Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 19
Ana68 spune:
Fato Simono....la ce ora e espozitia de catei...????Poate trag si io o fuga cu "patrupezii" mei...furia roza si fulgerul albastru...
poate il conving si pe tunet singuratic sa mearga...![]()
Beeeyyyyy....vaz ca intru in familia lui Winnetou...ma fac de-o cumatra cu el...![]()
![]()
![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
da, da, sari cu amanunte aci!!!!!! ca la aia de flori va zic io:
8-11 mai 2008
hala timco, circumvalatiunii, orar: 9-20
dana, hai mai, doar n-o sa ciocniti cu ceai de menta!!!!!!un furazolidon si trece!!!!!
Mariaa spune:
Fato Anooo
sa-nteleg ca ai gasit o gaura si zici prezent?? ![]()
![]()
iespozita de e dimineata 9-10 pana dupamasa sambata si duminica -cara-ti fulgerele si traznetele pe acolo poate ne si intalnim
de un' stiu la ce te-ai gandit?! ete na, am stiu ![]()

io-s in dubii daca sa mergem cu O'stai sau fara el..ca daca-l iau pe domnia sa adio liniste si enjoy pe acolo...o sa fie dezmat, o sa vrea joaca cu fiecare in parte, egal copil sau caine ![]()
mai videm..
la noi pe role toate,
azi l-a dus al meu pe unu de la politie sa-i faca poza la mamon pentru buletin, maine insa mai trebe dusa nush ce hartia pacii de handicap la politie...
io miercuri am programare la neurolog pentru discutat rezultat RMN
acasa avem atata treaba da' nu ni se leaga nimic de maini, domneste o lene din aia de nu ne vine sa mutam nimic de aici dincolo
in rest nimic...
nu mai dau astia o vacanta cumva? nu mai vine nici o sarbatoare?! 
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
katik spune:
simonica mama draga, daca ar fi dupa mine, ti-as mai da o vacanta de cel putin o saptamina
dar nu depinde de mine

rind pe rind se rezolva toate!
o sa-l conving si io pe sotz sa ne duca cu mic cu mare la kutya, sa vezi atunci fugit dupa ciini, ca fug doi in trei parti![]()
![]()
![]()
Mariaa spune:

buey...mi s-au lipit ochii de monitor aici...ce kutya viseaza Katik a mea, imi zic?! ...cred ca am citit de fro 4-5 ori pana m-am prins ![]()
pentru fete nemaghiarizate
kutya=caine 
pai daca ne mobilizam repartizam cumva nr. de cupii la cati o sa fim acolo
poate baga nasu si Lormi daca tot o pune de-o treaba ![]()
pentru Emma
katik spune:
ma gindeam ca la expo de flori ar fi mai usor, ca florile nu misuna dar totusi nu-i chiar asa, ca de ex, robi al meu ar "plivi"/"rari" un pik florile din expozitie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mariaa spune:
dada si de la kutya la Banica in Unirii 
fix a coco chanel o sa miroasa dupa noi 

imi amintesc ca la 18 ani (ai mei) a avut concert in sala Olimpia si io mare fana la ora aia impreuna cu neste prietene l-am asteptat dupa concert sa ne dea autograf si ne-a tzucat...moamaaaa, imi ziceam ca nu mai spal o saptamana obrazu' stang unde tzucase printu' Banica, zici ca era poleit cu aur....
ce vremuri fratele meuuuuuuu 
pentru Emma
katik spune:
da' de ce nu??? un nou model!!! tocmai ziceau astia pe la tv ca s-a descoperit si parfum cu miros de gratar, fum etc. asa ca de ce nu si parfum cu miros de....kutya?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
io inca nus tiu daca ma bag si la unirii, vad cum o fi pe acasa![]()
Ana68 spune:
Simonooooooo...te-ai pupat cu Banica Jr.??????....ptiui
bine ca nu te-ai maritat cu el....![]()
![]()
![]()
Hai lasand glumele de-o parte....Si Kati si Simona...m-as bucura sa ne vedem acolo...Numa' zi-mi unde anume e espozitia:in Muzeul Satului?pe langa el?
Eu habar nu am unde e,de exemplu,gradina zoologica si nici nu stiu s-o nimeresc.
Asa ca virgula cand plec de acasa,daca vin,te sun Simonelu' sa spui p'unde esti...poa' ne videm...ca numaru' lu' Kati nu stiu...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana