Colectia de toamna-iarna 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Leea, multumesc de intrebare, tot cam asa, nu prea bine, dar e perioada grea acum si stressanta rau. Deiu a avut si el un "incident" ca Tudor. Acum vreo 5 ani, noi in concediu la Cta dupa citiva ani fara concediu deloc. Deci prima oara la mare cu copilul. Si o saptamina cit am stat acolo nu a facut kk deloc! Desi am incercat in fel si chip sa-l ajutam. La intoarcere in Buc ii era rau de la atitea toxine in el, mititelul, de a si vomat. Asa ca a doua zi eram direct la Gr. Alexandrescu, unde i-au scos un bolovan bietului copiiiil.... . E drept ca era mai marisor, avea deja 3 anisori. De atunci nu am mai avut probleme din astea, desi era si el constipat de felul lui. Nu stiu ce s-a schimbat, poate a inceput sa manince mai multe fructe, ca-i tot ziceam sa pape si asta, si astalalta, ca sa faca kk mai usor. Si cred ca bietul de el, de frica sa nu i se mai intimpl ce i s-a intimplat, papa tot ce-i dadeam, ba isi lua si singurel.
Eu sint o constipata cronica si-mi amintesc cind eram mica-mica, stateam pe olitza si plingeam ca nu pot face, etc. Intr-adevar, pina nu rezolvi sa faca un pic mai usor, olitza sau WC-ul il pot inhiba, ca la pampers are senzatia ca e mai usor, ca e obisnuit cu el si se poate ascunde unde vrea, in orice pozitie.

Edit ca am multe greseli. Si cred ca nu le-am dibuit pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Va tot aud de o vreme vorbind de acel reductor de WC. Sint si eu curioasa ce e ala reductor???

Simina, imi pare rau sa aud ca nu o duci f. bine cu sanatatea. Sper sa se rezolve.

Leea, voiam sa-ti spun si tie ca imi pare rau pt. poponetul lui Tudor. Eu intotdeauna incurajez consumul de fibre, dar stiu ca tu ai facut mari eforturi cu alimentatia si tot sint ceva probleme. Nu pot sa-ti spun decit sa va duceti la doctor si va tinem pumnii.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Biculetz, multumesc mult de ginduri si urari! Cam asa o duc din timpul sarcinii cu Raluca...

Reductor e colacul ala mai mic decit diametrul vasului normal de toaleta, pe care-l pui deasupra si nu cade copilul inauntru. Dar Ralucai ii e frica si de ala, si de olitza, nu stiu ce o sa ne facem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut fetele!
Am avut o saptaman epuizanta, ura ce bine ca a venit weekendul.
Vreau sa ma vad cu vreuna dintre voi, asa ca:Prin ce parc va plimbariti sambata dupa-amiaza?
Vin (aproape) oriunde. Nu vreti sa ne intalnim mai multe undeva?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pupicim colectia,

eu am scapat cu bine de doua examene sunt prinsa cu redactarea lucrarii de dizertatie,dar mai am putin si termin si jur ca nu mai fac veci scoala.

am citit putin din ce ati scris zilele astea...

leea,daca vrei ma interesez la Cluj de un gastroenterolog -pediatru bun,sa-mi scrii PM daca vrei sa putem stabili toate detaliile.
sanatate infinita lui T, tu cum esti este eficient tratamentul,te simti bine??

acuma daca tot sunt obosita sa ma plang si eu putin:Sorana vorbeste prostioare...ia zis bunicului ca-i prost,sa e surd,ia zis bunicii ca e baba cloanta ,daca vine cineva la noi le spune sa plece la casa lor de-mi vine sa ma bag sub masa de rusine,la alimentara nu ma lasa sa-i iau din manuta sa platim la casa ce-si ia de pe raft ,face un taraboi si un circ in magazin (se uita lumea la noi ca la urs)
,afara in parc daca nu-s atenta o ia la sanatoasa (am cautat-o intr-o zi si am gasit-o catarata pe sus ) mi-a stat imina in loc de spaima,nu da jucariile ei la nimeni ,ba daca indrazneste cineva sa i le atinga sare la bataie , in doua secunde isi da jos chiloteii si pantalonasii si porma se fataie dezbracata si refuza sa o imbrac ,ufffff as mai avea da nu vreau sa ma lungesc .

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina,meems,catutza- ca ati intrebat de noi.
noi suntem bine,am luat vacanta si sper sa ne odihnim,a fost un an greu cu multe zile de nastere,excursii cam in fiecare luna ,zile de joaca (am avut intr-o zi 6 copii la mine la joaca) dar gata a venit vacanta.
somnul- cere sa mearga la culcare la 9 ,dar de la o vreme are cosmaruri(plange ,vorbeste ,cere avioane) vorbit cu o prietena si spunea ca si baietelul ei face la fel.am ajuns pe covor din nou.
fitze- avem si noi ,dar nu ceva iesit din comun si o las pe ea sa vada
singura despre ce e vorba,iii explic si intelege.
felicitari celor care au preluat stafeta de la Ina.
va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scrisesem un mesaj ieri, l-am pierdut. Reiau mai incolo.

Acu:
Corap felciitari pt cele -4kg!
Palau Guel nu s-a prea deschis. In sensul ca: e in renovare, intri free in subsol unde au amenajat ceva prezentare video cu ce e inaiuntru si primesti niste pliante. Te intreaba din ce tara vii si de unde ai aflat de palau Guel . Cica mai dureaza vreo 2 ani renovarea.

mandy daca ziceti ca nu ati rezervat nimic pt concediu puteti merge in Croatia .
Am facut de dimineata ordine pe la pliante si am gasit pliantul cu Icici, m-am gandit ca acolo as reveni si m-am gandit la voi ca sunteti nehotarati si nu v-ar fi prea departe.
E o statiune mititica, niste vile pe un deal impadurit care coboara in mare. Plaja e destul de lata si misto, dar cu pietricele. Mai exista si port de yahturi. E la cativa km de Opatija, care e statiune din imperiul Autro-ungar, f frumoasa si pitoreasca cu cladiri vechi, renovate, insa are plaja - platforma din beton pe care stai pe sezlong si cobori pe trepte in mare; ca o piscina doar ca e marea.
Noi am dormit la Opatija, ne-am plimbat seara pe acolo (este o faleza super - o poteca intre mare si padure/parc pe cealalta parte) si a doua zi dimineata am mers si am facut plaja la Icici si m-am zis: uite un loc unde as reveni cu copiii.
Uite si exemplu de cazare gasit la repezeala cu google: http://villalina.netfirms.com/sdata/eng/rooms.htm
dar am vazut ca sunt mai multe pe net; poti gasi si la fata locului.
De acolo puteti face excursii in apropiere in orasele pitoresti din peninsula Istria: Rovinj, Pooooola :), Porec, puteti face un day-trip la Plitvice (parcul ala national cu multe lacuri turcoaz si cascade - poate iti amintesti din pozele mele).
De la Budapesta aveti autostrada pana la Rijeka si de acolo e la 2 pasi.
Mai uite o cazare:
http://www.kolmanic.hr/en/photo.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

vrem si noi sa ajungem miine dimi in H, la insula copiilor. cum se face? cu vaporasul de langa pavilionul cu magazine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!
miri,catutza,lavi,camelia,dordia,mihaela, madutza,madau,mady,ina,ripley,corap,meems,maria,coralia,joy,alinus,noki,leea,addya,pumba , multumesc de urari , fete dragi!

Nu reusesc sa intru prea des pe net, si acum cu greu am reusit sa citesc!Probabil de la sarcina, sau nu, am o ameteala continua si un rau total , iar daca citesc pe calculator sau la tv mi se face rau imediat, cu senzatii de voma.Nu am mai auzit de astfel de simptome in sarcina.Cu Flavia a fost bine, au fost doar greturi 4 luni, dar acum stau tot timpul in pat cu ochii inchisi.Am o stare de slabiciune, de abia pot merge prin casa. Nici nu stiu cum voi ajunge la serviciu.

Va doresc multa sanatate si niste copii ascultatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Azi am avut program de smotru prin casa, asa ca n-am iesit in parc dupa amiaza, a iesit Virgil cu fetele dimineata.

Mara sarcina usoara!!!!

Mergi la inceput