Colectia de toamna-iarna 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaa.....ieri seara mi-am gasit IAR masina super zgariata in parcare, e facuta varza, nu vreau sa va mai descriu ca iar ma apuca dracii, acu tre sa-mi pun fundul in ea si sa ma duc sa-mi fac constatarea s-o bag la vopsit, o sa avem de stat pe acolo, Miruna striga de 1 ora ca vrea la Auchan la "bile", Marius ma suna sa vin repede acasa ca vine femeia la curatenie si sa vin s-o iau , maine dam o raita pe la mare asa ca trebuie sa fac ceva bagajele si mancarica pt Miruna....asa ca, vorba unui prieten de-al nostru sunt intr-un "big shit". Nu stiu cand le-oi face pe toate. Aaa, sa mai zic ca ar trebuie sa ma si epilez?

Dar destul cu plansetele, sa revenim la tema zilei...total de acord cu Anda, in mare parte procedam la fel, eu o las sa exploreze tot, la noi faza cu "face Miruna singura" e veche deja, ieri ne-a exasperat sa o lasam sa manance mancare chinezeasca cu betisoarele, ca l-a vazut pe tasu' cum manca si vroia si ea. Dar incerc sa profit de faptul ca e bagacioasa si curioasa si incerc sa o implic in diverse activitati. Dimineata facem amandoua patul, eu pe al nostru, ea pe al ei, scoatem pijamaua la aerisit pe balcon, i-am pus canile jos intr-un sertar asa ca isi ia singura laptele din frigi si isi pune cat vrea sa bea, am rezolvat astfel problema presanta cu varsatul/ e prea mult lapte/mai vreau lapte, o las sa dea cu matura ea, eu dau cu mopul apoi, cand gatesc o las sa mai taie si ea ceva legume, a invatat astfel ca e periculos sa te joci cu cutitul pt ca faci "buba rau", s-a taiat odata la degetel, acum e foarte atenta, cum te vede cu cutitul in mana vine si-ti atrage atentia sa nu te tai, am lasat-o sa-si parleasca palma la fierul de calcat si acu' fuge de el ca de dracu', isi pune/scoate singura reductorul de WC, se sterge, trage apa si se spala pe maini ( face baltoaca in jur, dar incercam sa-i explicam ca trebuie sa fie mai atenta, uneori ii iese alteori nu), se duce singura la nani seara (ceea ce e cea mai mare realizare pt mine)...si multe multe alte chestii..Am renuntat sa ma mai pun contra ei, incerc sa nu ma mai enervez..ceea ce ma omoara este ca are o energie fantastica si e super, super nazdravana, ii trec prin cap numai prostii

Ar fi multe de scris....eu personal sunt convinsa ca numai lasandu-i sa experimenteze pe pielea lor anumite lucruri vor invata sa faca diferenta intre ce e bine si ce e rau, intre ce e normal si ce nu.

Trebuie sa plec....va pupez cu drag

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hai ca azi e mai bine.In sensul ca a mai uitat.Ideea e ca m-a scofolit pediatra lui de numa ca din cauza pampersului e asa.E pe dracu.Ca in pampers mai face cit de cit,da daca-i zic de olita sau i-o aduc isi reprima imediat reflexul si nu mai face nici sa-l omori.Nu stiu unde om ajunge.Ce-i interesant? Ca n-avem,zic io dupa o savanta scotoceala, gastroenterolog.
Corap i-am dat sirop Hadas, mi l-a trimis o prietena din Iasi,dar degeaba.
Mada inteleg ca e chiar bine? Parca n-mi vine sa cred desi eram sigura ca asa va fi.
Maria am reusit sa-ti vad bobocica la botez si m-am lins pe buze de pofta...cum as vrea si eu una...
Mara,Mimi ma bucur pentru bucuria voastra.Felicitari!
Anda monologul ala cu masinile e spus de "mutulicul" ala despre care se plingea ma-sa ca nu leaga doua vorbe? Cred ca reclama aia cu pepsi sau cola,ce era, si-a facut treaba.Da de unde stie maica marcile???
Lavi ha ha ha, bine ca-i satios si plin dulapul lui Nati.
Joy rau cu rau dar mai rau...nu stiu daca sa dau crezare,insa as zice ca mai e loc de intors.Am impresia ca domnul tau a ramas f suparat din cauza ca i-ai cam nesocotit decizia de a nu-l avea pe Alex si acu iti dovedeste prin orice mijloace ca ai gresit.La dracu.
Roxi s-a ma dat Alexia pe brazda? Cum se mai poarta cu fra-su?
Crizele mai acu -acu nu ma pling.Parca s-a mai cuminti T.Dar desigur are uneori un comportament de chiar as zice ca-i nebun.Il tine cite 20 de minute o criza de-aia in care urla,plinge,arunca,loveste,se trinteste,fuge de colo colo fara directie...ma sperie.Apoi zici ca nici n-am copil asa-i de cuminte.Da imi ies rpd din pepeni si la mine punctele 1,2 si 3 descrise de Lavi sint intr-un amestec de nedescris si cred ca e unul singur daca nu cumva 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Exact ceea ce zici tu Tania am invatat eu la Psihologia educatiei.Semestrul trecut am avut examen.Si am citit manualul wow,extaziata.Mi-a placut f tare si am bagat la cap cam totul despre stadiile dezvoltarii morale si nu numai.Dar cind sa le aplic? Ciu-ciu.Tot nervii primeaza si o iau razna.Deci problema e la mine,caci stiu sigur ca al lor comportament e perfect normal.Cum merge pensiunea?
Mada da ce fac aia concurs de zgiriiat masini?Iar a ta a cistigat?N-are nimic Miru dupa B complex nu?
Anda daca-ti vine sa crezi, m-am rugat de toti medicii la care-am fost sa-i faca li T o ecografie.Si TOTI au spus ca nu are nicio eficienta ,ca asta nu da nicio relatie despre problema lui.Ar fi o alta metoda,ceva cu introducerea unei substante de contrast prin anus...nu am retinut exact caci mi s-a facut pilelea de gaina cind am auzt.La asta parca nu l-as supune.Cre ca tb sa mai insist.Ori ma duc de nebuna la un ecograf in oras si spun ca vreau si gata.
Simina cum esti cu inima?La mine se pare ca merge spre bine.
Alina da-i inainte.Oricum intr-o buna zi trebuia sa faci asta...Inceputul e greu.Doar el.
Anda daca as cataloga drept crize manifestarile lui Chichita (de ex ritualul baitzei),zic "daca", atunci T e cumintenia intruchipata.Cred ca,inca im mentalitatea noastra mai functioneaza inca,spre rusinea mea,chestia cu capra vecinului.Sau, daca e prea tare spus, mai bine sa-i zicem "puterea exemplului" pozitiv sau negativ.Tot astfel,am ajuns eu la concluzia ca Tudor al meu e in fapt un copil cuminte cu iesiri,ca fiecare din noi.Si nu stiu daca nu cumva sa ma intreb de nu-i mai bine sa fie strulubatic,ca doar acum i-e vremea...Ciudat cind e bine,de ce-i bine,cind e rau de ce-i rau...
Dordiabuna dimineata,in fiecare dimineata.Peste vreo 5 ani cred,ai sa apuci sa dormi si tu macar pina la ora 8.

Eu am luni examen la logica.Bleaaah.N retin exact cine zicea ca i-a placut logica.Da de va pun o "monstra" (femininul de la monstru) de exercitiu, doar sa vedeti cum arata, va cruciti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragele mele, mi-a placut muuult de tot cum ati povestit voi despre experientele cu pustii vostri! Foarte folositoare!
Tania , foarte frumos!

Si pentru ca suntem in prag de alegeri ... Aveti grija cum votati!
Campanie Electorala :D :))

Se spune ca, la facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-iajuta pe oameni sa

prospere, a hotarit sa dea fiecaruia cite doua virtuti. Si asa fu.

- pe elvetieni i-a facut ordonati si respectuosi fata de legi;

- pe englezi - perseverenti si studiosi;

- pe japonezi - muncitori si rabdatori;

- pe francezi - culti si rafinati;

- pe spanioli - veseli si ospitalieri;

Cind ajunse la romani,se intoarse catre ingerul care scria si-i zise:

-Romanii vor fi inteligenti, cinstiti si PSD-isti;

Cind termina facerea lumii, ingerul ii atrase atentia:

-Doamne,ai dat tuturor popoarelor cite doua virtuti iar romanilor trei; in

acest fel ii vor depasi si exploata pe toti ceilalti.

-Aoleu, asa e! Ai dreptate! Da, dar virtutile dumnezeiesti o data acordate,

nu se pot lua inapoi; asa ca,fie, romanii sa aiba trei virtuti! Doar ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua in acelasi timp!

Si astfel iata ce s-a intimplat:

-Romanul care e PSD-ist si cinstit, nu poate fi inteligent ;

-Cel care e inteligent si PSD-ist, nu poate fi cinstit ;

-Iar cel care e inteligent si cinstit nu poate fi PSD-ist.

TRIMITE ACEST MESAJ TUTUROR, ASTFEL INCIT ATUNCI CIND SE VA MERGE LA VOT, SA NU SE INTIMPLE CA CINEVA SA-SI PIARDA INTELIGENTA SAU CINSTEA...

ATENTIE! DACA NU O FACI, PE MONITOR TI SE VA INSTALA PENTRU TOTDEAUNA O POZA A LUI ILIESCU SARUTINDU-SE CU NASTASE!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello! Remember me? Io-s la scoala acuma, ma pregatesc psihic pentru examenul de peste 2 ore... Nu am mai intrat pe forum, de fapt pe PC de luni, dar m-au informat spionii ca ati intrebat de mine, asa ca am intrat sa va dau niste floricele!

Am o perioada full de toceala, Adila e la Bistrita, mama are un studiu de predat, deci sunt cu bufnita pe cap si numai Flori ma ajuta. Noroc cu ea.

O sa citesc din urma diseara sau duminica, ca vad taaare multe subiecte interesante!

Doar 3 chestii:

Mara, sa-ti fie de bine burtica in crestere! Sarcina usoara!

Ripley, nervi de otel si muuult tutun.

Vecina Mitza, pleci la Targoviste? Ca daca nu..ehehe..ne vedem in parc, ca deh, sunt de garda.

Am fugit. Ma duc sa mai ingras nitel porcu'.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea...sper sa nu ai dreptate...si sa apuc mai des sa dorm pana la 8...si mai repede. Offf....de somn sufar...ca eu eram o dormicioasa...si asta ma doare cel mai tare...ca nu pot dormi in voie. DAr trece si asta!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou, helou.

LEEAhmmmm mai are Cristi tendinta de a-mi reprosa ca trebuia sa ma astept ca cu 2 copii asa va fi casa tot timpul.
durerea mea este ca daca inainte eram disperata cu curatenia, acum sunt DOAR rezonabila. cand spun ca-i mizerie, chiar este. de ex ieri cand am iesit afara, a trebuit sa ma sterg pe talpi cand m-am incaltat ca eram plina de nisip si frimituri uscate de paine. si ca sa numai zic ca fiecare pas facut pe gresie era o provocare ca ramaneai lipit.

DAR, in majoritatea timpului, Cristi se impaca mai bine cu Alex.
in fine, situatia s-ar remedia considerabil daca am putea sta de vorba si daca nu ar trebui sa stau cu sa-i spun fa aia, fa aia, fa aia. le-as face singura ca le fac mai bine, dar ar trebui sa stea el cu copii ceea ce nu se prea poate.

LAVI tu ai vb la gradi sau la cresa pt Natalia?? adica gradi a Silviei are si cresa??

eu aveam o promisiune de la cineva ca ma costa 100 euro si il am sigur la gradi din toamna.
dar m-a sunat aseara sa-mi spuna ca nu mai poate pt ca directoarea a avut ceva reclamatii (numai anul trecut a avut 2 copii bagati pe spaga de la fata asta) si s-au facut controale si anul asta se face comisie care analizeaza dosarele.
plus c ami-a zis ca daca nu are 3 ani impliniti pana cand incepe gradi..no way.
la alta gradinita scrie clar ca daca nu are 3 ani impliniti pana la data de 01.09 nu-l primeste, la alta s-ar putea sa nu faca grupe mici pt ca nu au educatori!!!! si la alta am vb cu o vecina care se cunoaste bine cu directoarea dar nici nu a vrut sa auda daca nu are varsta. si-mi mai ramane numai una. la care inca nu am fost.

dar acum ma orientez catre crese. si sper sa rezolv cu cresa. nu am putere sa stau cu amandoi acasa inca 1 an, plus ca ma bate gandul sa ma intorc la servici din primavara, plus ca as fi vrut ca Vlad sa-si face ceva imunizare pana incep eu serviciul...si asa ma gandesc ca daca incep munca si incep si ei sa raceasca nu am cu cine-i lasa.

TANIA multam de sfaturi. super utile. ma bucur ca ai intrat sa ne spui.
si la faza cu dormitul...cale lunga. Vlad in general face galagie. adica, ii spun sa nu mearga cu tricicleta in bucatarie ca doarme Alex, nici nu se sinchiseste. ieri de aia a si facut cunostinta cu batul pt ca a inceput sa urle in bucatarie si Alex dormea. si de fapt urla ca a scuipat mancarea pe el.
alt ex: de la o vreme uraste sa face baie. si sa-l mai si spalam pe cap...e jale rau de tot. la-m pacalit serile trecute sa lase capul pe spate ca nu-i intra sampon in ochi. cand a vazut el ca intradevar nu-i intra, la urmatoarea clatire cu dusul a lasat frumos capul pe spate si apoi l-a lasat in jos, cu ochii deschisi ca sa ii intre totusi apa in ochi. si bineinteles ca a inceput sa urle. imi venea sa-l trantesc de toti peretii. cateodata ma mir de unde naiba am atata calm in mine. ca nu mereu imi sare tandara, doar c am-am cam saturat sa-mi zica vecinii : "vai, dar imi venea sa bat la usa sa vad ce a patit de urla asa rau saracutu". a zis Cristi ca atata le-ar trebui sa bata vreodata la usa.

IOANA am patit si eu faza cu Vlad care cum venea Cristi acasa, era JALE, JALE, JALE. dar cand avea Alex cam 1 luna. si l-a tinut vreo...1.5-2 luni sa stii. dar nu ca nu vroia la Cristi avea crize de urla din orice prostioara.
vedeti ca eu folosesc numai cuvantul urla. asta pt ca nu pot numi plans crizele lui, chiar daca are niste lacrimi de crocodil..de zici ca si-a varsat apa pe el, asa-i de ud tricoul.

CORAP esti o mama minunata. ideala. as vrea sa pot fi si eu asa.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ma bucur mult ca ati extins discutia despre crize, tare bine prind toate sfaturile si experientele

Mandy, un gand bun si de la noi pentru baietelul bolnavior! Iar cu vaccinurile nu va agitati, intr-adevar e mult mai sigur sa nu le faca, cel putin nu acum, pana nu rezolva problema.

Leea, Anda, din sumarele mele cunostinte medicale pot spune ca echografia nu merge oriunde/oricum si in special ne se preteaza deloc la organele/zonele in care exista aer, cum e cazul colonului. De asta se face faza cu substanta de contrast sau colonoscopie sau... ce zice

Multumim pentru aprecierile ref. la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau ce frumos le spui...complet de acord.
JOY din experiente traite/povestite de altele un sex cu nabadai, satisfactie mare (la el) rezolva multe.garantat sta Cristi cu 2 copii a 2a zi.pot sa pun si pariu.

sa nu credeti ca-s obsedata eu de sex, ei sunt, asta le suceste creierul.

fi-miu a facut si ieri un pic de febra dimi, dupa vaccin, a trecut cu panadol, acu parca mai merge schiop cateodata, se mai miorlaia si in somn....bine ca a trecut ca tare frica mi-era de el.

la gradi il dau din primavara viitoare la particular p-aci prin cartier ca-s multe.

ce ma enerveaza ca nu se mai pastreaza logarea de la o intrare la alta, nu pot sa pun cursorul unde vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Felicitari viitoarelor mamici de BB2!
Eu recunosc sportiv k nu mai am curaj sa fac unul, nici nu ne dorim in mod deosebit, nici eu nici sotul pt ca si prima sarcina a fost cu risc, si a 2-a e foarte probabil sa fie cu probleme. Mai bine stau in banca mea si asta e...

Hai sa va zic si eu cum e cu crizele lui fi-miu. Nu e. Adik nu face. Nu stiu de ce, n-am facut nimic special pt asta, atata doar ca i-am trasat niste limite de la inceput, de cand a inceput sa mearga in premergator. Nu am tipat la el, dar am un anume ton scarbos pe care-l scot la iveala cand am repetat ceva de n ori pe ton normal fara efect, ton care-l face si pe tasu sa reactioneze prompt, daramite pe fi-su. Nu l-am batut pt chestii gen spart-tipat etc dar lam mai articulat in parc cand a lovit FARA MOTIV alti copii. Daca a lovit ca riposta la bataia primita de la altul....no way. Ideea e ca eu singura cu el acasa si cu job care presupune lucru de acasa a trebuit sa creez-induc-modelez ce vreti voi sa ziceti un comportament care sa-mi permita sa mai fac si eu cate ceva fara sa stau cu frica de prostiile lui fi-miu. Va dati seama ca eu am o camera -birou in care sunt in functiune aproape permanent 2 calculatoare, imprimanta, am scule foto-video, fire-cabluri-prize-etc etc. Ei bine, nu le atinge. Daca vrea YouTube sau ceva vine si cera, il pun la comp, ii dau mausul, ii deschid pagina cu favorite si..se descurca. Dar daca iese din pagina aia ma cheama, nu butoneaza aiurea. La fel la DVD, isi pune filmul, dar daca se incurca in meniu ma cheama. Nu umbla la creme/medicamente/farduri etc etcd. Are parfumul lui, ales de el, i-a inhatzat lui ta-su un oriflame, si daca vra ma cheama sa-l dau, l-am lasat odata sa-si dea singur si si-a dat in nas, de atunci s-a potolit cu spray-ul.
DAR afara se rupe filmul. E ca Anais, n-are si n-a avut niciodata frica de nimic. Se da pe ce nu te astepti in materie de tobogane-leagane-roata etc etc, fuge de langa mine si nici macar nu se uita ca nu vin dupa el, ma dispera.
Normal ca are caposeniile lui, la care aplic time-out, dar nu intr-un loc anume, il pun la colt unde apuc, special sa nu prinda frica de un coltz anume, sau daca nu e la coltzul "lui" sa nu care cumva sa creada ca aia nu e "pedeapsa". Doamne-ajuta, sunt multzumita per ansamblu.
Nu ma intelegeti gesit, nu e vreun super-cuminte, dar asa cum e el noua ne merge bine.

Of mai Leea, ma doare sufletul de T. N-ai cum sa vii cu el la Buc. pt un control?

Joy draga mea, mare dreptate are Miri. Stiu pe pielea mea asta.

Pentru restul mamicilor de teroristi: vine vara fetelor, o sa stam mai mult afara si or sa fie prea obositi pt fitze si urlaturi. Sper.

Poop u all!

Mergi la inceput