Colectia de toamna-iarna 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 19

bb_alinus spune:
Mey acu citii un pic, intre o ciorba si un probat de "tzoale" ( vai ce detest cuvantul asta) si m-am prapadit de ras la prostioarele Soranei - auzi baba cloanta - da de unde le scoate frate?
Ca si poetul cu Trafic info!!! Super!
Haideti sa le scriem undeva! Ma gandeam sa deschidem un blog al colectiei in care fiecare sa scrie perlutele!
Io sunt happy: dupa vreo 2 ani de probat pantaloni olandezi, mi-am gasit in sfarsit o pereche care imi vine....adica nu innot in ea, ca de lungi mi-s lungi si o idee infima cam largi....da i-am luat ca deja faceam un fix in a proba toti pantalonii din magazine . marimea 32, in conditiile in care din Fr imi iau 36....
Noki cum fu la examen? sper ca ai luat un 10 mare si frumos!

soanso spune:
salutare,
azi de dimineata s-a rujat Sorana
nu va zic ca avea ruj pe limba, dinti in gurita,pe obraz,...mi-a facut praf rujul,abia am reusit sa o curat calumea.
bb-alinus cu perlutele e idee buna eu ma gandeam sa le notez intr-o agenda ,cred ca urmeaza multe deacum incolo!
aseara de exemplu se chinuia sa inchida usa cand a vazut ca nu poate a zis :"nu ma asculta usa asta!"
azi erau pe masa intr-un bol cateva piscoturi si le incepea doar ,Sory a spus sa i le iau ...Sorana foarte serioasa spune:"Doamne feri nu ma lasa sa mananc!"
am fost azi in parc ,ne-am dat cu barcuta pe lac...
Corap felicitari pt cele 4 kg...eu cred ca m-am ingrasat vreo 3-4 kg luna aceasta.
mara,saracuta de tine chiar asa de rau iti este??uf cand ma gandesc ce rau mia fost si mie pana la 4 luni...vaiii...ai grija de tine si de samburel.
o seara linistita si Duminica placuta!
SOSO (20 dec 2005)

catutza spune:
Sa ne traiasca copiii!!!! , sa creasca mari, sanatosi si sa fie cuminti
macar cand dorm
Lavi , cand ai tu timp vreau si eu ceva info despre Sozopol : se poate parca oriunde sau sunt parcari cu plata ca la Nessebar, este mare statiunea? ceva interesant de vazut? speram sa ajungem si noi anul asta in vizita...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

dordia2000 spune:
Buna fetelor!!! tuturor copilasilor lumii!!!
E o vreme de cacao afara....si ce planuri aveam...si plus de asta..Stefan s-a trezit captusit cu muci aposi...si stranuturi. O fi de la masele...ca ii dau ultimele maselute...o fi de la vaccin...sau cine stie cum o fi prins raceala asta. Ma duc la farma sa ii iau oscilo....si ii pun pic in nas...poate ne trece rapid.
Tudor e un cumintel, sta toata ziulica cu noi in casa...nu mai vrea sa stea la el in patut in timpul zilei...asa ca....suntem mai tot timpul impreuna.
Va poop ca ma duc sa iau praji dela cofe...si sa fac ceva de papa pt la pranz.
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Noki_Lara spune:
Hello! Sa ne traiasca gasca de copilasi!
Io-s amarata ca in singura mea zi libera cu bufnita nu am reusit sa ajung unde am planuit, adica in Gradina Botanica...da' tot am mers macar la votare. La ora 9.30 ne infiintam sa votam...ma rog, adica Sarah, ca io nu am avut dreptul de a pune mana pe stampila.
I-am dat azi cadou de 1 iunie bucataria dotata cu toate cele pe care i-o luamse deja de haaat timp. E fana. M-am scos, cred ca-i pasez gatitul.
La examen am facut ok, dar nu stiu nota. Saptamana asta am inca 2 examene, joi si sambata, unul dupa altul, ca deh...asa sade bine studentului. Deci urmeaza tot o saptamana grea pentru mine.
Cam atata despre noi. Pup colectia draga!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

lavi02 spune:
Hello,
Voiam sa raspun 1000 de chestii dar imi tot aduc aminte dupa ce inchid compu'.
Alinus si eu am o frustrare maxima cu pantalonii, probez zeci de perechi pana imi vine una si la talie si la sold. Asa ca te inteleg
catutza unde mergeti in Bg si cand plecati?
La Sozopol, dandu-se harta de mai jos:
http://www.sozopol.com/info_map.php
Zona de interes este peninsula din susul paginii, peninsula mai ascutita ca sa zic asa. Acolo e orasul vechi, f pitoresc. Noi am parcat undeva la intrare, in zona portului, in stanga parculetului; nu imi mai amintesc daca am platit ceva sau nu.
Fata de Nessebar mi-a placut mai mult pt ca nu e aglomeratia aia de magazine & tarabe care toate vand aceleasi prostii si turisti.
Ce e la sud fata de parculetul din mijlocul imaginii e statiune noua.
In golfuletul din mijloc am facut noi plaja si ne-a placut mult pt ca intrarea in apa e foarte lina.

camelia_daniela spune:
Salutare si de la noi!
LA MULTI ANI TUTUROR PITICILOR COLECTIEI ! Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!
Si pe noi ne-a indispus vremea asta ... nu prea am putut sa ne "desfasuram" in voie, dar oricum am iesit la miscare, mai mult ieri decat azi!
Poate reusesc sa pun si ceva poze de w-e...Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

catutza spune:
Lavi , multumesc pentru raspuns.Noi tot in Pomorie mergem nu avem bani deocamdata pentru altceva
dar e bine si asa decat deloc
, o sa plecam pe 19 iunie pana pe 25iunie.
Am intrebat azi la ARGAF, de asigurari, ne-a zis ca ne costa 14RON pe o saptamana/pers, asigurarea fiind de 10 000E. Mi sa parut cam putin dar tipul a zis ca e tara limitrofa si ca daia e asa putin. A zis ca 10 000 e maxim ca plafon , tu stii ceva de treaba asta?
Noki , mult succes la examene!
Camy , asteptam pozele
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

camelia_daniela spune:
Neatza!
Cata, nu am reusit deocamdata sa pun poze, s-a blocat netul aseara ! Incerc azi!
Nu-ti face probleme de asigurare, fa-o sa fie facuta, insa sa dea Domnu sa nu aveti nevoie de ea! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Noki_Lara spune:
Mneatza! Noi pana la urma ieri ne-am luat revansa si ne-am distrat aseara, in Cismigiu. Initial a fost nu full, ci extrem de full, dar la primele picaturi de ploaie poporul s-a speriat si a fugit acasa, asa ca noi care am ramas ne-am scos, ca ploaia a stat in 10 minute si copilele s-au suuuper jucat.
Asa ca cuscra Xandra, nu ai fost deloc inspirata ca ai plecat!
Iaca poze din week-end: http://picasaweb.google.com/andra.ghibutiu/IUNIE2008/photo#5207169216695401394
Multumesc de urarile de bafta la examene. Ma reapuc acuma de toceala, asa ca ne "revedem" cand m-oi mai elibera putintel.
Pup colectia draga!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!