Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor multumim de urari. Nici nu stiu ce repede au trecut 4 luni. E greu da taaare frumos, cum spunea si Danonique.

Miri draga uite ca nu reusesc sa ma decurc asa bine ca nu-mi iese sa-l culc pe Marc la pranz de la o vreme nicicum. Asa ca am facut consiliu de familie cu tati si am decis ca de luni va ramane la gradi program lung sa doarma acolo, poate reusesc ei si asa ne vedem dupa amiaza cu totii relaxati numai buni de mers in parc.
Eu sincer te admir pe tine ca ai reusit cu 2 pici sa iti mai iei si un job.

Laura Ioana pai daca afara sunt peste 17-18 grade nu e nevoie de caciula decat daca e vreo vijelie.

Laura Dimitris nu are sens sa pui la suflet daca oamenii nu pricep ca le dai niste sfaturi bune, sau macar nu au curiozitatea sa verifice daca o fi adevarat ce spui, mai ales daca sfaturile vin de la o mamica cu experienta. Auzi tu, sa am curte, ca numai la asta visez, i-as tine toata ziua numai afara si asta care are nu stie sa aprecieze ... Iar despre frig, pai nu d;aia exista haine, sa-i imbracam? Eu una l-am scos pe Andrei la 10 zile si era mijlocu iernii cu minus pe termometru.

Ma duc sa pun niste poze asa de ziua lui Andrei

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Tocmai am scris un mesaj si a disparut!!! E din cauza reclamei la pampers care apare mereu si oricand!!!!
Ziceam (poate a aparut mesajul deja) ca am si avut succes: pampers cu kk!!!! Poate facea oricum si eu l-am diversificat! Si anapoda cu pireu intai! UF!!!!!Numai sa nu dam in extrema cealalta sa tot spalam poponeata azi!!!!!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Asa,
Miri chiar vroiam sa zic.... way to go mom! Ai luat un demaraj in tromba: curs de flamanda (era sa scriu flambata), job, carnet, masina!!!!! Succese pe linie, copii frumosi si fericiti, familie grozava!!!!! Tine-o tot asa!!!!
Vb de job! Azi dimineata am stat pe mess cu cea care a ramas sefa in locul meu .... ziceam ca parca nu l-as da pe Benji pe nici un job! Dar in alte zile as vrea sa stiu ca am un job la care sa ma intorc la anu, care sa imi asigure in curand o casa mai mare, curte, gradina, etc! Cand revenim din Ro in septembrie musai sa incep sa holbez ochii pe net si in ziare de joburi!!!!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Bunaaaa!

Sunt foarte fericita. Ieri am implinit 12 ani de cand sunt cu Dani si ne-am sarbatorit. Am fost la teatru, o piesa cu Marcel Iures, in regia lui Alexandru Dabija, "Capra sau cine e Sylvia?" si apoi la Jaristea sa mancam. Acum sunt pe terasa, tocmai am primit cadoul lui Dani, Mariuca doarme si eu citesc ce ati scris ieri.

Stancuta, pretty please, vreau amanunte despre acea cresa. Daca este si cresa, ma foarte intereseaza. Te rog, ori aici, ori pe privat... oriunde. Ca am inceput o mica cautare de bone... si nexam. Iar fosta mea colega de liceu deja e disperata. Si cauta doar de 2 saptamani.

Mai citesc si mai raspund.

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Alinus, dar ti-a dat si solutii medicul tau? Sau a spus doar ca se anemiaza micuta Anita si atat? Am facut un calcul. Media pe luna ar undeva la 640 grame. Asa, si?? Da, stiu, minim 750 grame pe luna. Dar cum exista copii care iau 1.200-1.500 grame pe luna, nu vad de ce n-ar exista copii care iau 600-700 grame pe luna. Nu stiu ce sa zic... mie mi se pare relativ ok. Da, e mai slabuta, mananca poate mai putin... dar nici tu nu esti vreo baschetbalista.

Mitshu, n-am stiut ca ieri a fost ziua ta. Pai "La Multi Ani!!" cu bucurie, mai mamico dulce!!! Sa te bucuri de bebe C. si sa fiti fericiti!

Shose, "La Multi Ani!" si tatalui tau, sa fie sanatos si sa se bucure de nepotica lui.

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Bunaaaa!

Stancuta, pretty please, vreau amanunte despre acea cresa. Daca este si cresa, ma foarte intereseaza. Te rog, ori aici, ori pe privat... oriunde. Ca am inceput o mica cautare de bone... si nexam. Iar fosta mea colega de liceu deja e disperata. Si cauta doar de 2 saptamani.

Cretulina, eu nu am cercetat prea departe...dar am aflat ca au site: http://www.casafericirii.ro/
Gasiti acolo date de contact si sper sa va raspunda la tel / e-mail.
Nu stiu unde citisem ca la cresa ar primi de la un an jumate in sus...trebuie verificat insa. Succes, si poate ne dai de veste pe urma!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, zuzici.

Recunosc, aseara n-am mai avut putere sa stau sa citesc ce se scrisese peste zi.Asa ca recuperez acum.

Cyntia, pupici dulci lui Octi cel scump si cu dintisori.
Ema, sanatate frumosului Milan.
Lala D ce baiat mare ai. Sta deja in fundulet. Si ce frumos e...Pupici.
Simona-gatta... sa mai zic si eu? Mi-au dat lacrimile, sincer... de emotie si de cat de mult m-au atins...pozele voastre.Te admir sincer. Ca si pe Saratica scumpa...
Danonique si noiu tot sterilizator Avent avem pentru microunde si suntem multumiti de el.Am dat vreo 30$ pe el.
Ginette, ce domnisoarea vedeta are mama.Pupici.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Nemary, frumoase poze de la botez, sa fie intr-un ceas bun, felicitari pentru micuta crestina!

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Buna la zuzele cucuietele

Am ajuns si noi azi dimineata in Ro si acush ma framanta tare mult problema vaccinului la fata.
Ce vaccin se face in luna a 4-a aici? Se cumpara de la farmacie? In kuwait in luna a 4a se fac:
- a 3 doza de OPV tipul 1,2,3
- a 2a doza de DPT
- a 2a doza de Hib
-a 2a doza de pneumococcal

Sunt cumva la fel??? Va rog ajutati-ma ca numai la asta mi-e gandul. Am o frica cu vaccinurile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, MICSUNEA! SA FII FERICITA SI SANATOASA!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI LUI CONRAD DE MITSU, LUI ANDREI DE ROLI SI CARLA DE BREAZ!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput