Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 18

Ereena spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by Ellenuta
lauricid ia uite ce rochitica ptr botez ..
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/2525338076/in/set-72157602139157965/
liunk catre rochite
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/sets/72157602139157965/
au adus hainute noi astia de la aramis. partea proasta este ca trebuie sa comanzi in valoare de 300 ron ...
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
super frumoase!!!!
as strange hainute de 3 milioane daca ii iau si lui dimitris cate ceva...
dar astia de la aramis nu au si magazin?
doar pe net poti cumpara?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ai aici toate detaliile inclusiv nr tel si id de messenger. poti lua legatura cu domnul respectiv si mergi la depozit sa le vezi
fetelor ce mi-a fost dat sa traiesc. nepotica mea de nici 5 ani a venit plangand de la gradi ca au ras copii de ea ca nu mai are tatic. mi s-a rupt inima in bucatele .de suparare a luat o poza cu taticul ei si a inceput sa planga ,s-a dus in dormitor sa se uite si el la televizor.greu am linistit-o, iubita de ea
nu am avut timp sa va citesc pt ca am avut un copil tare matzait si marait azi.poate maine.va pup dulce
somnic pufos va doresc
Irina

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

stancutza spune:
quote:
Originally posted by Ereena
fetelor ce mi-a fost dat sa traiesc. nepotica mea de nici 5 ani a venit plangand de la gradi ca au ras copii de ea ca nu mai are tatic. mi s-a rupt inima in bucatele .de suparare a luat o poza cu taticul ei si a inceput sa planga ,s-a dus in dormitor sa se uite si el la televizor.greu am linistit-o, iubita de ea
somnic pufos va doresc
Irinade
Matei
Uff ce groaznic de trist, si ce copii cruzi...cum sa rada de ea mititica? Puiuta mica...saracuta ce mila mi-e :-(((((
Stancutza,

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ellenuta spune:
ereena ce rai sunt copiii! mititica .. mi se rupe inima, pe bune. imi vine sa plang ..
cristina am vazut pozute cu pitika ta. e o frumoasa si in pas cu moda. ce rochite sic are!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

ginnette spune:
quote:
Originally posted by Ereena
[fetelor ce mi-a fost dat sa traiesc. nepotica mea de nici 5 ani a venit plangand de la gradi ca au ras copii de ea ca nu mai are tatic. mi s-a rupt inima in bucatele .de suparare a luat o poza cu taticul ei si a inceput sa planga ,s-a dus in dormitor sa se uite si el la televizor.greu am linistit-o, iubita de ea
Irinade
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Doamne, cata cruzime

Sunt absolut convinsa ca ceea ce spune/face un copil este ceea ce vede la parinti.
Gata, nu mai pot - am plecat la somn; somn usor tuturor!
Roxana si Adela

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

miri_mik spune:
salutare la strigarea de seara.
citit pe sarite - pupam andrei poznas de lalaD, vazut rochite - ellenutsa era si una pe mov! intristat de necazul nepotelei lui ereena. mi-a ramas sufletulin gat. dar asa sunt copiii. si uneori o parte din vina o poarta parintii.vor trece anipana sa se vindece rana insa fotografia lui tati va fi ereu un refugiu. are un noroc imens cu adultii din jur care o iubesc si o protejeaza.
eu obo. un fel de mama de seara:( nu vad copiii, nu am vreme de dragalit. mor cand vad cum creste sacha fara mine. dar mai trebuie 2 sapt:(
irinoukaaa?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Shose spune:
Multumesc fetelor de sugestii. Asa imi pare si mie, prima mai gingasha a 2a mai shic. Am intrebat si pe tatic si lui ii place nr 1, zice ca seamana Pipetu' cu fetitza de acolo. Hihih asa angelica o vede el cred.
Sa ii multumesc lu Mishu de nenumarate ori ca mi'a zis de cei de la Angel's Day. Am sunat si am facut programare (cica e cu programari...de ce nu stiu) maine!!! Uraaaa!!! Asa ca maine plec la Buc sa rezolv de rochitza pt botez a Pipetei.
Io n'am gasit nimik...dar ma descurc io. Ea e motzu' evenimentului asa ca tre' sa fie frumu' imbracata.
Mishule botezul o sa fie mai intim, 50 de pers familia si prietenii cei mai apropiatzi ai nostri si ai bunicilor.
Am ramas cu fobie de partyuri mari de la nunta.fetelor si fug sa pap
ps. vazut poze LalaD cu fotomodel frumos, ochi de ma dau pe spate si par de ma face invidioasa.Stancutu'. Azi am revazut si io poze din prima luna si poze de acum...vba ta, guritza a mai amas acceasi.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

madalina28 spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by Ellenuta
lauricid ia uite ce rochitica ptr botez ..
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/2525338076/in/set-72157602139157965/
liunk catre rochite
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/sets/72157602139157965/
au adus hainute noi astia de la aramis. partea proasta este ca trebuie sa comanzi in valoare de 300 ron ...
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
super frumoase!!!!
as strange hainute de 3 milioane daca ii iau si lui dimitris cate ceva...
dar astia de la aramis nu au si magazin?
doar pe net poti cumpara?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Au depozitul pe undeva prin Berceni pe langa Metro.
Madalina

calea sigura a esecului este sa renunti...

LaLa_20 spune:
SEARA zuzici!! pt Elleni de laura dimitris...sa se faca bine!
Anca e un scump puiutul tau...ne treceti si pe noi pe lista de admiratoate?
DANY IMI PARE BINE ca ai intrat chiar intrebasem de tine.un pt maria.
SA raportam si noi:azi am papat supitza crema cu cartofel,morcovel,praz(doar la fiert si apoi l-am inlaturat)si dovlecel(se pare ca asta este preferatul ei).In rest radem in hohote,nu mai vrem in fundulet...ci vrem in picioare.
SI LEGAT DE DINTISORI:POT IESI PRIMA DATA CANINII(DE SUS)?!!!!!!!!ARE AMANDOUA GINGIILE UMFLATE SI TOT CE PRINDE BAGA ACOLO SI ROADE LA GREU...EU TOT ZIC CA AM INEBUNIT EU!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Shose spune:
Miri si imi dau seama de efort.Te apeciez ca faci fatza la toate. Si bb Sacha va aprecia ca are asa o mami in forma.
Ereena daca imi doresc ceva pt Pipe inafara de sanatate si noroc, imi doresc s anu fie niciodata ca acei copii. Imi doresc sa fie buna. Niciodata nu cred ca un om bun poate fi rasplatit cu altceva de ceilalti. nepotzica
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

madalina28 spune:
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de azi.
Laura nu am vazut ca ti-au raspuns Elenuta si Ereena inaintea mea.Te-am intrebat acum cateva capitole ce medic ai avut la Ploiesti pt Dimitris spuneai ca este bun.
Stancutza si pe mine ma batea gandul sa o tund pe Sofiuca,pana la ruperea turtei sigur ii va creste,eu oricum nu cred in vorbe de la batrani cum ca nu ar fi bine.
Cristina bine ai venit la scutece, se pare ca suntem din ce in ce mai multe mamici din Ploiesti pe aici.
Noi suntem bine avem 7kg la 4luni fara cateva zile si 64cm,poze de la botez nu am avut timp sa descarc dar o voi face cat de curand.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...