Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Vai de kuiu babei ... Lori face tot cortegiul de simptome insotitoare luatului de antibiotic, adic diaree si afte, asa ca pe langa batalia siropelului naspa acu trebuie sa gasesc smecherii ca sa-i indes Biotix si sa-i fac badijonari. Calin a venit de la lucru acasa cu frisoane si febra, cica nu ma doare nimik da il vad eu ca-i gata ca bateria. Iar eu, pb de atata stress, alergatura si nervi fac iarasi o criza din aia de ma doare ca naiba kuiu. Ma duc sa caut o craca si sapun ... funie am in garaj. Daca pana duminica ne revenim cat de cat am merge si noi la exop de cutzulake, chiat ca am un presentiment ca ne intoarcem de acolo cu vreun exemplar, atata isi doreste Lori un caine ... deci am sa am 2 soareci, un iepure,un caine ... unde o fi sfoara aia?

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dada, la Muzeul Satului!
luam si scula de pozat sa printem fulgere si tunete si tzunamii si Robi-isti si Kristinutze si daca sa forteaza cucoana Doris, si Inesuci? a? - pe langa kutya
hai, care mai veniti??!?!
mah, da' n-ar fi mai misto duminica la kutya? sa facem si ceva treaba sambata pe acasa? zic si io

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ba da....ca bine zici de duminica...pai dati in sobect si cu o ora,ca sa stim una si buna...eeee?!Hai mai pe dupa-amiaza...ce spuneti?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

buey Dana, nici macar in gluma sa nu zici de sfoara ceva nu stii cum vine gandul , Doamne Fereste!! ptiu-ptiu!
hai, sufulca manecile si ia-le pe rand! le razbesti tu pana duminica! si daca nu trece cu smecta sigur cu un pahar bun de vin va dregeti sau un pahar cu argila, na, ca tot e nunta de lut

io de doua zile cica fac lista cu ce mai am de rezolvat. va imaginati ca si aia mi-e lene s-o fac? care ati zis ca-mi mai dati 2 zile libere? va rog io aveti mila de mine, plssss

noi cica avem nunta de tinichea anul asta

...ma si vad tarand o tinichea... gen cutie de conserva

pentru Emma

Mergi la inceput

sa vina si coana Anda la apel si Dorisake si Aidutzu si care 'or mai fi amatoare de senzatii tari

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

stati nu va panicati ca exist si io numa ca am cuiu astupat de-un morcov maaaare. ca am treaba multa si nu cre ca termin la timp ca deh...io nu fac suplimentare ca n-am chef!!
si acasa ii in vizita maman si nu poci nici sa respir de ea. se tine dupa mine si la pish

si noi mergem la expo de caini cu tobi. sa veniti la galerieeee!!!
va scriu io unde ii, cred ca ii la strand aici pe lugojului unde o fo concertu cu iglesias.
da va zic sigur deseara.

tzuc si fug

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai sa fiu sinistra si rea ,apropos de ce scria Simonelu' oleaca mai la deal in foaie....

Buey Dano...io am si sapun si shfara...iti ca't si un copaci...tu numa' zi de care sapun vrei,Protex,Palmoliv sau de casa?Ca io d-astea foloseste acuma...vezi ca de la ala de casa se usuca chielishica si trebe retusare cu farduri la greu...il bagi pe Calin la cheltuiala mare,bashca tre' sa-ti ieie siciru si sa tina si chef de pomana dupa ce intri in peamant....

Sper sa sesizezi nuanta de umor negru si misto profund(pana in fund,apropos de kui)...si sa nu fie cu suparare la matale.Da' vaz ca tie cel mai bine iti pica suturile puternice,date cu bombeul la cui...ca sa te trezesti la relitatea inconjuratoare...Lasa dracu' sforile si hai,pe cai ca se filmeaza,azi aveti timp de sarbatorit si inchinat paharele de vin bun pentru femei sa-l bea barbatii pentru astazi...mobilizeaza-ti omul frisonat,trimite mamanu' si copilu' in delegatie,baga arome de relaxare cu lumanari si betigase parfumate,scoate bunataturi pe masa,uleiuri de masaj si.......sarbatoriti,bay fratilor....ca o viata aveti...Pfuiaiiii,de ce nu mai am si eu mama,bunica,matusa si alte rude asemanatoare prin preajma sa am unde planta gorobeti zapaciti si sa ma dezlantui cu neica Marius?!Orgie curata ar iesi....
Dano,te pup tare si cu foc si inca o daca sa fiti iubiti si fericiti!

Simona...ce sanzatii tari?Unde,cand...?

Ohooooo....super Anda...aducem si pancarde?Abia astept vesti...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

hei, yu !!
Tobi intra in concurs?? moamaaaaaa
noi l-am bagat la dresaj pe O'stai cat a fost mic, dar numa cat sa ne intelegem cu el, nu pentru concursuri.
asteptam vesti.
parca le si vad pe furiile roze Luana si Lori facand galerie
acu nush....lui Cosmin, lui Tobi?!

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

io nu pricep nimik nu8mai ca va tin pumnii la expo care concurati cu patrupedele,distractie vizitatoarelor,

Dana multi ani fericiti
si restul .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput