Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare...

Acum am ajuns si eu de la munca, obosita.
Credeam ca va gasesc la pag. 20, dar tare liniste pe aici, ia...va rog...mobilizarea, pai se poate?

Fac ceva descantece de alungat asteniile si melancoliile si ce mai aveti fiecare?

Ana, unchiul meu e mai mare cu an an decat matusa, adica 56 de ani, dar arata asa, pt ca a slabit 100 de kg.
Ma bucur ca-ti plac pozele mele...

Deci, la intalneala numai eu cu Maria si cu Anda? atat???

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru ca se apropie termenul limita de depunere al declaratiilor de impozit pe venit global, va dau www.doilasuta.ro/doilasuta/Home/Home.html" target="_blank">aici link-ul unde va puteti informa catre care organizatie sa donati cei 2% din impozitul vostru!

In principiu, procedura este urmatoarea:
- daca aveti si alte surse de venit in afara de salariu - se completeaza declaratia 200, la capitolul III se bifeaza "Sustinerea unei entitati non-profit" si se completeaza datele corespunzatoare ONG-ului (denumire, cod de identificare, cont bancar).
- daca aveti ca sursa de venit numai salariul - trebuie completata declaratia 230, cu aceleasi informatii ca mai sus.
Evident ca m-as bucura daca doriti sa redirectionati si voi ca si alti membrii DC cei 2% care Adorcopiii, asociatie pe care o reprezint in calitate de presedinte si de la care aveti datele necesare mai jos:

Numele organizatiei: Asociatia Cuplurilor cu Probleme de Sterilitate Dorinta, Optimism, Rabdare=COPII - ADOR COPIII
Cod Fiscal: 16521676
Cont IBAN: RO64BRDE360SV15819163600
http://www.adorcopiii.cabanova.ro/

Oriunde veti alege insa sa redirectionati cei 2% este foarte bine, pentru ca voi veti decide ce se intampla cu banii aceia nu statul!

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dada, ne machim in 3..

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Salutari... sambata la ora 4 in centru ati spus? S-ar putea sa ma nimeresc si eu in trecere pe-acolo. Singura pe care-as recunoaste-o ar fi Doris.
Sa nu radeti de mine, dar nu stiu cum se pun poze aici, n-am multa experienta cu forumurile. Poate-mi explica cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Doar noapte buna de la mine ca mis franta de zici ca o dat trenu in mine.Doris fi buna si dai cu un descanteec.Azi am avut asa o stare naspa de tot,poate si din cauza inmormantarii dar nu stiu ce se intampla.
Ne auzim dimineata.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ela, te asteptam, dar in Unirii, la fantana, si la ora 18, ok?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Cred ca numa o machiala cu voi m-ar scoate din starea asta

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Mi-am notat, fac tot posibilul s-ajung, chiar daca n-o sa pot sta mult. Mai fetelor, m-apuca damblaua cand vad ce se tot scrie pe forum de educatoare. Si mie mi-e tare drag la lucru. Ce se-ntampla, chiar asa scorpii suntem? Hai ca poate-am deviat de la subiect... maine merg cu Robi la inot la Beauty Center de la ora 16, poate am cunoscut pe vreuna din voi pe-acolo si habar n-am...
Gata, merg si eu sa ma culc. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si io sambata la intalneala

la toate!

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Vad ca buha is numai eu, si asta inca la o ora la care numa Silva ar considera-o, cred, normala....

Lori nu a mai varsat, ceea ce confirma diagnosticul de rosu in gat, a luat de la cupii din parc cu care se joaca si care-s toti cu betegeli de genu asta ... Parte proasta e ca nu stie sa inghita inca pastilute si ne chinuim cu siropel "naspa" am citat din Spiridus...

Maine implinesc 9 ani de la casatorie si sper sa reusim sa ajungem seara la o cina romantica in oras...

Azi printre sute de chestii de rezolvat am spus la un moment dat STOP JOC si m-am dus la un masaj - cadou de aniversare - la salonul ala din Mall ... a fost mirific. Da am revenit urgent cu picioarele pe pamant, ultimul meci Poli, maine releu, azi inca pe baricade ... oricum, m-am bucurat de fiecare moment de relaxare. Trebuie sa v pove mai pe larg, ca tare fain fu si chiar m-am gandit ca nici nu trebuie investitie asa de mare sa se simtta clientu super rasfatat la salon din asta. Doar cateva trucuri si un pic de bunavointaa...

Noapte buna tuturor!

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput