Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, ce ma bucur ca vii sambata...
Ai primit raspunsul asteptat?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ioooo???? sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit io

Danaaaa deci esti la www.supereva.ro/info.asp?id=1246" target="_blank">nunta de lut!

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Merci de felicitari ... De lut zici? Pai si atunci io ce primesc cadou, o vaza sau o oala ... Mai bine o fi la aia de diamant, daca o sa mai am pe ce-l pune. Ce expozitie de caini, ce expozitie de flori? Io zi inceputa stupid, sotior cu stomac deranjat, cu nebunia din zilele astea am uitat sa arunc din frigi un rest de telemea de la Pasti si logic ca pe ala si-a gasit sa-l manance ieri seara. Nici eu nu ma simt prea bine sper sa ne revenim pana deseara ca altfel sarbatorim cu ceai de menta, romantic, nu?

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

si io prezent...aici...ca sambta nu se stie...

manc mamaliga cu oua sparte si carnatz...ca iar nu am pita...

ieri fetelor...am fost dusa rau da dusa cum nu am fost de mult...am plans de sarea camasa de pe mine...si seara l-am intrebat pe al meu...auzi da io de ce m-am suparat pe tine?...

m-am dus la el cu spenea, cosu, corfa cum vretzi voi sa-i spunetzi cu mancare la lucru...omu era cufundat in munca... si la intrebarea daca a mancat ceva pana la ora aia...el plecat de dimi de la 5...zice da...da ca asa se scape de mine...io ok...pun papa la micro da numa pt mine...si intre timp scote capu din calc si-mi zice azi am mancat numa o banana...si mi-o sarit tzandara...aproape ca am aruncat farfuria...mi-am luat geanta...si am plecat pe coclauri...adica in libertatzii pe o banca...unde-mi plangeam de mila...dupa m-am dus la catedrala...si m-am rugat si apoi am stta pe o banka pe margine...si am zis ca nu plec de acolo pan anu ma linistesc...intre timp m-o tot sunat saracu ...da cine i-o raspuns?

cand ma aprind asa..deobicei imi trece repede...ies afara...trag o gura de aer...si ma intorc calma...ieri m-o tzinut mai fratzica mania...nus ce am avut...atata m-am victimizat...o venit si un popica in biserica la mine cand m-o vazut plangand ...nu a lui deya...ca pe ala il luam la bataie ...m-a intrebat care-i baiul...zic iaca o cearta cu soztul...zice ii place sa bea?....io nuuuuuuuu...o certa banala numa ca acu sunt io mai sensibila...

Dani la multzi ani fericitzi si sanatosi impreuna...

Aida si matzulina...

nu va iau pe rand ca ma duc sa sterg o tzara pe jos...si dupa sa calc camasi...ca daca mi-o veni sorocu...sa nu-l las sifonat pe al meu...apoi fug iar la munca....ca nu am stare acasa...plus ca mi dor de inebunesc de copchii...

pupici la mari si mici..ma duc sa mai manc ceva ca de la mamliga mi s-o facut foame

mihi

ps...deya sau care stitzi ceva studentei sau tinerei care stiu photoshop si care vor sa faca un ban de buzunar...datzi de stire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Neata fetili,v-am visat azi noapte ca ne jucam remi(rummy na cum se scrie)off ce ne mai jucam si tot schimbam mesele intre noi nu stiu nici eu o abrambureala totala....
Danitin la multi ani,sa fiti fericiti distractie deseara.
Maria daca ai timp si vezi te uiti te vreun bichon maltez ne bate gandu sa ii luam fetita baietelului nostru
Mihi cred ca te-am vazut ieri dar nu sunt sigura ca era si eu la catedrala.Cat despre popica ...of...eu zic ca Dumnezeu nu doarme degeaba l-as fi batut eu..are Dumnezeu grija de noi toti.Si el poate ar trebui sa stie asta mai bine decat noi toti.
Ana spor la treburi
Doris pregatesti descantecul ala?Ce zice buni cum se simte in deplasare?
Restu fetelor va pup.Ma pun sa fac bagaje via acasa la mama si la tata.Va pup

Mergi la inceput

Deya
vorbeste mama pe limba mea te rog, dupa ce sa ma uit si unde, ca nu inteleg

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aia am vrut si io sa intreb: e floare sau ciine?????

Mergi la inceput

...m-am prins..sa ma uit dupa caini la expozitie in wk?! da? pai oricum ma uit ca de aia ma duc
Katik pupez cea mai tare soferita din parcare cum se invarte volanul ala? merge greu?

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nuuuuuu, volanu' merge tare usor!!!!! iar frina si mai usor!!!!!ca daca era politaiul linga mine il bagam in parbriz de citeva ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simonelu'......da' de unde sti tu la ce am gandit io?!

Deya...multam'...am terminat cu agitatia pe azi,sper...

Mihi...astia-s hormonii,fata draga...de parca nu ai sti...sa vezi tu dupa ce vine printul pe lume...da-ti trece,iti zic eu!

Bay Dana....la tine se potriveste vorba aia:toate belelele in kuru babei mele...hai luati niste smecta colea ca sa puteti cinsti deseara cum se cuvinte...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput