Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
danitino multi ani minunati impreuna plini de impliniri si fericire
si o
cat mai pe gustul vostru 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
katik spune:
neatza lume!
sa curga 

dana, la multi ani fericiti impreuna!!!!!!!!
mariaa, pe linga expozitia de ciini, este si expozitie de flori pe circumvalatiunii. trebe musai sa ma duc, la fel de mult trebe ca la ciini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
io cu intilnirea nu stiu inca ce program exista, daca exista![]()
dar va anuntez io din vreme, sau mai putin din vreme![]()
![]()
ela, si tu stai sa asculti tot ce se scrie???????![]()
![]()
![]()
nu are rost!!!!!
ma duc sa ma pregatesc si io de lupta cu hirtiile, din nou

sa aveti o zi buna!!!!acusika e we!!!
Doris-Alina spune:
Neatza si de la moa...
Merci de cafa, pe mine m-a trezit la 5 un talamb care m-a sunat pe fix: Alo, Nicoleto? tu esti?
ce sa mai dorm ...nu am mai putut, dar am stat in pat.
Deci, vad ca ne inmultim la intalnire...
Maria
Anda
Eu
Ela
Aida
.......
o sa o sun si pe Alexa, ca precis nu stie...
Katik, merge treaba? cum a fost prima ora de conducere prin oras?
Silva, zici ca numai o macheala cu noi? te face sa-ti mai revii?
hai ca trimitem virtual...
sunt prin zona...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
Saluti....
La noi nimic nou pe front...toate-s vechi...azi am olecuta de treaba,dar cum dau de-o gaura...spun prezent!Pupici si sa aeti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Saluti....
La noi nimic nou pe front...toate-s vechi...azi am olecuta de treaba,dar cum dau de-o gaura...spun prezent!
Pupici si sa aeti o zi excelenta!
pentru Emmapovestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Danitin, la cati mai multi fericiti ani...impreuna!

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
Ntz,ntz,ntz....nu poate nik sa zica omu',ca imiat te gandesti la prostii....Simonica,Simonel...![]()
![]()
![]()
Dano....sa fiti iubiti si fericiti...sa ne invitati la nunta de diamant!
aidaciolac spune:

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
In caz ca va dezmortiti si va revine cheful de scris, v-am deschis capitol nou...Aici
POZE CU NOI