Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata neata

lala vin si eu la o caci bitzi m-a trezit cu noaptea in cap .. am luat-o si in pat cu noi, nu a mai fost chipa sa doarma ..

si mie imi pica ochii in gura de somn ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!

Mitsu, Lala, Miki, Stancutza, Ginnette, Laura, Ramona, multumim ca v-ati uitat la poze si ca v-au placut. asa imi place de puiul asta al meu ca ride tot timpul...si stie cind il pozez, imediat ia pozitie...e un smecher.

Cristina, bine ai venit

Ereena, saraca fetita, copiii pot fi atit de cruzi!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ZUZIci eu ma duc sa strang nitel prin casa si apoi zbor afara cat e racoare si liniste,ca iar am de invatat pt vineti,am examen la ontabilitate
V-am pupat!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata, zuzici! Sunt moarta de somn...iar! M-a trezit Saara din 2 in 2 ore incepand cu 12...atunci abia a adormit la 1.30. Si noapte a facut la fel. Nu plange, doar manaca si este foarte agitata. O fi asta vreun semn ca ii trebuie si altceva in afara de lapte?

Sa aveti o zi de nota 10!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Miki, e posibil. Saara are aproape 5 luni...ar trebui sa doarma destul de bine noaptea, adica maxim doua treziri...poate niste cereale in laptele de seara...sa intrebi medicul daca nu-ti recomanda o schema de diversificare adaptata pt ea.

Mergi la inceput

lala, spor la dereticat si la invatat. bafta mare pentru miine, la examen. mie mi-au placut bazele contabilitatii si conta financiara, insa mi s-a aplecat la conta de gestiune. bleah. la care ai examen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

si eu, si eu la cafea, adik la ness, ca pt mine, cafeau e un fel de somnifer (profit acum ca n-a inceput nebuinia la munca )

Lala_D, acum m-am luminat (cu meniul); e 'avansat' strengarul tau

Lala_20, bafta la conta!

Lavi(Mishu), stiam eu ca explic 'complicat'

Mi-au placut rochitele de la aramis - Ellenuta si mie tot rochita mov mi-a placut (si eu sunt maniaca cu mov)

Miri, un pentru fata sirguinciosa si muncitoare; e greu, dar cine-o sa le dea lectii alora, dupa ce se termina?!
Cat priveste 'lipsa' de langa bulinutze, stii ce-mi spuneai: "pe mama n-o s-o uite niciodata" - asa ca se-aplica si la tine: conteaza cand face cate-o chestie cu TINE - atunci o face PRIMA oara (nu cu altii).

Eu am lasat-o pe buburuza la 'plaja' - adik la ultraviolete, ca sa-si faca cura de soare.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza.......aveti o cafea si pt mine? macar virtual trimiteti-mi ca oricum nu beau, dar sunt capie de somn.ce-or fi avut copii astia ca vad ca matei nu a fost singurul. e treaz de la 6 15.
ieri tare capie am fost ,am scris sie u 2 mesaje si alea zapacite.

multumesc pt pupicii trimisi nepotelei mele iubite .astazi le fac un cadou, merg cu o colega de la salon sa le tunda ,ca o toto bazaie la cap pe maica-sa si ea numai de asta nu are chef .vor fi schimbari majore.sper sa se bucure

ma duc sa deretic prin casa pana incepe maraila sa vrea sa se joace cu mine

sa aveti o zi excelenta

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaa la ora 10 ...
Eu ma trezesc in fiecare dimineata la 6 dar de cele mai multe ori ma iau cu treaba din casa si nu apuc sa intru pe aici...

Ellenutza, ereena, madalina, un si multumesc mult de informatiile date despre cei de la aramis!!! Din pacate este cam departe pentru mine acum... si timpul cam scurt. Dar retin informatiile pentru viitor cand va veni mama in bucuresti si voi avea libertate de miscare mai mare....

Lala20, intorc pentru biancuta - eroina de la odiseea noastra !!! Si felicitari pentru papa bun pe care il mananca!!! Sa stii ca dovlecelul era si preferatul lui dimitris si acum... in afara de cartofi si rosii nu se atinge de nicio leguma....

Ereena, of, of ce trebuie sa sufere ingerasul de copil...Din pacate, este destul de mare ca sa nu poata uita... Doar timpul ii va vindeca ranile din suflet iar taticul ei o vegheaza de acolo din cer... si incearca sa fii macar tu tare ! Pentru matei, pentru nepotica ta...

Madalina, nicio problema ca mi-ai raspuns si tu... Ti-am multumit mult pentru atsa. Si eu fac ca si tine... Citesc si raspund imediat astfel incat nu am de unde sa stiu ca au raspuns si alte zuzulici inainte.... Mai bine sa fie prisos de informatii decat gol...
Cat despre doctorita... ti-am raspuns atunci ( cand te-am felicitat si de botez!) dar probabil nu ai vazut postarea mea... Este vorba de dr. Andronache Doina. Are cabinet undeva pe la Vest . Este medic primar pediatru si a lucrat si la spitalul de copii.

Un pupic special pentru Miri a noastra !!!! Da-i inainte! Ce m-am enervat cand am citi de prostii care te ironizeaza vis-a-vis de pronuntia ta.... Vorba luyi mishu... le-as da numai in dinti daca as putea...!!! Da-i incolo si tu vezi-ti de tine ca esti cea mai tare ! Si sunt convinsa ca nu este doar parerea mea ci si a altora si acesta este si adevarul!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

merg si eu sa pregatesc lapticu. imediat se trezeste Stefan si iesim la plimbare! revin mai pe dupa-masa, cind ne intoarcem. poate va gasesc la capitol nou. pupici la toata lumea.

Mergi la inceput