Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 21

ceska777 spune:
Ereena, o cafea virtuala sa te puna pe picioare. Fetelor din pacate tot virtual mai am: ness, expresso, cappucino, cacao, ceai, suc de portocale! Pt voi!
Ereena,
sa o pupi tare de tot pe mititica nepotica!!!! Da` tare-tare!!!!! Si nu stiu ce sa spun despre copiii de la gradi?! Nu era nici o educatoare prin zona? Sa vb cu ei, sa nu mai fie asa cainosi! Altfel vin cu matura la ei!
LalaD,
Andrei cred ca e in fruntea plutonului de clopotei: diversificat, rostogolici, pletos, frumos, si CUMINTE!
Miri,
asa cum descrii tu o zi imi trece cheful de mers devreme la munca: atata timp departe de clopotelul meu! Dar..... cand o fi gata cursul si cu o mami asa harnicuta o sa vada el Sacha ce de foloase....Cred ca ti se rupe inima cand pleci de langa ei dar tot ce faci faci pt ei si candva o sa aprecieze.
Lala20,
spor la invatat. Eu sincer va admir ca va mai sta capul la studii cu un bebe care va solicita atata. Bafta!
Stancutza,
nu o tunde pe Sofia, please..... Please.
Mitsu,
si tie spor la scoala! Nu stiu cum iti ajung tie 24h: pt Conrad, pt scoala, pt tine... eu o lalai cu Benji si cu tati ....
Acuma iesim afara, desi astept posta cu un colet cu lucrusoare comandate pt Benji pe net dar azi iar va fi cald si dupa 11-12 ne baricadam in casa unde nu e chiar racoare....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

grati.ela spune:
Elenutza ai dreptate...Cristina mi-a cedat patucul la salonul 1 (cel de 100ron/noapte). A fost si o scena dragutza cand dr nostru a coborat sa-i anunte pe ai mei ca operatia a decurrs ok...se apropie de el o doamna care-i multumeste pt ce a facut pt fata ei...dr crezand ca-i mama spune ca sunt bine si eu si baiatul...doamna...nu, e fetitza...asa mi-ati spus...dr: am zis eu asta (mirat ca deabia iesise din operatie)...da...asta noapte...dr si mai mirat a vrut sa spuna ca deabia am nascut dar s-a produs iluminarea si si-a dat seama ca era alta bunica...
Fetelor, Dudu face azi vaccinul...pentaxim. Sper sa fie ok si sa nu avem pb...nu a facut data trecuta si nu are de ce sa faca acum. Mi-e mila de el dar trece...
Nu mai reusesc sa-l tin in patut, scoica...trage de umeri sa se ridice in funduletz, se enerveaza ca nu reuseste decat pana la jumatate. Cat despre rostogolit...e un momarlau...bombane indurerat cand il pun pe burtica, morfoleste cu nasul in asternut sau in saltea dupa care tzipa deznadajduit sa-l intorc. Sotul meu nu e de acord sa-l chinui dak nu-i place dar eu zic ca asta-i un indicator al dezv lui...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

madalina28 spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Neata, zuzici! Sunt moarta de somn...iar! M-a trezit Saara din 2 in 2 ore incepand cu 12...atunci abia a adormit la 1.30. Si noapte a facut la fel. Nu plange, doar manaca si este foarte agitata. O fi asta vreun semn ca ii trebuie si altceva in afara de lapte?
Sa aveti o zi de nota 10!
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Si a mea a facut la fel azi noapte din 2 in 2 ore m-a trezit sa pape nu mi-a facut asa niciodata,cand era bebe mic manca din 3 in 3 ore,iar dupa dormea legat de la 22 la 7,poate nu o mai satura laptele meu,daca mai face si in noaptea asta o sa incerc pt prima oara in viata de bebelus formula,dar mai intai treb sa cumpar ceva sa am in casa.
Laura scuze dar am citit pe sarite ieri am fost foarte agitata,am avut f multa treaba prin oras bebelina a fost cu mine deci stres la dublu.Merci pt raspuns.

Madalina

calea sigura a esecului este sa renunti...

cristacoman spune:
Buna dimineatza fetelor si multumim pt. urari, .
Elena, ai dreptate, eu si Gratiela ne cunoastem din vedere. Ne-am intersectat cand i-am cedat patul in rezerva.
Eu intru mai tarziu pe forum, pentru ca pe la 9.30 se trezeste bubu si eu dorm cu ea.. Fetita mea doarme foarte bine, seara adoarme pe la 23-23.30; la 6 - 6.30 dimineata mananca numai daca ma trezesc eu sa-i dau, altfel de cele mai multe ori nici nu se misca. Dupa ce mananca 5 minute cu ochii inchisi o pun in patut si doarme dusa pana la 9.30. Acesta este programul nostru de la 2 saptamani cand si-a scos singurica masa de la 2. Si tot de la 2 saptamani doarme numai pe burtica.
Poze cu bubu sunt pana la 3 luni, inclusiv cele de la botez.
Gratiela, bafta la vaccin. Noi il vom face maine. Nici Antonia nu a avut nici o reactie la primul vaccin.
La multi ani!!!!! si pupici dulci ingerasilor sarbatoriti azi.
Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Io am alta "problema": Thea doarme aproape 12 ore pe noapte! E normal??! S-o trezesc mai repede? Aseara s-a culcat la 10 si s-a trezit dimineata la 9,15. Nu se deshidrateaza?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

cristacoman spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Elenutza ai dreptate...Cristina mi-a cedat patucul la salonul 1 (cel de 100ron/noapte). A fost si o scena dragutza cand dr nostru a coborat sa-i anunte pe ai mei ca operatia a decurrs ok...se apropie de el o doamna care-i multumeste pt ce a facut pt fata ei...dr crezand ca-i mama spune ca sunt bine si eu si baiatul...doamna...nu, e fetitza...asa mi-ati spus...dr: am zis eu asta (mirat ca deabia iesise din operatie)...da...asta noapte...dr si mai mirat a vrut sa spuna ca deabia am nascut dar s-a produs iluminarea si si-a dat seama ca era alta bunica...
Fetelor, Dudu face azi vaccinul...pentaxim. Sper sa fie ok si sa nu avem pb...nu a facut data trecuta si nu are de ce sa faca acum. Mi-e mila de el dar trece...
Nu mai reusesc sa-l tin in patut, scoica...trage de umeri sa se ridice in funduletz, se enerveaza ca nu reuseste decat pana la jumatate. Cat despre rostogolit...e un momarlau...bombane indurerat cand il pun pe burtica, morfoleste cu nasul in asternut sau in saltea dupa care tzipa deznadajduit sa-l intorc. Sotul meu nu e de acord sa-l chinui dak nu-i place dar eu zic ca asta-i un indicator al dezv lui...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Gratiela, nu forta copilul. Lasa ca isi va da el drumul. Fiecare bebelush are ritmul lui.
Nici Antonia nu se intoarce inca si nici nu se ridica inca singura in fundulet. Trage de umeri si sta cu capul pe sus, dar nu a reusit sa se ridice singurica. Asta chiar daca sta in fund bine, desi eu nu o prea las. Eu sunt chiar multumita ca nu isi solicita prea mult coloana si o mai pot lasa inca pe pat fara griji.
Ea sta pe burta, dar asta perntru ca ii place tare mult, de fapt asa doarme ea de mica. Daca o culcam pe spate se trezea noaptea, asa ca am culcat-o numai pe burta, asta dupa ce am vazut ca-si intoarce capul de pe o parte pe alta.
Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

ginnette spune:
Laura_I, si a mea adoarme pe la 9:30 si 'face ochi' la 7:30.
Eu zic ca nu-i chiar asa de cald, sa se deshidrateze.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Laura Ioana spune:
Roxana m-am mai linistit. Ea doarme si eu o tot verific cu telefonul
Aprind telefonul ca sa o vad cum sta, daca respira etc
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

ginnette spune:
Laura_I , si eu faceam asa (pana acu' o juna jumate); da' acum m-aplec deasupra ei sau ii pun mama pe frunte. fetele! (am vazut cateva poze - ca e nebunie pe la mine, pe-aici - o papusica)
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

ginnette spune:
o LUNA jumate, nu juna
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA