa manance cina la ora 18 :))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acs

Dia, nu stiu sa-ti dau date exacte. Eu potrivesc cuptorul la foc mediu (180 grade parca) si las merele pana vad ca se fac mai maronii si iese si ceva zeama din ele. Si nu-i dau lui Victor coaja, ca nu-i place (plus ca-mi place mie) :).

aha, m-am cam prins... o sa incerc... tb sa fie bine coapte pt regim? a naibii treaba, n-am facut niciodata mere coapte... ba parca odata dar la microunde si parca mi-a si explodat marul in microunde

Mergi la inceput

Bravo Dia! Ma bucur! Sa nu mai aveti nicio problema cu burtica! (si nici altfel de probleme)
Nu stiu daca trebuie bine coapte merele, eu doar asa le fac.
Stiu ca la regim poti sa mai faci si asa: mere curatate si rase, apoi calite ca pentru placinta, eventual cu ceva glucoza (dar merge si fara). Eu i-am pus si putina scortisoara, ca am vazut ca-i place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dia, la steamer 10 minute

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput